שאלון

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif :)

|שמש1.שם פרטי (השאר לא מעניין): נווגי'ק :]
2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:
ממממ ... כמעט קצת פחות מ11 וחחצי : P
3.מזל:
גגדי
4.רוצה להחליף מזל?
לא
5.תאריך לידה:
10.1
6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?
לא הווא מגניב , הוא בתאריך של אילן P =
7.מאכל אהוב:
מממ .. פיצה [ ? ]
8.למה אתה אוהב אותו?
כי הוא טעים
9.מקום מגורים:
מוודיעין , כן מישהו גר בחוור הזה .
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?
ממממ - לא בגלל החברים שששלי :)
מאכלים:
1.אוהב סושי?
לא
2.אוהב ברוקולי?
לא
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?
עוד לא =-O
4.זה היה כיף?
בוודאי =-O
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?
שמרתי אותו למזכרת
6.צמחוני?
לא
7.טבעוני?
לא
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:
ממממ , לא זכוור לי : P
9.מאכל שלא תגע בו בחיים:
רגל קרושה
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:
חחחחחח לא חסר כאלו
11.הדבר הכי מוזר שאכלת:
טווב מה זה החפירה הזו ?!
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?
בורגראנץ'
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?
לאדעת
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?
לא יוודעת אבל לא מקדונלדס
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:
יואאאאו חאללססס
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:
פיצצה
17.שוקולד אהוב:
לבןן
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?
קנוי , אאמא שלי לא יוודעת לבשל .
19.מעדן אהוב:
מילקי [?]
שאלות מפגרות:
1.יודע ג'יבריש?
לא :p
2.היית עושה את הוגו?
בכיפפפ
3.והוגואית (אישתו של הוגו)?
מממ , אני אחשווב על זה .
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:
1000 חלקקים למין תמונה כזאאת D =
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?
חחחחחח אכן .
6.מגיע על הלשון למרפק?
לא :p ואפחד לא :p
7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?
חחחחח , כן .
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?
וואלה לאדעת =-O נקוודה מעניינת לחשיבה
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?
עוד לא P :
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?
לא ...
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?
לא =-O
12.נהנת?
ברור =-O
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?
ולך זה כן קרה !? =-O
14.היה כיף?
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?
חחחח , קוורה לי המוווןן
16.נהנים כשזה קורה?
לללא .
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?
חחחח כן
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?
חח תמיד ..
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
כן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?
נכוון .
סתם שאלות(מפגרות):

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif :)

9.צבע אהוב:
כחוול
שאלות עכשוויות:
1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?
שיר ישן מאוד של 2pac
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:
בגבבב
3.על מה אתה חושב עכשיו?
על הנסיך שלי ף:]
4.קר לך/חם לך?
לא קר לא חם
5.מרגיש רצון לנקום במישהו?
כככןן ... מואהאהאהאהאה . סתם . : |
6.כועס?
לא ממש ,, ככה ...
7.עצוב?
דדי ...
8.שמח?
לא
9.מדוכא?
דדדדי
לימודים:
1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר?
קקי .
2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?
אני בכיתה חדשה .
3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:
קקיי .
4.הברזת הרבה החודש?
המון המון :]
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?
תנ'ך
6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?
הוולכת לקפיטריה
7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?
לא
8.מרוצה מזה?
לא
9.שיעור מועדף:
ממממ, חינווך
10. שיעור שנוא:
אנטומיה !!!
פעם אחרונה ש:
1.אכלת:
לפני שעה בעררך .
2.שתית:
^
3.דיברת:
עם אבא לפני איזה 5 דקוות
4.הרבצת לעצמך:
=-O
5.השתכרת:
ממ אתמוול . סתאאאם
6.בכית:
אתמול :p
7.צחקת כמו משוגע:
8.עשית פרצופים מפגרים למראה:
היום בבווקר
9.התקלחת:
היום בבווקר
10:צרחת עד שהיית צרוד:
שאלות על העבר:
1.קרעו אותך פעם במכות?
לא
2.החזרת לו אחר כך?
לא
3.הספר הכי ארוך שקראת:
לאדעעעת .
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:
לאאאילת = / פפפפ , סיווט .
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?
חחח בוודאאאי .
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?
כן וזה לא היה מהנה =-P
7.אושפזת בביה"ח?
לא
8.נהנת?
:p
9.הזיכרון הראשון שלך:
ללאדעת P :
10.היום המאושר בחייך:
31.10.06 , אני ועוומר נהינו חברים :]
לסיכום:
1.איך חופש סוכות עד עכשיו?
כיפ .
2.מרוצה ממנו?
כן :)
3.נהנת מהשאלון?
לא

