שאלון

../images/Emo17.gifשאלון ../images/Emo17.gif

מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? 6.כועס? 7.עצוב? 8.שמח? 9.מדוכא? לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה החודש? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10. שיעור שנוא: פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.נהנת מהשאלון?

Yarinv

New member
זאזי בזאזי

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ירין 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14 3.מזל: דגים 4.רוצה להחליף מזל? יש לי חוסר מזל, אז כן 5.תאריך לידה: 15.3.92 לפני הספירה 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא רוצה 7.מאכל אהוב: כל דבר שנכנס לפה והוא טעים 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים?! 9.מקום מגורים: אלסקה עם שבט אסקימוסים לבקנים 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? וככה לנטוש את השבט? מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לאXD 4.זה היה כיף? מאוד
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ליטפתי אותו 6.צמחוני? נגד מנדלבאום 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר, אבל זה בטח היה מגעיל 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כל מיני דברים לא שגרתיים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודע 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא אוהב גלידות 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? שונא בורגראנץ' 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס לייק דה
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצל תירס 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אפונה 17.שוקולד אהוב: שוקולד איכותי, לא זוכר איך קוראים לחברה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם 19.מעדן אהוב: לא אוכל שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא דכעידעךןודגעידעץידך 2.היית עושה את הוגו? לא, יש לו את גיל ססובר 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא, היא מכוערת 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: היה פאזל דיי גדול 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא
6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חח, אני כבר מכיר את זה - יצאתי הפעם חכם 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אולי יצאו להם יהלומים מהאף 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? מאוד
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחח 14.היה כיף? XDDD 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? בטח 16.נהנים כשזה קורה? אני נהנתי, אפילו צפיתי ב-DVD. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אה? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחח נכון סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: פסח, אחרי כמה שנים טובות שלא הייתי שם 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: באיזה לילה לבן שעשו 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הכבשה שושנה
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? קלטות ילדים עם משה דץ! 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? חחח 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? פותח את הברז 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: פויה להוריד! פושעים שכמותכם
8.ספורט מועדף? כל הדבר הזה שנקרא ספורט הוא לא ממש מועדף 9.צבע אהוב: כלמיני שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? דממה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בשלפוחית השתן, חח סתאם 3.על מה אתה חושב עכשיו? על מה לכתוב 4.קר לך/חם לך? סבבה לי 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? סוג של 9.מדוכא? לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? עבר ונגמר 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: נו בטח, אצלנו בבית הספר מקבלים כל שבוע תעודה...
4.הברזת הרבה החודש? לא מבריז 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אני לא מבריז 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? אני לא מבריז 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: השיעור האחרון ביום שמתבטל 10. שיעור שנוא: השיעור הראשון ביום שהמורה לא מגיעה אבל שכחו להודיע פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כשעה, בבית קולנוע 2.שתית: כנ"ל 3.דיברת: כנ"ל 4.הרבצת לעצמך: כל הזמן. איהה! 5.השתכרת: מעולם לא שתיתי 6.בכית: לא זוכר 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכר 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אה... טוב 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכר שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? יכול להיות 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: בחו"ל, אני משער שבארה"ב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? אני נהנתי,צפיתי גם ב-DVD. 9.הזיכרון הראשון שלך:
, שכחתיXD 10.היום המאושר בחייך: עוד לא הגיע לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? בסדר 2.מרוצה ממנו? כן 3.נהנת מהשאלון? לא

../images/Emo40.gif עונה :)

