פרק 42!!!

Yosh Yosh

New member
התכוונתי לזה...

שבסאקורה קראו לזה "גלגל מסתובב". לא אמרתי שלא ציירו את זה כמו שצריך

lazy Gi®l

New member
חחחחחחח..

חיכיתי מלא לפרק הזה ^^ חחח ואיך לי נפל על השמלה - "אי.. איה זה כאב!" טחח איזה קול יש לו בתור נסיכה
מאיפה טויה מכיר את הכינוי "המעצבן הקטן"?

ExtreamGirl

New member
ררררררר המילין הזאת XD

איך היא הפרידה את סאקורה מליייייייי XXXXXXXDDDDDDDDDDDD ואיך היא השתגעה שהיא עמדה לשנק אותו omg גם אני הייתי מישתגעת :( חח... הוא כזה חמוד ואיך הוא נילחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ XD

OFIRB9

New member
הנה מה שבאמת מבאס...

לי תפס את סאקורה והזיז אותה לפני שהקלף הופיע, מה היה קורא עם הוא לא היה מופיע? הצגה לההרס? הכי אהבתי שהיא שמחה שהכל חזר למצב קודם וחיבקה אותו בלי שום קשר להצגה ^0^

ExtreamGirl

New member
כןןןןןןןן חחחחחחחח XD

ארר אבל איך הוא הזיז אותההההההה שיקבל תנשיקה ואחר כך תזיז אותה בישביל הקלף!!!!!!!!!!! :S

moon flower

New member
*-* ../images/Emo41.gif

חח, ושכולם יהיו חירשים מהג'יפופים שלי! X3 (פשוט חשבתי שזה יתאים כשיר רקע לקטע הריצה... 0.0) >.> עכשיו זה נהיה עוד יותר מוכך לי... יוקיטו סמל מין (ממש כמו ימאטו בפיקים של ספלאש! DDD: חח.. "60% מאוכלוסיית ביה"ס היו רוצים להכנס עם ימאטו למיטה... הבעייה היא שאוכלוסיית הבנות היא רק 37%..."- מתוך הפיק של ספלאש באתר של יאואינס. או איך שכותבים את זה...) מה עוד? חח, הקפיצה של סאקורה ~-~ קאוואי! *עדיין מצפה לפרק "סאקורה והרגשות האמיתיים שלה" (בתרגום מקרטע לחלופין)

star_female

New member
>.> גם דמויות מצויירות יכולות להיות

סמל מין, ואפילו די בקלות.

DogsGirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

ימאזאקי היה המלכה
לי הוא לא שחקן טוב במיוחד~_~ אבל הוא היה מצחיק
ובכלל היה פרק מצחיק

למעלה