יאיייי שאלון../images/Emo75.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שניצל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13, 8 וחצי חודשים ו-3 ימים 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? אני אחליף עם קובבה 5.תאריך לידה: 15.7.1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: אוכל הודי 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים, טבעוני וסקסי 9.מקום מגורים: ירושלים 10.היית עובר למקום אחר אם הייתה לך אפשרות? כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? פסיידר 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? החזרתי אותו לחיים 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? איך ידעת? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חומוס עם קטשופ 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בשר זה מאכל? 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: נקניקיות צמחוניות של חברה כלשהי 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אסלה 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא טעמתי 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? תהנו 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? די כבר!לכו לכו תאכלו חומוס באבו גוש!!! אף אחד מהם 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אוכל הודי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אבטיח 17.שוקולד אהוב: חובזות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אם זה אוכל הודי אז קנוי 19.מעדן אהוב: המעדנים הטבעונים האלה לא משהו שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?
2.היית עושה את הוגו?
3.והוגואית (אישתו של הוגו)?
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1000 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?
, ואז אכלתי אותם 6.מגיע על הלשון למרפק?
! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, יש לי נסיון קודם 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי זה יפה 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?
12.נהנת?
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?
14.היה כיף?
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?
. אבל אתם לא מכירים את זה שציפור מחרבנת לכם על הראש 16.נהנים כשזה קורה?
, זה מרענן 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
לא אבל על עגלות של שדה תעופה כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 5.6 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 40 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הם מכינים אחלה שנדווצים 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר אם אתם חייבים 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? רוקדת הורה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: herman's hermitts 8.ספורט מועדף? מתיחות
9.צבע אהוב: כתום שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: נקע בעפעף
3.על מה אתה חושב עכשיו? אני חושבת על מה אני חושבת 4.קר לך/חם לך? נעים לי 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? האחים שלי 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? לא 9.מדוכא? לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? אחלה 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: עדיין לא קיבלתי
4.הברזת הרבה החודש? לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספרות 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? תל אביב
7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא 8.מרוצה מזה? כן 9.שיעור מועדף: ערבית 10. שיעור שנוא: תנ"ך פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בלילה 2.שתית: אתמול בלילה 3.דיברת: אתמול בלילה 4.הרבצת לעצמך: אתמול בלילה 5.השתכרת: אתמול בלילה 6.בכית: אתמול בלילה 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בלילה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול בלילה 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני שלושה ימים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? כן, בגיל שנה 8.נהנת? לא זוכרת 9.הזיכרון הראשון שלך: שהרבצתי לכל הילדים במשפחתון של כוכבה 10.היום המאושר בחייך: שכחתי אותו לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? כיף 2.מרוצה ממנו? כן 3.נהנת מהשאלון? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):יובל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:11 3.מזל:שור 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:21.4.95 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?לא 7.מאכל אהוב:פירה 8.למה אתה אוהב אותו?כי הוא טעים 9.מקום מגורים:להבים 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן לב''ש מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לא 4.זה היה כיף?- 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?- 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:עוגת גבינה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:דגים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:פעם אכלתי במבה וטבלתי אותה בשוקו 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?שנים לא אכלתי בורגראנץ' 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:חסה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:במבה 17.שוקולד אהוב:מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אוכל של אמא!! 19.מעדן אהוב:מילקי אוורירי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:לא זוכרת 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?כן 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?כי זה נורא מעניין 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לא 12.נהנת?- 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?- 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:לא זוכרת 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:לא זוכרת 3.היתרון הכי טוב בכבשים?שהן צמריריות 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:לא יודעת 8.ספורט מועדף?טניס ושחיה 9.צבע אהוב:כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:בבטן 3.על מה אתה חושב עכשיו?למה אני עונה על השאלון הטיפשי הזה 4.קר לך/חם לך?חם 5.מרגיש רצון לנקום במישהו?אולי אני צריכה לחשוב על זה 6.כועס?לא 7.עצוב?לא 8.שמח?כן 9.מדוכא?לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר?נחמד ומעייף 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:95 4.הברזת הרבה החודש?לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?- 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?- 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?לא עברתי בצפר 8.מרוצה מזה?- 9.שיעור מועדף:חינוך 10. שיעור שנוא:מתמטיקה פעם אחרונה ש: 1.אכלת:בצהריים 2.שתית:לפני כמה דקות 3.דיברת:לפני כמה שניות 4.הרבצת לעצמך:לא זוכרת 5.השתכרת:- 6.בכית:שבוע שעבר 7.צחקת כמו משוגע:שבוע שעבר נראה לי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:לא זוכרת 9.התקלחת:לפני כמה דקות 10:צרחת עד שהיית צרוד:שנה שעברה בטיול לאילת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?- 3.הספר הכי ארוך שקראת:נשים קטנות 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:למטולה? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת?- 9.הזיכרון הראשון שלך:יש לי זיכרון חלש זה לא פייר 10.היום המאושר בחייך:בת מצווה לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו?כיף 2.מרוצה ממנו?כן 3.נהנת מהשאלון?לא

