אוח, אוח, כואב, הייבוש הזה
V voguemaster New member 25/4/02 #58 למה ? ../images/Emo8.gif למה את רעה אליי ? סה"כ רציתי להיות ידידותי למשתמשת.. לא בסדר, לא בסדר והנה ציטוט חזק: "Have you fallen so far ??" אלי
למה ? ../images/Emo8.gif למה את רעה אליי ? סה"כ רציתי להיות ידידותי למשתמשת.. לא בסדר, לא בסדר והנה ציטוט חזק: "Have you fallen so far ??" אלי
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #40 מה ? כבר כבשתי את העולם ??? יש לי דם כחול מסתבר ... ליאן ?
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #43 אז בתוקף סמכותי מה בעצם אני יכול לעשות חוץ מלדגמן בכחול ? להוציא את קולקציית הקיץ שלי ? אבל בעצם מחר כנראה ירד גשם ... תודה
אז בתוקף סמכותי מה בעצם אני יכול לעשות חוץ מלדגמן בכחול ? להוציא את קולקציית הקיץ שלי ? אבל בעצם מחר כנראה ירד גשם ... תודה
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #46 אז בלי קולקציות ??? פשוט לא להתלבש ? האמת, כחול לא הולם אותי, תמיד אמרו לי את זה, אפשר אולי אדום ?
ל ליאן. New member 25/4/02 #52 לא! אי אפשר! לא להאמין.. נותנים אצבע והוא רוצה את כל ה.. לא משנה..! בקרוב הולכת נומי נומי
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #55 טוב טוב, סליחה אני מפשוטי העם אחרי הכל , עם דם אדום (שחור) ... מה ? כולם נוטשים אותי ?
ה הטמבל שכבש את העולם New member 25/4/02 #44 אני מבין שאת בקטע של האצלת סמכויות ובגלל שאין אף אחד כאן מלבדי לא נשאר על מי להפיל את הסמכויות/אחריות
אני מבין שאת בקטע של האצלת סמכויות ובגלל שאין אף אחד כאן מלבדי לא נשאר על מי להפיל את הסמכויות/אחריות
נ נקודת מוצא New member 25/4/02 #47 הנקודה עייפה...../images/Emo1.gif אבל עוד כאן. ודווקא אוהבת את הטמבל בכחול...
נ נקודת מוצא New member 25/4/02 #50 ליאן../images/Emo92.gif הנה הוא כבר לא מתלונן... נעים לו הכחול, הוא פשוט עדיין לא יודע את זה...