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): אורי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14 3.מזל: דגים 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 19.3.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: פיצה 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים 9.מקום מגורים: ת"א 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא
רק ללוס אנג'לס...
מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן XD 4.זה היה כיף? לא. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: יש מלא כאלו 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: פיצה עם שכבות XD 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודע 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנת'!! או גלידה פיצוץ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודע 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אצבעות עמק XD 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה 17.שוקולד אהוב: עלית 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי 19.מעדן אהוב: פרילייייייי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? מי לא?! 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברווור
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1000 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? '.' מה? 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן XDDDDDDDDDDDDDD 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? - 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? - 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחחחחחחחחחחחחחחח 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחחח מלא פעמים 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחחחחחחחחחחחחחחחח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? נכון XDDDDD סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: אף פעם
2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא יודע 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חם להן 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ברווווווווווווווווווווווווווווור 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? XD 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: Hanna Pakarinen
8.ספורט מועדף? כדורסל 9.צבע אהוב: כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? האנהההההה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא 3.על מה אתה חושב עכשיו? כלום 4.קר לך/חם לך? חםםםםםםםםםםםםםםם 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? לא 9.מדוכא? לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? נחמד 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא היו תעודות 4.הברזת הרבה החודש? לא הברזתי 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ^ 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? ^ 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: ערבית 10. שיעור שנוא: הסטוריה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני דקה 2.שתית: לפני דקה 3.דיברת: לפני שניה עם דקלה קנופ השולטת XD 4.הרבצת לעצמך: לא זוכר 5.השתכרת: אף אפעם. 6.בכית: לא זוכר 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכר 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אני לא רחל XD 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכר שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? - 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא קראתי XD 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לוס אנג'לסססססס 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא XD 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? - 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר 10.היום המאושר בחייך: יש הרבה לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? נחמדדדד 2.מרוצה ממנו? כןןןןן 3.נהנת מהשאלון? כןןןן

matanky

New member
אתה גדול ממני בשלושה חודשים ../images/Emo3.gif

ואתה מנהל פורומים?
זה לא מגיל 16?

matanky

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

סתם שיעמם לי חחחח ראיתי בתפוז אנשים מודיע על הפורום אז נכנסתי

עונה עונה עונה../images/Emo98.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):ירדן 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:13 וחצי 3.מזל:סרטן 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?1996 7.מאכל אהוב:לאפה עם פרגיות וצ'יפס 8.למה אתה אוהב אותו?כי זה טעים 9.מקום מגורים:מרכז 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?לא מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן.. 4.זה היה כיף?לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?זרקתי 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא זוכרת חחח 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:חרקים וחיות מגעילות אחרות
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:לא יודעת.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:
לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגרנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?לא שמעתי על זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:מרשמלו
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:לאפה..
17.שוקולד אהוב:קליק!!!
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?תלוי איזה אוכל אבל הרוב אוכל ביתי 19.מעדן אהוב:שוקולד שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא.. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:אולי 500 חלקים לא זוכרת זה היהמזמן...
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?
6.מגיע על הלשון למרפק?כן 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא... 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?איכססססססס
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?כן 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן
16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא,אני עוברת 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כן מלא פעמים חחח
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?כן חחחחח
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:בחופש הגדול 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:לא יודעת 3.היתרון הכי טוב בכבשים?צמר? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?שרה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:מה שבא להם 8.ספורט מועדף?שחייה 9.צבע אהוב:ירוק שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:בצוואר 3.על מה אתה חושב עכשיו?על השאלון הזה 4.קר לך/חם לך?חם 5.מרגיש רצון לנקום במישהו?לא 6.כועס?כן 7.עצוב?לא 8.שמח?לא 9.מדוכא?לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר?בסדר 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:שנה שעברה?100 4.הברזת הרבה החודש?לא כל כך 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?ביולוגיה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?הלכתי הבייתה 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?לא 8.מרוצה מזה?לא
9.שיעור מועדף:לשון 10. שיעור שנוא:ביולוגיה פעם אחרונה ש: 1.אכלת:ב-13:00 2.שתית:ב-12:30 3.דיברת:לפני דקה 4.הרבצת לעצמך:מזמן 5.השתכרת: 6.בכית:אתמול 7.צחקת כמו משוגע:אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:אתמול 9.התקלחת:אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד:לפני שבוע-שבועיים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת:נראה לי היה 400 עמודים 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לאילת חחח 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כן 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך:לא יודעת 10.היום המאושר בחייך:לא זוכרת לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו?בסדר יכול להיות יותר טוב 2.מרוצה ממנו?כן העיקר שיש חופש 3.נהנת מהשאלון?כן הוא היה מה זה כיפי תעשה עוד אחד!