פיגמיסט

New member
תקראו!!!!

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): אופיר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אהמ.... אהמ.... אהמ...10 3.מזל: תאומים 4.רוצה להחליף מזל? לא תודה נוח לי ככה 5.תאריך לידה:29.5.95 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 1 באפריל סתם!!!! 7.מאכל אהוב:אין כזה מסויים 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא מאוד טעים.. 9.מקום מגורים: הוד השרון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא נוח לי ככה מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? מאוד פרשי כזה ומרענן 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? בלעתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד קצוץ 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כבד קצוץ 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כבד קצוץ.... 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: כבד קצוץ
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלס בבורגרראנץ' זה קר
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? פטטי עלוב ומסוכן במילה אחת.. פטסוכן 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג שולט!!! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא יודע 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: לא יודע 17.שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי 19.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כן 2.היית עושה את הוגו? אהה... אחי תרגיע 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? איכס!!!! רק המחשבה מגעילה 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 10 חלקים וזה היה מאוד מפרך אז תנו כבוד!! 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא עד כדי כך... 6.מגיע על הלשון למרפק?מקסימום לפופיק 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כאילו דא... 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי זה נקרא להיות ישראלי 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן... 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? זה קורה לי כל הזמן 12.נהנת? לא... 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן... 14.היה כיף? לא... 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? זה קורה לי בבית ספר 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? טוב נו מה נסגר???? אבל כן זה קורה לי 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן ככה זה העגלות בארצנו או!!! תודה לאל זה נגמר.. מה יש עוד??????? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: היום 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: מ8 בבוקר 3.היתרון הכי טוב בכבשים? לספור אותם 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? תנו לחיות לחיות\ יופסקו הניסויים בבעלי חיים 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ברור! 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לגרבץ 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:ביטלס 8.ספורט מועדף? שחיה 9.צבע אהוב: כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הזעקה של המכונית מבחוץ 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ביד מרוב הקלדה 3.על מה אתה חושב עכשיו? עליך 4.קר לך/חם לך? נעים 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? בך על השאלון הארוך הזה 6.כועס? כן 7.עצוב? כן 8.שמח?לא 9.מדוכא? כן לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? כיף 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: השנה? 4.הברזת הרבה החודש? לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? לא הברזתי 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? לא הברזתי!!!!! 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא 8.מרוצה מזה?לא אני עברתי לחטיבה!!! 9.שיעור מועדף: מתמטיקה 10. שיעור שנוא: מדעים פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 10 דקות 2.שתית: לפני 10 דקות 3.דיברת: לפני 10 דקות 4.הרבצת לעצמך: לפני עשר דקות 5.השתכרת: לפני עשר דקות 6.בכית: לפני 10 דקות 7.צחקת כמו משוגע: הרגע... 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני 10 דקות 9.התקלחת: לפני חודשיים וחצי 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני חודשיים וחצי שהתקלחתי שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך?לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודע 10.היום המאושר בחייך: עכשיו שסוף סוף גמרתי את השאלון המזדיין הזה לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? סבבה 2.מרוצה ממנו? כן 3.נהנת מהשאלון? לא!!!!!

