פרק 42!!!

OFIRB9

New member
../images/Emo170.gifפרק 42!!!../images/Emo170.gif

ממש לא איכפת לי שיש עוד מלא זמן עד לפרק אני רוצה להיות זו שפתחה את הטופיק!!! גיהי! *מתלהבת* לוקחת בעלות על הציטוט הראשון!! *לוקחת פנקס ומכינה את הוידאו*

ExtreamGirl

New member
רק מדהיםםםםםםםםםםםםםםם

וואיייייייייי מה קרו דיבר?!?! שהפגישה המחודשת שלו עם יואה? וואי ואיזה מגניב היה עם קלף האורררררר שהוא אמר לסאקורה שיואה שומר עליה יוקיטו החמוד ^_^ וגבתר מיזוקיייייייי יאללה :) הנה היא ידעה שהולך להיות פה קלף ראיתם שהיא אמרה לסאקורה שיהיה לה לפחת נוח לרוץ???? עם יקרה משהו!!! XD די איזה פרק מושלם!

OFIRB9

New member
*צרחה חזקה במיוחד*

טליה!!!! איזה ביצוע!!!! לא רק של מיילין! (איזה צחוק 0.0) גם של דארק ולייט! ממש יפה זה היה!!! ממש!!!!! "יואה נמצא לצידך"...הבנתי מה הם מנסים לעשות!!!
הם מנסים למכור לילדים קטנים שיואה קשור לגברת מיאזוקי\גברת מיאזוקי! אבל לא לא לא לא! נה נה בננה יואה זה יוקיטו!!! אכלתם אותה!!! סוף
"המעצבן הקטן!!!" אתה מקנא טויה? ואיך שלי נפל על הגלגל! חה חה חה!!! זה היה ענק!!! בטח מיליון ילדים מתפוצצים מצחוק עכשיו!!!

OFIRB9

New member
למי שלא הבין ../images/Emo58.gif

התכוונתי קשור לגברת מיאזוקי\הוא עצמו גברת מיאזוקי...

ExtreamGirl

New member
לא ניראה לי..

אבל הכי אהבתי את טויה יאללהההההה איך הוא מתעצבןןןןןןןןןןןןןן XXXXXXXXDDDDDDDDDDD "אני לא מאמין שהיא הולכת לעשות את זה!!!!!!!!!!!!"

Yosh Yosh

New member
פרק ענק! XD

רק...משהו מוזר... בפעם האחרונה שבדקתי את הסיפור "היפיהפיה הנרדמת", הנסיכה נדקרה מנול (ככה אומרים, נכון?), לא? מה קרה למילה הזאת לעזאזל? מתי זה הפך לגלגל מסתובב? o.o מיילין הייתה ענקית!! XD לי כזה מצחיק שהוא לא יודע לשחק! XDD וזה היה יותר מצחיק במנגה
באנימה עשו את סאקורה יותר חכמה קצת (ותודה לאל על כך...) במנגה היא כזה שעה: מה יגרש את החושך? מה יגרש...? באנימה היא קלטה די מהר אחרי שהקלף הציג בפניה את השאלה XD "יהיה בסדר. בטוח DDD:" ;-; מוותמוותמוותמוותמוותמוותמוותמוותמוותמוותמוות ><

OFIRB9

New member
בכל הסיפורים ששמעתי זה היה

גלגל טביעה, ולגבי טויה, אולי הוא סתם אמר "מעצבן קטן"? אחרי הכל...זה לא מושג כזה נדיר

מה את סתומי? תמיד זה היה גלגל תפירה

הסיפור אומר שהנסיכה תידקר מגלגל תפירה ביום הולדת ה16 ואז אביה החליט לשרוף אותם ואז ביום הולדת הנסיכה ראתה אחד כזה ונימשכה עליו ונ ידקרה .. את השאר את יודעת.. וסליחה עם עלבתי אותך בכותרת אני קוראת ככה גם לאחי זה חיבתי ^^

OFIRB9

New member
בכל הסיפורים?

הסיפור היחיד שבוא ראיתי אותה מהופנטת מהגלגל זה היה של דיסני...בשאר ראיתי שהיא פשוט תפרה....או שסתם רצתה לראות מה זה, היא לא הייתה מהופנטת....

לא .. זה קשור כי המכשפה

הטילה כישוף על המטפרה והיא הייתה חייבת להיות בטוחה שהיא תיגע במחט.. איזה מין בן אדם ידקור את עצמו במחט של מטפרה משעמעמת?

Yosh Yosh

New member
טוב, בדקתי

היא נדקרה מכישור או קישור... לא בטוחה איך מאייתים ^^; אבל גלגל מסתובב? זה חדש... אם היו אומרים גלגל תפירה, אז בסדר, אבל גלגל מסתובב יכול להיות הרבה דברים

זה גלגל טביעה סליחה ^^

אבל זה גם גלגל תפירה ... וציירו את זה דיי במדויק אממ לכי לראות את הסרט יש לך חור בהשכלה ^^

Houndour

New member
חור בהשכלה? ../images/Emo79.gif

כותבים "גלגל טוויה", לא טביעה.. מעניין אם יש כזה דבר באמת, ככה מצילים נפטרים מאנשים שהם לא אוהבים בטענה שזה גלגל הצלה

למעלה