לא לגמרי הבנת אותי אני חושבת
לא התכוונתי שבגלל המעמד שלה היא אמרה את הדברים האלה, אתם אמרתם 'מה ג'קו אומראת הדברים האלה, הוא כולה כוכב בן שבוע' , בגלל זה אמרתי שבעיניי לג'קו מותר להגיד מה שהוא חושב באותה מידה שלמירי מותר וזה לא משנה שנות הכוכבות שלו. אז מה עם ג'קו לא שמר את זה לעצמו? זה כבר לא קשור האמת. לדעתי הוא פשוט לא הבין לאן הוא הולך, בבום נהייה כוכב ומה לעשות, זה פתאומי, אז דבר ראשון הוא ניצל את מעמדו כדי להגיד מול 'כל העם' את הדעות שלו. אני יכולה להבין אם זה מרגיז אנשים (שוב זה כבר לא ממש קשור לדיון), אבל לפי מה שאני מכירה מג'קו (כל הפעמים שראיתי אותו מדבר וכו') זה נעשה בתמימות (אפשר לקרוא לזה סוג של טיפשות תמימה), ולא בקטע של 'עכשיו אני כוכב מותר לי לומר הכל'. כן יכולהיות שהוא חושב שרמי לא כותב טוב, זה ממש לא אומר שצריך לאפס אותו, אולי הוא צריך להירגע רק בצורה בה הוא אומר את הדברים, אבל מירי היא בטח לא זו שצריכה להעיר על זה כשהיא מדברת בדיוק באותה הצורה.. חוצמזה-איזה רע ג'קו בדיוק עשה למישהו?נו באמת.. הוא כולה אמר את הדעות שלו, יש אנשים שבחרו להיפגע מזה אבל הם בעצמם לא יודעים הכל (כמו למשל שג'קו בעצמו איבד חברים שנלחמו למען המדינה),והוא אמר שהוא לא התכוון לפגוע. הבנאדם בא ואומר את הדעות שלו אז הוא עשה רע לאנשים?כמה שיותר מנסים להוציא אותו ככה חוצמזה אז גם אני יכולה להגיד שרמי עשה רע לי בזה שהוא אמר ככה וככה והוא פגע בי. זה על אותו משקל. זה לא שג'קו בא וקילל מעריצים אז הוא עשה רע לאנשים