יובל94

New member
עונה xD

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): יובל P= 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:11.5 3.מזל:מאזניים
4.רוצה להחליף מזל? לאא
5.תאריך לידה: 4.10.1994 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא
7.מאכל אהוב:פיצה יאמיי XD 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה הכי הכי טעיםםםםםם 9.מקום מגורים:ראשון לציון
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?ניו יורק
מאכלים: 1.אוהב סושי?לאא 2.אוהב ברוקולי?לאא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן XDDDDDDD 4.זה היה כיף? לאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?ירקתי את זה ואחרי זה לא אכלתי את השניצל
6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:יש המון 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:יש רשימה ארוכה XD 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:לא זוכרת
11.הדבר הכי מוזר שאכלת:יש הרבה דברים מוזרים שאכלתי XD 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אני שונאת גלידהההה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? חח לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?כולם
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצל תירסססס עם אורזז XDDDDDD זה הכי טעים
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה XD 17.שוקולד אהוב:כולםם
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא
19.מעדן אהוב: לא אוכלת.. רק שתדעו שגם במילקי יש דבר כזה צמיגי ! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא
2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 500 נראלי 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא XD 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת XDDDDDD 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא XD 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחחחחחחחח לא XD 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.נהנים כשזה קורה? לאא זה מעצבןן 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן אבל אני בכל זאת עוברת
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חחחחחחח כן XD 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכוןן XDDD סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בחנוכה עם חברות :) 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא זוכרת 3.היתרון הכי טוב בכבשים? לא יודעת XD 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר ?! חח לא יודעת XD 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לאא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: יש לי המוןן שירים שהייתי מציעה לכם להוריד אבל אין לי כח לרשום אותם
8.ספורט מועדף? משוכותתתתתתתתת
9.צבע אהוב: כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין 3.על מה אתה חושב עכשיו?לא חושבת על כלום 4.קר לך/חם לך? לא חם ולא קר 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? XD לא
6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? כןן 9.מדוכא? לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? בסדר 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלנו תעודות 4.הברזת הרבה החודש?לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? - 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? - 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? חלק 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: ספורטט
חושבים עליייי
10. שיעור שנוא:הסטוריה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: עכשיו 2.שתית:עכשיו 3.דיברת:עכשיו 4.הרבצת לעצמך: לא זוכרת 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית:לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: חח לא זוכרת 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:
9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: אליפים XD 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לאילת ?! 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן XD 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן XDD 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת 10.היום המאושר בחייך: היום לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? כיף 2.מרוצה ממנו?כן 3.נהנת מהשאלון?כן

Toph

New member
../images/Emo41.gif אניאני! D::

