פרק 42!!!

אסור לי להגיד מה הוא

אבל מותר לי להגיד שיש לו סיכת יכסר סיכת לוחם וסיכת צנחנים ויש לו קומטה אדומה אם סיכה שאסור לי להגיד !! ובגלל הסיכה הזאת הוא אחד הבכירים ^^ פשוט אוהבים אותו בצבא כי הוא באמת בן אדם טוב (שונאת אותו) בת כמה את??? שאת חושבת כבר על זה?

be a bee

New member
לאאאאאאאאאא:<../images/Emo20.gif

חיכיתי לראות את הפרק הזה:< ופיספסתיייייייי:( פליז מישהו יכול להגיד לי מה היה?:(*אני שמעתי יואה?:0*

be a bee

New member
אין לי וידיאו:{../images/Emo20.gif

כאילו היה בעבר:< עכשיו הוא מחורפן:0

Vegeta fanatic

New member
מקסימקסימקסימקסימקסים!!! ../images/Emo99.gif

מי לייק קרוסדרסינגגגגגג!!!! *___________________*; ואני אוהבת גם את מיילין.
ואת המדובבת המוצלחת שלה! ^^ לצופי ראנמה 1/2 שבינכם - הצחוק של מיילין נורא הזכיר היום את קודאצ'י או שזאת רק אני?
טויה פשוט הרג אותי עם המצלמה. XD והוא ויוקיטו היו שאווים מתמיד. *-*

Houndour

New member
רק עכשיו? ../images/Emo79.gif

כל הפעמים שהיא צחקה יש לה צחוק קודאצ'י מעצבן כזה.. נו טוף, לפחות לא כמו של נאגה אחרת הייתי מתחרפן @_@

star_female

New member
@_@ תמיד אהבנו את הקול שלך...

הדמות עצמה, מצד שני, די מעצבנת.. אבל היא אמורה להיות כזאת... ^^; תמונה של מיילין-צ'אן במיוחד בשבילך :X (למה בכלל יש לה תמונות מנגה? ... בטח עוד שיגעון של קלאמפ...)

פרק ענקקק!!!!*__*

נחנקתי מצחוק כשלי עלה על הבמה!!!XDD יאמאזקי היה כ"כ שולט בתור המלכה!XD סאקורה הייתה כ"כ מושלמת בתור הנסיך @.@' האור והחושך ענקיות!!*_* "אנחנו רוצות שתהיה השליטה שלנו" WTF???@.@' מיילין הייתה ענקית..כרגיל, אני חולה עליה!!!!היא פשוט ענקית! והצחוק המרושע היה ממש טוב! טליה, את מדובבת ענקית!^_^ אמ.. מה עוד?!.. לריקה היה פשוט מתאים להיות פיה טובה ^.^ לא אמורות להיות שבע פיות?.. נו טוב, כנראה הגרסא היפנית מקצצת אותם לשלוש P: אני אוהבת את התלבושות שלהם! אני גם רוצה כזה ;;

star_female

New member
פרק מעולה ^_^

ראיתי אותו כבר כל כך הרבה פעמים ^^;; הם לא צנזרו את הקטע שיוקי מזכיר שטויה היה סינדרלה ^__^ טויה: "מועדון הצילום המטופש מכר את התמונה?!" יוקי: *מחייך* XDD "אין סיכוי!!!!1" XDDD אהבתי את הצעקה שלו כהוא יצא עם התלבושת! נראה לי שהם צינזרו איזה שנייה כשלי-קון הסמיק... התפקיד של המכשפה כזה תפור על מיילין... (וקרו גם חשב את זה XDDD) "נסיכה, הו נסיכה" "כן, אמא!" XDDD גדול!! איזה שחקן נורא לי-קון XDDD "אוי לי, מה זה יכול להיות?" XDDD "סאקורה ממש טובה." "מ-מה?" טויה מקנא XD "עכשיו עומד להיות קטע טוב" (קרו צדק... ^^; ) לי-קון כזה חמוד, הוא הסמיק כל כך הרבה ^_^ משהו מגניב: קרו עדיין זהר בחושך... לדעתי זה בגלל שיש לו את כוח האש. ^^ "הכל יהיה בסדר, בטוח!" ^_^ "יואה יהיה זה שיתן את פסק הדין האחרון" "יואה נמצא לצידך" מזכירים אותו יותר ויותר... *_* XDDD אהבתי בסוף כשכולם השתגעו! "המעצבן הקטן!" "רגע אחד! תורידי את הידיים שללך ממנו!" בקיצור, פרק מעולה ^_^

haunter

New member
פרק חביב ../images/Emo170.gif

טומויו לא ישנה יומיים רק בשביל התחפושת של סאקורה? הו, המסירות
ולי דחף את סאקורה לפני הנשיקה כי הוא חש בקלף קלאו או בלי קשר? o_O וטליה באמת היתה מצחיקה

talya22bar

New member
חה! תודה! נקרעתי בעצמי מהפרק! כמעט.

כמעט שלא יכלתי לדובב אותו... כל הזמן צחקתי! כמה מתאים למילין להיות המכשפה!

למעלה