פרק 42!!!

OFIRB9

New member
לא שחקן טוב?!

"הו לא! הבת שלי מתה! הבת האהובה שלי מתה!" זה היה מעולה!!!!!! אבל במנגה ימזאקי הוא אחת הפיות לא?

OFIRB9

New member
אה לי לא ימאזאקי...

המילה לי פשוט נעלמת במשפטים לא ככה? והוא באמת שחקן גרוע....

אני לא רוצה לדמיין את לי שר

אתם זוכרים שסאקורה אתמול שאלה אותו מה הוא עשה בפיסטיבלים בהון גונג? אז הוא ענה לה שהוא שר ... *לא רוצה לדמיין* *מדמיינת* *מקיאה*

פרק יפה ^^ מאוהבת שכמותי

"וואי לא מזה יכול להיות?" הייתה לי פדיחה מהפרק הזה ניגסתי להורים שלי שיראו את הפרק הזה ואני שעה לפני אומרת להם שהדיבוב הוא הכי טוב ואז לי חייב להרוס במישפט הזה !! ואז אבא שלי אמר אממ אני - חייב- אממ - לאן אני חייב ללכת- אממ - אה כן עבודה.. וברח לי !!! אממ חוץ מזה פרק יפה ^^ וואי אני חייבת לדעת איך מציירים את החושך והאור אממ מישהו יכול לספר לי מזה חותם הקלפים? איך הוא נישבר? למה הוא נשבר?

OFIRB9

New member
החותם של הספר

מה שסאקורה שברה ונתנה לקלפים לצאת החוצה

פרק יפה

לא יעדעתי שקלפי קלאו מדברים יואה לצידך אהבתי את קלפי האור והחושך קרו יה יפה בפרק אננו עומדים להיפגש יואה

ערן1987

New member
לא ראיתי,אווווף!!! היה לי צו ראשון

וקניתי (עוד)איגואנה.. לא נורא,מחר בבוקר אני אראה במיוחד

חבל לך ^^

אתה הולך לצבא !! סתם אח שלי כבר סידר לי תפקיד בצבא והוא שמור לי והוא בכיר ^^ כי אח שלי בכיר בצבא !! לה לה לה לה לה לה לה לה לה אני ממש מחורפנת ... טוב בהצלחה בצבא הקרב הוא בא (מואהאהא ?????? ) סתם היה פרק יפה תיראה מחר ^^

ערן1987

New member
יש לי זמןןן.. עד שנה הבאה

אני רק י'א.. אבל מה שטוב זה שאני אתגייס יחסית מוקדם ואסיים מוקדם ואני הבהרתי להם מ-א-ו-ד שאני קרבי,לא אהיה

ממשיכה את המישפט - גובניק ^^

חחחחח טוב תהנה ^^ מהשנה (מואאהאהאהא ?????) ^.^ אממ אח שלי קורא לכל מי שעובר ברוחב צעיר ... איזה בן אדם מיתנשא לפעמים בא לי להכניס לו בעיטה !!

ערן1987

New member
כן,ג'ובניק.. מקווה לקבל זימון

לגלגל"צ או משהו בסגנון.. אני חושב שיש לי סיכוי

פחחח גלגל"צ זה רק פרוטקציה !!

פרוטקציה רבה !! לי יש אותה ^^ אבל אני מעדיפה להיות משקית צלפים ^^

ערן1987

New member
איזה פרוטקציה כבר הייתה לה?

מאחיך? אם הוא קרבי הוא לא יכול לעזור לה

star_female

New member
בכיר בצבא בגיל 20? מוכשר ../images/Emo3.gif

בגיל 20 הוא בקושי סמל... >.> ועוד 4 שנים (או כמה זמן שזה לא יהיה שאת תגיעי לצבא) הוא בטח כבר ישתחרר מזמן. (לעומת זאת, אני עדיין אהיה איזה שנה לפני השחרור עוד 4 שנים... אפילו שאני כבר אהיה בקבע...)

למעלה