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): נטלי D: 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: ממ, 13..? XD 3.מזל: שור. 4.רוצה להחליף מזל? לא תודה D: 5.תאריך לידה: ה19 במאי, 1993. :) 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אולי בשנתיים קודם :) 7.מאכל אהוב: פיצההה!. 8.למה אתה אוהב אותו? אע, כי זה טעים 3: 9.מקום מגורים: נתניה.. >> 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כןכן! לקנדההה. *__* מאכלים: 1.אוהב סושי? כןכן *__* 2.אוהב ברוקולי? איכ, לא. D: 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חח כן. 4.זה היה כיף? ממ, לא כלכך. XD 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו.. 6.צמחוני? לא! בחיים לא ]; אני אוהבת בשר 3> 7.טבעוני? לאלאלא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: גפילטע P: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: גפילטע. ופשטידת ברוקולי ובכלל פשטידות למיניהן.. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: האמ, עוגת דבש של עוגת הבית.. S: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: גפילטע! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? ברור ששל מקדונלדס *__* [אבל רק פיצוץ!.] 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? ממ, לא שמעתי על זה. XD 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס!!1 אני כמעט כל יום שם D: 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קבנוס. XD 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצהפיצהפיצההה! 17.שוקולד אהוב: שוקולד מריר אוורירי :) 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי. P: 19.מעדן אהוב: ממ, מילקי וגמדים D: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? חח בערך P: 2.היית עושה את הוגו? כן הוא כזה חאמוד! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא פגשתי אותה. XD 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: אואה, פאזל ענק.. של 5,000 חלקים.. חלק לי חודש (עם עזרה של חברה כמובן
) 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחח WTF, לא.. אבל הייתי מורחת דבק על הידיים ואז מקלפת אותו D: 6.מגיע על הלשון למרפק? לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, כבר ניסיתי פעם D: 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם בורים ^ ^ 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? חח כן, חברה שלי XD 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן ]: 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חחח תמיד XD 12.נהנת? אני כל הזמן נהנית D: 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חח לא XD 14.היה כיף? היה מאוד כיף D: 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כןכן. 16.נהנים כשזה קורה?חח בערך, זה מרענן D: 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא O: 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חחח כן, אני תמיד הולכת למקרר ופותחת אותו כשמשעמם לי.. XD 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןכןכן זה כיף D: 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחח. כן. ]: סתם שאלות (מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בקיץ שנה שעברה D: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3 ימים.. בטיול של הצופים :) 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הם סתם חמודות D: 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לחבק אותן!!1 ואז בשר. X3 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כה היא כוסית D: 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? ממ. כלום. D: אני לפעמים ממציאה שירים כשממש משעמם לי.. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: חפשו לבד D: 8.ספורט מועדף? הוקייי. ואז בייסבול D: 9.צבע אהוב: אואה. שחור, ירוקזוהר, אדום, לבן, ורוד, סגול, כתום. :) שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? "מכיר אותו" / יוני בלוך [החמודד] 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כאב בטן, בבוקר רק שתיתי שוקו ואני נרעבה P: 3.על מה אתה חושב עכשיו? על אור החמודי
, אני מדברת איתו עכשיו באייסי. D: 4.קר לך/חם לך? לא חם ולא קר. D: 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? חיחיחיחי לא. 6.כועס? לא D: 7.עצוב? לא D: 8.שמח? כןכן D: 9.מדוכא? ממש לא D: לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? ממ, בסדר.. היה יכול להיות יותר טוב :) 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן, פוצים כאלה ופרחות P: 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: עוד לא קיבלנו תעודה, נשמות. XD 4.הברזת הרבה החודש? חח לא, אפילו לא פעם אחת :) [מבטלים לנו מלא שיעורים אז אנלא צריכה אתזה..) 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מאף שיעור :) 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? חח נו.. 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? המחנכת כן, לצערי. P: 8.מרוצה מזה? ממש לא. 9.שיעור מועדף: ממ, ספורט ואנגלית. D: 10. שיעור שנוא: מתמטיקה. >> פעם אחרונה ש: 1.אכלת: היום בבוקר. 2.שתית: לפני חצי שעה בערך :) 3.דיברת: לפני 10 דקות בערך.. 4.הרבצת לעצמך: חח אתמול XD 5.השתכרת: אואה, מזמן.. 6.בכית: אתמול בערב. 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בצהריים D: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: חח לא שזכור לי. XD 9.התקלחת: אתמול בערב D: 10:צרחת עד שהיית צרוד: במחנה קיץ 2007 בחופש הגדול D: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? חחח לא, אבל קרעתי מישהו אחר במכות B| 2.החזרת לו אחר כך? ממ.. 3.הספר הכי ארוך שקראת: ספר של 800 ומשו עמודים, לא זוכרת את השם שלו.. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: באוטו - לאילת, במטוס - לקנדה. :) 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כןכןןן בניתי ארמונות ופסלים של בת הים הקטנה D: 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח קברו אותי אחרים.. 7.אושפזת בביה"ח? כשהייתי בת 5. XD 8.נהנת? מאיפה לי D: 9.הזיכרון הראשון שלך: שחברה שלי פתחה לי את הראש בגן XD 10.היום המאושר בחייך: ממ, ביום כיפור [האירוניה], כשישנתי עם אור בכפיות בטיילת והוא ליטף אותייי יויו כפרעליו
לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? מעולה, לא יכל להיות יותר טוב D: 2.מרוצה ממנו? מאודמאודמאוד. ^^ 3.נהנת מהשאלון? כן, כואב לי הגב. >>

