ידה ידה

eldad26

New member
Don´t blame me, but

Yes, yes Here I am, in London, sitting in this internet Cafe in Tottenham court street, and what do I do first thing? You´ve got that right, Lian - I´m heading to your forum, only to find that "Al Haesh" wants Marloboro packets...
So, as I said, don´t blame me people - I was dragged in here. It´s not my fault. Really. Anyway, London´s wonderful, But... Well... Let´s just say that I have some very good reasons to get back to Israel... "Hamevin yavin..." (There´s no damn Hebrew over here, naturally, so I can´t check out my personal messages, but it doesn´t mean that I won´t be checking them, you know
) Ok, People, I think I´ll move along now... Or maybe I´ll just start replying some messages here
See you around on Wednesday! Party, people!​

dianah

New member
ימי הולדת גם כאן ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לאחר תגובה הגיונית שקיבלתי בפורום סינגלס על כך שהפורום ההוא ארעי והאנשים בו מתחלפים הרבה ומהר (וכמובן טוב שכך, כי זה אומר שהם כבר לא סינגל´ס...), רעיון ימי ההולדת עובר לכאן, לפורום מגובש, יציב ואיתן.... אז מי שעוד לא דיווח על יום ההולדת שלו ורוצה, שלחו לי מסר/מייל/אייסיקיו/הודעה אפילו כאן בפורום ותוכנסו לרשימת ימי ההולדת ההולכת וגדלה לה

ליאן.

New member
אלדד לא יכול להתרחק מהפורום, הא?

כמו שצריך !! קבל ח"ח
http://forums.tapuz.co.il/between

eldad26

New member
Mak-pizzzzzzzzz

Yeah, it´s me again. Hope you´re doing just FINE. I see that I have many messages to respond to. Nekudat Motza, I hope that the good people of the forum will take good care of your sadness. I have 11 mins left so I won´t be able to do too much, but... I´m counting on everybody around here to do the job
Well, regards, people! I´m home in 2 days... Expect an invasion.​

אתה טועה כאתה חושב...

שהיא רוצה שתסגוד לה. שאתה לא חייב להתקשר יום אחרי הזיון. שהגודל לא קובע. שאתה לא נראה כמו אחד שיש לו איידס. שכולן רוצות בתחת. שסקס לא עולה כסף. שנורא כיף להישען על הכיור. ש"טיבעי" זה בהכרח טוב. שיש לזה טעם מתקתק. ששיחות על פוליטיקה מעניינות אותה. זה לא שלי, לא לסקול אותי אישית. זה מ"בלייזר".

אופקקקק

New member
לילה טוב וקסום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

אני פרשתי...מבחן גדול מחר WISH ME LACK!!! נשיקות וחיוכים נתי

אלדד26

New member
בו-קר טוווווווווווב ../images/Emo13.gif

שלום. (אני מסטול לחלוטין - אז אל תשימו לב... אני כרגע בשלבי התאקלמות חזרה בארצנו עמוסת המיסים החדשים, דוחת ועדות החקירה, וזו שיש לי בה מכונית ובמכונית יש צ´יינג´ר ובצ´יינג´ר יש - סוף סוף - מוסיקה ישראלית משובחת
) עוד לא בדקתי את ההודעות שיש לי בפלאפון, כי זה פשוט מפחיד מדי, אבל את המסרים, אוח, המסרים, אותם דווקא כן קראתי
יש משהו בל"ג בעומר? מישהו? ולענייננו. טמבל, אל תחשוב לרגע שפספסתי את ההאשמות שלך כנגדי. אתה הולך לשלם. אחרי זה תתחנן לנשיקה, ונראה בדיוק מה תקבל. כרגיל. ומה ראיתי? נקודת מוצא ויופי9 הן המחליפות שלנו בחירבושי הפורום?

אקווה

New member
היי אלדד

אני פשוט חייבת לציין שקראתי את תשובתך לצביקוש21 ופשוט התמוגגתי. תבורך..:)

ליאן.

New member
שלחת מסרים לעצמך, אלדד ?

רק אתה מסוגל..
ברוך שובך!
קח |מרשמלו| ושתה משהו.. |פינגן|

voguemaster

New member
עושים את תפקידם נאמנה..

מפתחים רגשות אצל הכותבים בפורום (ראיה מספר 1: הפרצוף האדום הזה
)

למעלה