dbshachar

New member
לבי נפעם, כולי נרגש.. בא לשכונה בחור חדש

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שחר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 11 3.מזל: דלי. 4.רוצה להחליף מזל? לא. 5.תאריך לידה: 24/1/95 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: יש המון. אני בעיקר אוהב בשר, שישליק, קבב, שניצל, עוף.. :) 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים
9.מקום מגורים: חיפה. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? תל-אביב. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא. לא טעמתי. 2.אוהב ברוקולי? לא טעמתי וזה נראה ממש מגעיל. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? ברור. 4.זה היה כיף? לא. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?
או שירקתי או שניסיתי לבלוע.. :/ 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? לא! 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: עגבניה אני חושב.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חציל! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ממ.. לא זוכר כרגע, אבל היה. אני זוכר בנמל תעופה שהייתי ממש מת מרעב, קנינו סנדוויץ' עם גבינה צהובה כלשהי וזה היה הרבה פחות טעים ממה שציפינו.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודע. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא אכלתי בבורגראנץ' כבר איזה 6 שנים לפחות, ואני גם לא אוכל. רק מקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? נשמע מפגר. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: Twix! זה כל כך טעים! 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד :) 17.שוקולד אהוב: יש המון. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם. 19.מעדן אהוב: לא אכלתי מעדנים המון זמן. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא. 2.היית עושה את הוגו? לא. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודע.. וואייי כמה זמן לא הרכבתי פאזל
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא. 6.מגיע על הלשון למרפק? *מנסה* לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודע. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? רק אמא. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן. 12.נהנת? לא. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא. 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן. 16.נהנים כשזה קורה? לא. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן, וזה כל יום כמעט כל היום. זה בכלל סוג של תחביב בבית, חייבים כל הזמן לפתוח את המקרר, זה הרגל. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לא הייתי אף פעם באילת, באמת. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 36 שעות בערך, בדיוק ביום של הטיסה. המונית באה ב-00:45, ולא הייתי עייף בכלל לפני זה, ולא נרדמתי במונית ולא בנמל תעופה ולא במטוס.. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? כבשים? יתרון? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: שירים לא עולים לי כרגע, אבל להקות כן. היהודים! 8.ספורט מועדף? כדורגל, למרות שלא שיחקתי כבר 4-5 חודשים. 9.צבע אהוב: כחול-תכלת. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? במחשב לא מתנגן, מתנגן בטלוויזיה שפתוחה על 24. כרגע יש את השיר "כבד לי" של רוי אדרי. (איזה מן שם זה רוי?..) 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: צורך ענק להיכנס לשירותים, אבל אני אסיים את השאלון כמו גיבור
3.על מה אתה חושב עכשיו? על השירותים. 4.קר לך/חם לך? די חם לי ברגליים, שהם מול החלון הפתוח עם השמש. 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 6.כועס? לא, אין סיבה. 7.עצוב? לא. 8.שמח? כן! חזרנו הבייתה
9.מדוכא? קצת.. לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? נחמד מאוד!!
2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? עברתי לחטיבה, כל הכיתה חדשה, לא היה אפילו מישהו אחד מתוך ה-40 שהכרתי לפני. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: יענו לפני שנה. טוב מאוד, מן הסתם. 4.הברזת הרבה החודש? לא הברזתי בכלל
ככה על תחילת החטיבה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? שיעור אני-חייב-לשירותים. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? אוכל בננות. 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא. 8.מרוצה מזה? לא. 9.שיעור מועדף: לא יודע.. יש כמה נחמדים לפעמים ושהם גם לפעמים ממש לא. 10. שיעור שנוא: יש המון.