slee4

New member
עונה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):ש[א]רון 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:14 וחצי 3.מזל:תאומים 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:30.5.91 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?לא 7.מאכל אהוב:פיצה\שוקולד 8.למה אתה אוהב אותו?כי ככה 9.מקום מגורים:חור בין חולון לת"א 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?לא מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?כה 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לא אוכלת בשר 4.זה היה כיף?--- 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?--- 6.צמחוני?יאפ 7.טבעוני?בערך 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:שוקולד במילוי ריבה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:בשר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:במבה אדומה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:יש מלאאאא 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?לאדעת 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?לאדעת,לא מעניין אותי כל כך 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?הכל זבל 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:סוכריות מנטה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:שוקולד ובמבה 17.שוקולד אהוב:קינדר בואנו 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?לאדעת 19.מעדן אהוב:שונאת..יאק שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?לא,הייתי עושה את אש מפוקימון או את בלינקי ביל! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:של 700 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?אה? 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?תן לי שמות,אני אשאל אותם. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?ברור 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לאדעת 12.נהנת?אה? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לאאאאא 14.היה כיף?תרגיש טוב,מותק! 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?לא 16.נהנים כשזה קורה?--- 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא,כשמתפנה מקום טוב אני תמיד עוברת 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?ברור 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?לא סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:בחופש הגדול 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:16 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים?שאפשר לספור אותן 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?לספור אותן אם לא נרדמים 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?חופרת בארות נפט..נווו..לאדעת! 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:לא מורידים שירים!!!! 8.ספורט מועדף?שחיה,ריצה וכדורסל
9.צבע אהוב:כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?מוזיקת מטאל 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:כאב ראש מהשאלון המוזר הזה 3.על מה אתה חושב עכשיו?על מתי השאלון יסתיים 4.קר לך/חם לך?פושר לי 5.מרגיש רצון לנקום במישהו?יאפ 6.כועס?לאדעת 7.עצוב?לאדעת 8.שמח?לאדעת 9.מדוכא?לאדעת לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר?חרא 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?יאפ 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:שנה שעברה הכוונה?אני לא מקבלת תעודה כי אני בתיכון אבל הציון הכי גבוהה בבגרות זה 100 4.הברזת הרבה החודש?לא כל כך..4 פעמים נראה לי 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?תנ"ך 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?מציירת 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?יאפ 8.מרוצה מזה?יאפ 9.שיעור מועדף:ספורט\אומנות 10. שיעור שנוא:תנ"ך פעם אחרונה ש: 1.אכלת:בבוקר 2.שתית:לפני שעה בערך 3.דיברת:לפני 2 דקות 4.הרבצת לעצמך:למה שאני אעשה את זה? 5.השתכרת:=X 6.בכית:לאדעת 7.צחקת כמו משוגע:שלשום,אבל ממש צחוק! 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:אה? 9.התקלחת:לפני חצי שעה 10:צרחת עד שהיית צרוד:ממש צרודה?הייתי אחרי המפגש השלישי שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?כשמרביצים לי אני מחזירה אפילו אם זה בצחוק 3.הספר הכי ארוך שקראת:מישהו לרוץ איתו\אני אוהב את תמיר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא,זה בזבוז זמן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא:S 7.אושפזת בביה"ח?כה,התייבשתי 8.נהנת?לא 9.הזיכרון הראשון שלך:לאדעת:S 10.היום המאושר בחייך:אמ...:X לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו?נחמד מאוד=) 2.מרוצה ממנו?יאפ 3.נהנת מהשאלון?הוא דיי חופר

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifעונה באיחור כבר לא אפנתי..

