ידה ידה

על האש

New member
הלו אנגלייה....

גם אני רוצה נשיקה עם לשון
וברוך שובך
והנה ה
שלך מהקומזיץ למרות שלא השתמשנו בה

אלדד26

New member
מי ילד חכם של אבא? ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיש לך איך להגיע לל"ג בעומר, כי לי לא בטוח שיהיה רכב בכלל :-S.... וכן השתמשו בגיטרה. ג´וליאן, וראבר, אבל הם עשו את זה בצד, בשקט

על האש

New member
../images/Emo3.gif

לגבי ל"ג בעומר לצערי אין לי ממש איך להגיע ואני תלוי באחרים לצערי... אבל אני עדיין אפילו לא יודע מה מתקיים והיכן. אם אתה יודע אתה מוזמן להודיע לי
והשאלה הנשאלת היא איך אני מגיע אם וכאשר יערך משהו.

yupy9

New member
אני??? מחרבשת??? ../images/Emo9.gif

זו הנקודה הזו שמסיתה אותי לדרך רעה...!
ולאלדד- אכלת פילפל- שתה מיץ! חזרת מחו"ל- אל תשוויץ! סתם, ברוך שובך יקירנו, היה פה קשה, קשה, בלעדיך... קבל-

אלדד26

New member
אתן שתיכן צמד חמד

נראה מי ישלח הודעות בארבע לפנות בוקר עכשיו. טמבל, אתה מאחוריי?
(אהממ, אהממ
)

ארבע לפנות בוקר? קטן עליי...

מילה אני לא אתן לך לסיים... וגם לא לטמבל... היי, טוב שחזרת...

ב-ר-ו-ך ה-ב-א !!!!!

אהובי, סוף סוף הגעת, איזה כיף, אפשר להתחיל לשגע את ליאן עוד פעם
הבאת לי את הבושם שביקשתי ? אה כן ואני גם רוצה
הנקודה וyupy9 אכן עשו פה חיל בהעדרך, אני חושב שאפשר להקים כת שאנחנו בראשה. במקום להתאבד בסוף - נעשה קומזיץ

voguemaster

New member
ברוך החוזר!!

מה קורה איש ? חוויות יש ? אנחנו רוצים לשמוע, תתחיל לדבר (לכתוב).. ד"א, איך כבר בהודעה הראשונה הצלחת לשגע את ליאן, הא ?
כשרוני.... אלי

voguemaster

New member
אהה תודה על המרשמלו!

באמת בתשי לא חילקה לי גם כן..
טוב נו, לא נורא.. ד"א, מה שלום לילך ?

אלדד26

New member
סחתיין על ההספק,

גם באצ´י וגם לילך, בהודעה אחת של שלוש שורות? אתה רש"ג, אתה
בכל מקרה, לונדון הייתה מקסימה, וכשכאן ירד גשם - שם היה חום. מה זה חום, התבשלתי. אנשים יצאו והשתזפו בריג´נט פארק. לא ייאמן. בקיצור, היה צחוקיה ושיגועים, ולמרות שמחזמר לא היה (הייתה להם הפסקת חשמל, פאקרז), היו הרבה דברים אחרים, והיה נחמד מאוד. ואפילו הצלחתי להיכנס לתיבת המסרים שלי! Copy ו - Paste עובד, אנשים. אפילו שאין עברית!

ליאן.

New member
המרשמלו..

הוא כחלק מאפשרות החתימה החדשה שהתווספה לאפשרויות היום. ניתן לעדכן חתימה קבועה בעדכון הפרטים האישיים של הכרטיס שלך.. הבנתי שיש קצת באגים עם זה.. כמו שאי אפשר למחוק את החתימה אלא רק לשנות אותה ושהחתימה תופיע גם בהודעות ישנות (באופן רטרואקטיבי).. כך שכדאי לחשוב פעמיים לפני ההוספה. לילך נפרדה אתמול מחבר שלה.. החליטה להיות סינגלית

voguemaster

New member
המממ

אני מצטער לשמוע שהיא נפרדה ממנו (או שלא ??
) הכי מרגיז הן אלו שרוצות להיות סינגליות. זה פשוט הורס אותי... טוב נו, תגידי לה שאני אחכה לה כמה זמן שיידרש
.. הלוואי ויכלתי להתאהב בכזו קלות! אוקיי, לפחות תמסרי לה

אלדד26

New member
אין כזו חיה

אין בחורה שרוצה להיות סינגלית. יש בחורות שפשוט לא נתקלו בגבר שיכבוש את ליבן. (ואותו דבר גם לגבי גברים, כמובן)

ליאן.

New member
היא מאושרת עד הגג...

בעבר ניסתה להפרד ממנו והבחור לא יכל בלעדיה.. ייתכן שעכשיו זה סופי. בכל אופן, היא פנויה!

voguemaster

New member
יש יש יש!! ../images/Emo13.gif

בא לך לעשות קצת יחצנות בשבילי ?
(אופס, אולי במחשבה שניה זה לא רעיון טוב לבקש ממך
(בצחוק כמובן))

למעלה