CrazyPenguin

New member
כנסו כנסו זה מעניין../images/Emo191.gif|פינגווין|

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רוחמה 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 104 3.מזל: יש לי! 4.רוצה להחליף מזל? בסבבה 5.תאריך לידה: שכחתי >< הא... 29.11 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? כן
משהו בקיץ!!!! 7.מאכל אהוב: סנדוויץ' אבוקדו
[בשיא הרצינות] 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים? 9.מקום מגורים: פ"ת >< 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא! פ"ת שליטה מאכלים: 1.אוהב סושי? כן
2.אוהב ברוקולי? מאוד
[רציני
] 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?בסחוס המגעיל הזה? כה >< 4.זה היה כיף? איכס שונאת את זה 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו.. יאק 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אוכל פרסי! כל סוג של אוכל פרסי! יאקקקק... הא כן וגם שרימפס :X 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סרטן? 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: שרימפס
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: שרימפס!!!! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? שומדבר.. איכס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא ראיתי אף פעם XD 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? הכל
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: סנדוויץ' אבוקדו! ונגיסות כאלה של ברוקולי תרד וגבינה
הא כן וגם מנה חמה D: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אין :X זה משתנה כל החיים 17.שוקולד אהוב: מריר
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? לפעמים זה ולפעמים זה 19.מעדן אהוב: מילקי עם פצפוצים כאלה D: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברור! מי לא?!!?! [לא.] 2.היית עושה את הוגו? סורי אני תפוסה
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? נה... 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: משהו של 400 חלקים ככה 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?הא? :| 6.מגיע על הלשון למרפק? לא XD חאלאס! ואני לא אנסה!! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא!! XD 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?מאיפה לי? :S כי הם מוזרים? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא XD 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כה T.T 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כה T.T 12.נהנת? לא :X 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? קרה?! זה כל החיים קורה! 14.היה כיף? בטחחח! אני כבר רגילה לזה 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? XDD! 16.נהנים כשזה קורה? בטח.. מקלחת חינם כזו 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כה T.T 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?XD כה 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
XD 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? XD! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: המממ לפני שנתיים נראה לי 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:כל הלילה T.T בל"ג 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הן עושות מההההההההה 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? משהו אחר |גבות| סתם סתם :X מאיפה לי 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ברור
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? אני לא יודעת, למה, אתם עושים משהו? |גבות| 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: כל השירים של keane! 8.ספורט מועדף? להעביר ערוצים עם השלט.. 9.צבע אהוב: הכל D: חוץ מחום... וצהוב.. וקרם.. וכחול כהה... וירוק זוהר, ואדום זוהר.. אבל הכל! שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Road Trippin- RHCP [רד הוט צ'ילי בלה בלה בלה] 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:מגרד לי בגב ! 3.על מה אתה חושב עכשיו? שהחרא הזה לא נגמר 4.קר לך/חם לך? נעים 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? לא 9.מדוכא?לא [חסרת רגשות שכמותי] לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? בסדר
2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? אני בבי"ס חדש, אז כולםםם חדשים 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100? XD 4.הברזת הרבה החודש? לא XD 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? שום דבר T.T 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? כלוםםם עזבו אותי באמאשלכם! 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? לא! בי"ס חדש T.T 8.מרוצה מזה? לא
9.שיעור מועדף: חופשי! הא כן וגם מחשבת ישראל *-* ררררררר 10. שיעור שנוא: הכל! במיוחד מת' >< פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני.. שעתיים 2.שתית: לפני שעתיים
3.דיברת: לפני שעתיים
4.הרבצת לעצמך: מה אני מוגבלת? 5.השתכרת: אף פעם >< אני טובה מדיי 6.בכית: לא זוכרת T.T עזבו אותי 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בסרט D: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: XD כל הזמן! 9.התקלחת: ב11 בבוקר T.T 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת :X לא מזמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא >< 2.החזרת לו אחר כך? לא T.T 3.הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר 1 XD ב2 כבר וויתרתי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: עד ארה"ב :X 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כה D: 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא.. אבל את אח שלי D: [ולא חילצתי אותו! חהחהחה] 7.אושפזת בביה"ח? לא :X 8.נהנת? !!! 9.הזיכרון הראשון שלך: שיחקתי הרבההה בלגו :X 10.היום המאושר בחייך: אנערף.. נראה לי לפני חודש וקצת :X לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? נהה 3.נהנת מהשאלון? בטחחח
[לא.
] לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

3yuval3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?"

אני חייבת למצוא כותרות מיוחדות =)