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ענבר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: נראה לי בערך 12 וחצי משהו כזה.. 3.מזל: דלי 4.רוצה להחליף מזל? לא.. סבבה לי ככה 5.תאריך לידה: 11-02-1994 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא.. סבבה לי ככה..
7.מאכל אהוב: פטריות ונגזרותיהן (דוגמה: פסטה עם שמנת ופטריות..
) 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה כל כך טעים! 9.מקום מגורים: חדר 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא ממש.. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא.. 2.אוהב ברוקולי? מאוד!
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס איכס כן! :-S 4.זה היה כיף? ברוררררר :S:S:S:S 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? אני אוותר.. 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? גם לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בחיים אני לא אגע יותר בכבד.. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לוזכורת.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אוי.. לא משנה.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא טעמתי של בורגראנץ' אבל של מקדונלס היא נפלאה!
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג על מה אתה מדבר.. :| 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מצטערת על יערי הגשם וזה.. אבל אני ממש מכורה למקדולנס.. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ^^
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שעועית..
17.שוקולד אהוב: עם המילוי תות בפנים..
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? זו לא שאלה.. ברור שביתי! 19.מעדן אהוב: דניייייייייי
מאז ומעולם שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא.. תמיד תהיתי איך מדברים בשפה הזאת..
2.היית עושה את הוגו? לא...... הוא חתיכת מתלהב באוברול.. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? חתיכת מתלהבת בשמלה.. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5000 חלקים..
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא.. זה רק אתה..
6.מגיע על הלשון למרפק? לא! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא! כי אני כבר מכירה את זה!! נהנהבננה!כ 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כדי לוודא שהאף נשאר במקום.. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן..
יותר מדי.. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא.. אבל באמת כמעט נדרסתי (אמא.. זה לא בגלל האמפי! מבטיחה!) 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן.. :S:S:S 12.נהנת? ממה?
איבדתי אותך.. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אהאהאה!! כן!! :( 14.היה כיף? בטח.. מאז אני עושה את זה כל יום.. (לא) 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן.. זה קורה בבצפר!
16.נהנים כשזה קורה? תלוי.. לפעמים חם וזה נחמד.. כן אני ממש מוזרה..
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אמ.. לא.. אני פשוט עוברת.. זה שאלה של נוחות לא של נעימות.. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור... יותר מדי..
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? XDDDDD למען האמת כן..
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן.. Q$%!@$ מוות לעגלות הנכות! זו לא אפליה מתקנת! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: שנה שעברה.. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: פשוט לא ישנתי.. לילה לבן.. וזה קורה הרבה.. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שיש להן צמר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר.. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא! היא מעצבנת.. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מסתרקת? באמת! מה אתה חושב שאני אעשה?? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ניקלבאק.. את כל השירים 8.ספורט מועדף? לראות או לשחק? 9.צבע אהוב: כחול.
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום.. :( 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: הגב........ הוא מת! 3.על מה אתה חושב עכשיו? עדיף שלא תדעו.. 4.קר לך/חם לך? סבבה דווקא.. 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא ממש.. 6.כועס? לא.. אני די שמחה.. 7.עצוב? ^^ 8.שמח? XDDD 9.מדוכא? אולי.. לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? סבבה.. אני שונאת את המורה לחשבון! 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? תמיד יש חדשים.. ככה זה אצלנו.. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: אין ציונים.. =.= אין תעודות.. =.= 4.הברזת הרבה החודש? כן.. די הרבה.. :$ 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אוי.. לוזוכרת.. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת למגרש/בית/גן/חורשה/סוגשלחצר/מדרגות 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? אמ.. איןלי מחנך/ת אבל גם החונכת שלי לא המשיכה.. :( 8.מרוצה מזה? ככה ככה.. 9.שיעור מועדף: עכשיו? אנשים רעיונות ומהפכות 10. שיעור שנוא: בגלל המורה ה!@$%^&^%^#H מתימטיקה.. אבל אני אוהבת מתימטיקה.. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני איזה שעתיים.. 2.שתית: לפני שעה 3.דיברת: אני שותקת עכשיו.. (שינוי מרענן.. :) ) 4.הרבצת לעצמך: אני תמיד מרביצה לעצמי!
5.השתכרת: אוי.. לפני שנתיים.. 6.בכית: בבוקר.. 7.צחקת כמו משוגע: בצהריים 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: בערב.
9.התקלחת: בבוקר 10:צרחת עד שהיית צרוד: במחנה..
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? ^^" 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי..
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: במטוס? לא זוכרת.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? מאוד מאוד מפואר!
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן!
7.אושפזת בביה"ח? בערך.. פעמיים.. 8.נהנת? לא ממש.. 9.הזיכרון הראשון שלך: אני יושבת בתוך בריכה קטנה כזאת עם כובע ורוד (מוערך שזה בערך מגיל שנה וחצי שנתיים) 10.היום המאושר בחייך: יש כל מיני.. לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? נפלא! 2.מרוצה ממנו? כן 3.נהנת מהשאלון? כןכן!

