../images/Emo12.gifעונה באיחור כבר לא אפנתי..
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ענבר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: נראה לי בערך 12 וחצי משהו כזה.. 3.מזל: דלי 4.רוצה להחליף מזל? לא.. סבבה לי ככה 5.תאריך לידה: 11-02-1994 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא.. סבבה לי ככה..
7.מאכל אהוב: פטריות ונגזרותיהן (דוגמה: פסטה עם שמנת ופטריות..
) 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה כל כך טעים! 9.מקום מגורים: חדר 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא ממש.. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא.. 2.אוהב ברוקולי? מאוד!
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס איכס כן! :-S 4.זה היה כיף? ברוררררר :S:S:S:S 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? אני אוותר.. 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? גם לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בחיים אני לא אגע יותר בכבד.. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לוזכורת.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אוי.. לא משנה.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא טעמתי של בורגראנץ' אבל של מקדונלס היא נפלאה!
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג על מה אתה מדבר.. :| 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מצטערת על יערי הגשם וזה.. אבל אני ממש מכורה למקדולנס.. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ^^
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שעועית..
17.שוקולד אהוב: עם המילוי תות בפנים..
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? זו לא שאלה.. ברור שביתי! 19.מעדן אהוב: דניייייייייי
מאז ומעולם שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא.. תמיד תהיתי איך מדברים בשפה הזאת..
2.היית עושה את הוגו? לא...... הוא חתיכת מתלהב באוברול.. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? חתיכת מתלהבת בשמלה.. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5000 חלקים..
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא.. זה רק אתה..
6.מגיע על הלשון למרפק? לא! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא! כי אני כבר מכירה את זה!! נהנהבננה!כ 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כדי לוודא שהאף נשאר במקום.. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן..
יותר מדי.. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא.. אבל באמת כמעט נדרסתי (אמא.. זה לא בגלל האמפי! מבטיחה!) 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן.. :S:S:S 12.נהנת? ממה?
איבדתי אותך.. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אהאהאה!! כן!!

14.היה כיף? בטח.. מאז אני עושה את זה כל יום.. (לא) 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן.. זה קורה בבצפר!
16.נהנים כשזה קורה? תלוי.. לפעמים חם וזה נחמד.. כן אני ממש מוזרה..
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אמ.. לא.. אני פשוט עוברת.. זה שאלה של נוחות לא של נעימות.. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור... יותר מדי..
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? XDDDDD למען האמת כן..
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן.. Q$%!@$ מוות לעגלות הנכות! זו לא אפליה מתקנת! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: שנה שעברה.. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: פשוט לא ישנתי.. לילה לבן.. וזה קורה הרבה.. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שיש להן צמר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר.. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא! היא מעצבנת.. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מסתרקת? באמת! מה אתה חושב שאני אעשה?? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ניקלבאק.. את כל השירים 8.ספורט מועדף? לראות או לשחק? 9.צבע אהוב: כחול.
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום..

2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: הגב........ הוא מת! 3.על מה אתה חושב עכשיו? עדיף שלא תדעו.. 4.קר לך/חם לך? סבבה דווקא.. 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא ממש.. 6.כועס? לא.. אני די שמחה.. 7.עצוב? ^^ 8.שמח? XDDD 9.מדוכא? אולי.. לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? סבבה.. אני שונאת את המורה לחשבון! 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? תמיד יש חדשים.. ככה זה אצלנו.. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: אין ציונים.. =.= אין תעודות.. =.= 4.הברזת הרבה החודש? כן.. די הרבה.. :$ 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אוי.. לוזוכרת.. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת למגרש/בית/גן/חורשה/סוגשלחצר/מדרגות 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? אמ.. איןלי מחנך/ת אבל גם החונכת שלי לא המשיכה..

8.מרוצה מזה? ככה ככה.. 9.שיעור מועדף: עכשיו? אנשים רעיונות ומהפכות 10. שיעור שנוא: בגלל המורה ה!@$%^&^%^#H מתימטיקה.. אבל אני אוהבת מתימטיקה.. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני איזה שעתיים.. 2.שתית: לפני שעה 3.דיברת: אני שותקת עכשיו.. (שינוי מרענן..

) 4.הרבצת לעצמך: אני תמיד מרביצה לעצמי!
5.השתכרת: אוי.. לפני שנתיים.. 6.בכית: בבוקר.. 7.צחקת כמו משוגע: בצהריים 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: בערב.
9.התקלחת: בבוקר 10:צרחת עד שהיית צרוד: במחנה..
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? ^^" 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי..
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: במטוס? לא זוכרת.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? מאוד מאוד מפואר!
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן!
7.אושפזת בביה"ח? בערך.. פעמיים.. 8.נהנת? לא ממש.. 9.הזיכרון הראשון שלך: אני יושבת בתוך בריכה קטנה כזאת עם כובע ורוד (מוערך שזה בערך מגיל שנה וחצי שנתיים) 10.היום המאושר בחייך: יש כל מיני.. לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? נפלא! 2.מרוצה ממנו? כן 3.נהנת מהשאלון? כןכן!