.שם פרטי (השאר לא מעניין): חמו 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14 בדיוק או אולי וחודש לא חשוב 3.מזל: דגים
4.רוצה להחליף מזל? לאאאא 5.תאריך לידה: 6.3.93 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא נראה לי.. 7.מאכל אהוב: פסטה ושווארמה
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים ואני יכולה לאכול אותו בכל מצב 9.מקום מגורים: תל אביב 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ניו יורק
מאכלים: 1.אוהב סושי? לאא יאק 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כע איכססססס 4.זה היה כיף? לאאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי אותו 6.צמחוני? לאא 7.טבעוני?לאא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חצילים יאקק 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חצילים טונה סושי 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: היה הרבה כל המלבי והזה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: יש הרבה לא עולה לי עכשיו 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס גלידת פיצוץ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס!!
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שווארמה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פסטה 17.שוקולד אהוב: שוקולד לבן עם עוגיות או שוגלד עם סחלב 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמאאא 19.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בארור! 2.היית עושה את הוגו? כעעע
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:לא אוהבת פאזלים בטח 10 חתיכות... 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כע חחח 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא אני מכירה את זה 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?לראות אם הנזלת ירוקה אם היא ירוקה סימן שחולים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כע! חוצפה... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא זוכרת אבל בטח קרה אני שומעת הרבה מוזיקה 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן! חחחח 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן אמא :| 14.היה כיף? לאאאא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן איכס! 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים? כי לא היה נעים לכם? אני תמיד עוברת למקום טוב יותר! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? נכון חחח לפעמים מופיע 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח קרה לי פעם 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחחחחח סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לילה שלם 3.היתרון הכי טוב בכבשים? טעימות
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא! אבל היא שרה יפה 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשמוע מוזיקה
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: גוש שארלוט כל השירים!1 8.ספורט מועדף? ריקוד 9.צבע אהוב: ורוד ושחור
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? גוש שארלוט 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:אין 3.על מה אתה חושב עכשיו? על איזה שיר יפה אני שומעת 4.קר לך/חם לך? נעים 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן!! לא יודעת במי אבל אני אמצא 6.כועס? לא 7.עצוב? קצת 8.שמח? גם 9.מדוכא? קצת לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? נחמד 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כע 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלנו תעודות אבל קיבלתי 100 במתמטיקה מחצית ראשונה 4.הברזת הרבה החודש? לא.. הייתי ביוון! 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? לא הברזתי עוד רק התחילה השנה.. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?יושבת בחוץ עם חברות 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה?חלק 8.מרוצה מזה? חלק כן וחלק לא 9.שיעור מועדף: מתמטיקה וקולנוע 10. שיעור שנוא: ספורט וביולוגיה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אצל חברה צהריים מאוחר ב4 ככה 2.שתית: לפני כמה שעות. לא בריא לא בריא... 3.דיברת? עם אבא לא זוכרת מתי 4.הרבצת לעצמך: אני לא בן אדם אלים 5.השתכרת: -- 6.בכית: לא זוכרת.. 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בערב כאב לי בצד.. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: למצלמה נחשב? (תזכורת לעצמי למחוק את התמונות!) 9.התקלחת:לפני המפגש 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? ^^ 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא יודעת... 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כע!! 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כע חחחח 7.אושפזת בביה"ח? לא... אבל הייתי שם אתמול עזבו אין לי כוח לספר... 8.נהנת?איפה בבתי חולים?! לא! 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת חח 10.היום המאושר בחייך:יש הרבה לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? נחמדדדדד 2.מרוצה ממנו? כעעע!! 3.נהנת מהשאלון? כע

hagaymi26

New member
עונהה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): חגי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:11 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 26.12.94 כד טבת 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: פיצה
ימממ 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעיםםםם.... 9.מקום מגורים: כפר סבא 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אאאייככסססס 4.זה היה כיף?לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני לא אוכל דברים מגעילים 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חציל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המבורגר
איכככס 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:? 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)??! 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? פיצה מיכאלי-תוצרת ביתית ימממ
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אמממ 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אין דבר כזה 17.שוקולד אהוב: FERRO ROSHE 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ממולאים 19.מעדן אהוב:מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בידןגלכגדיח (כן) 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 300 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא... אף פעם לא הצלחתי בלי שזה נקרע... 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן... פדיחות 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? אני דווקא שם לב לזה 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן ככה מיצריםרותם דווקא! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:42516754746/896398463879 שניות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? שופר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שר אופרות סבון 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:HIGH-LIGHTHOUSE 8.ספורט מועדף? ריצה 9.צבע אהוב:כחול שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? רדיו 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא 3.על מה אתה חושב עכשיו?על התשובה 4.קר לך/חם לך? נעים 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? במי שכתב את השאלון 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח?לא 9.מדוכא?לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? בסדר 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך?כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:100 4.הברזת הרבה החודש?לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?לא הברזתי 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?כלום 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? ?![=עברתי בית ספר {לחטיבה}=]!? 8.מרוצה מזה? כן 9.שיעור מועדף:ספורט 10. שיעור שנוא: הבעה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה 2.שתית:לפני 3 דקות 3.דיברת:לא מזמן 4.הרבצת לעצמך:כנל 5.השתכרת:? ואתה? 6.בכית:?!?!? 7.צחקת כמו משוגע: !?!?! 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:?!?!?! 9.התקלחת:לפני שעה 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני 5 שנים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?לא 3.הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?בארמון נמפואר שלי 7.אושפזת בביה"ח?לא בדיוק... 8.נהנת?לא 9.הזיכרון הראשון שלך:זה היהי לפני 12 וחצי שנים [=בערך=].. התעוררתי וחזרתי הביתה 10.היום המאושר בחייך: מומומולדתתדתתד לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו?אחלה 2.מרוצה ממנו?כן 3.נהנת מהשאלון? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Damn Regret