go goldi

New member
משעמם לי אז שיהיה../images/Emo4.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):זהבית 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:אין לי כוח לחשב. 3.מזל:סרטן 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:5/7/1991 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?לאא 7.מאכל אהוב:פיצה וספגטי 8.למה אתה אוהב אותו?ככה 9.מקום מגורים:קרית עקרון עיר הפרחות והערסים
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?למה לא? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן 4.זה היה כיף?לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?ירקתי 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:פעם אמרתי כל מה שלא כשר עכשיו גם בזה אני לא בטוחה. אני משערת ששרצים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:לא זכור לי 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגר' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?אין לי דעה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?ברגר' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:פתיתים 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:אין כזה 17.שוקולד אהוב:מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?קנוי 19.מעדן אהוב:היוגורט הזה עם השוקולד פקאן שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?למה לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?גררררר 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:נסיתי של 1000, לא הלך:| 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?אני עדיין עושה
6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?אני עד כדי כך חסרת חייים. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?אני לא עושה את זה
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לא 12.נהנת?פאק-יו 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?כן 14.היה כיף?פפ 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?כבר לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כן, המון 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?לא
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:נבר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:יומיים 3.היתרון הכי טוב בכבשים?שקסיות
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?אי אפשר לעשות איתם ילדים?
נו טוב אז צמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?למה לא
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?אתם לא באמת רוצים לדעת
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:להוריד? חס וחלילה! זה לא חוקי. 8.ספורט מועדף?הקלדה
פדלאה שכמוני 9.צבע אהוב:שחור שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?רוצה ללכת-שייגעצ 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:אי שם כאב קטן בלב
וכאב ראש רגיל זכה 3.על מה אתה חושב עכשיו?על המילים של השיר... "ילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות זה חבל שזה הכל...." 4.קר לך/חם לך?קר 5.מרגיש רצון לנקום במישהו?אולי 6.כועס?לא 7.עצוב?אולי 8.שמח?קצת 9.מדוכא?יכול להיות לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר?מרגש עד שיעמום. 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?לכיתה לא, לשכבה כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:לא יודעת 4.הברזת הרבה החודש?להישאר בבית בידעית אמא זה להבריז? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?^ 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?אבל אני לא
7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?בערך. הוא היה המורה לתנ"ך 8.מרוצה מזה?כן 9.שיעור מועדף:ספרות 10. שיעור שנוא:היסטוריה פעם אחרונה ש: 1.אכלת:קודם שהייתה ועידה מעיקה בטלפון 2.שתית:כמה שעות 3.דיברת:גם 4.הרבצת לעצמך:כנ"ל 5.השתכרת:נבר 6.בכית:זה מזמן לא קרה:| יום שני כמעט 7.צחקת כמו משוגע:היום 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:היום או אתמול 9.התקלחת:לפני כמה שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד:מזמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?לא 3.הספר הכי ארוך שקראת:ארי פוטר 5 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:פעם לטבריה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת?אוחח 9.הזיכרון הראשון שלך:משהו בגן נראלי 10.היום המאושר בחייך:שהכרתי את האנשים המדהימים שיש פה לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו?מעייף כזה 2.מרוצה ממנו?תלוי באיזה יום מסתכלים 3.נהנת מהשאלון?לא.

למעלה