New member
צנון.../images/Emo153.gif

כיאינליכותרתיותרמקוריתמזאת.;; 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): אריאל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אינלי כוח למתמטיקה. 3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? וטפראנק?XD 5.תאריך לידה: 27.10 [קרובקרובקרוב
] 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? ממ לא 7.מאכל אהוב: לזניה. 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים
9.מקום מגורים: חדרה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ממ אולי מאכלים: 1.אוהב סושי? אפעםלאטעמתי
~שורק~ 2.אוהב ברוקולי? הוו ברוקולי זה אחלה. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? ברור, זה היה הפעם הראשונה שהרגשתי באמת מיוחד. [OO] 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי וזרקתי לפחXD 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: טונה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: המ חזיר וזה נראלי 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לאזוכר 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ממ לאזוכר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקודלנדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? What? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ארומה
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: הסנדווצ'ים של ארומהXD 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: לבנה [נו הגבינה החמוצה]. 17.שוקולד אהוב: כולם,חוץ מאוררי. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי 19.מעדן אהוב: אין שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? יאפ 2.היית עושה את הוגו?
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברור! 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 100 חלקים?XD 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחחחחחחחחחחחחח לאXD 6.מגיע על הלשון למרפק? חחחחחח לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כןXD 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי קיפוד מאחורה. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לאזוכרXD 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חחחחחחחחחחח כן 12.נהנת? לאXD 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחחח לא 14.היה כיף? יויו. [WT] 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן. 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?כןXD 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כןXDDDDD 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: המ מזמןXD אבל אני כמעט כל שנה. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: ממ לאזוכר. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חמלי. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? XDD היא נמוכה מדי בשבילי
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:
להוריד זה [לא] הכי אחי. 8.ספורט מועדף? שחייה 9.צבע אהוב: שחור /m\ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? סתם איזה שיר 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אףXD ישלי אפצ'י. 3.על מה אתה חושב עכשיו? סתם שכואב לי הגבXD 4.קר לך/חם לך? נעים 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 6.כועס? לא 7.עצוב? לא 8.שמח? לא 9.מדוכא? לא לימודים: 1.איך עבר החודש הראשון בבית ספר? סיידר 2. יש ילדים חדשים שהגיעו לכיתה שלך? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: עודלאהיה. 4.הברזת הרבה החודש? לאממש 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? XD לאזוכר 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? כלום. 7.המורה של שנה שעברה המשיך איתך גם השנה? היא בחופשת לידה. 8.מרוצה מזה? - 9.שיעור מועדף: המ אינככ. 10.שיעור שנוא: ביולוגיה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: מקודם 2.שתית: כנל 3.דיברת: מקודם 4.הרבצת לעצמך: XDDDDDDDגגג 5.השתכרת: מזמן,בקטנה. 6.בכית: מזמן 7.צחקת כמו משוגע: חחח לאזוכר 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום?XD 9.התקלחת: מקודם 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? - 3.הספר הכי ארוך שקראת: לאזוכר. 150 עמודים?XD 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כןXD 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? בערך 7.אושפזת בביה"ח? לאזוכר 8.נהנת? חוויה מדהימה [פראנק]. 9.הזיכרון הראשון שלך: המ יומלדת 12 לאחותי, אני יושב בראש השולחן עם כל החברות שלה ומחייך ~גבות~ XDDDDDDDDDDDDגגגגג 10.היום המאושר בחייך: לאזוכר לסיכום: יש להעתיק את כל מה שרשום על הלוח ולענות על כל השאלות שבחוברת, סוכות שמח. 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? סדר. 2.מרוצה ממנו? יאפ 3.נהנת מהשאלון? יאפ.

למעלה