מירי על ג'קו

pRimaVeriTaVIV

New member
ודרך אגב../images/Emo121.gif

אני בטוח שלא תראי את מירי אומרת בשום עיתון או ערוץ או וואט אבר דברים כאלה על בן אדם ככה סתם

bזוהר

New member
לא לגמרי הבנת אותי אני חושבת

לא התכוונתי שבגלל המעמד שלה היא אמרה את הדברים האלה, אתם אמרתם 'מה ג'קו אומראת הדברים האלה, הוא כולה כוכב בן שבוע' , בגלל זה אמרתי שבעיניי לג'קו מותר להגיד מה שהוא חושב באותה מידה שלמירי מותר וזה לא משנה שנות הכוכבות שלו. אז מה עם ג'קו לא שמר את זה לעצמו? זה כבר לא קשור האמת. לדעתי הוא פשוט לא הבין לאן הוא הולך, בבום נהייה כוכב ומה לעשות, זה פתאומי, אז דבר ראשון הוא ניצל את מעמדו כדי להגיד מול 'כל העם' את הדעות שלו. אני יכולה להבין אם זה מרגיז אנשים (שוב זה כבר לא ממש קשור לדיון), אבל לפי מה שאני מכירה מג'קו (כל הפעמים שראיתי אותו מדבר וכו') זה נעשה בתמימות (אפשר לקרוא לזה סוג של טיפשות תמימה), ולא בקטע של 'עכשיו אני כוכב מותר לי לומר הכל'. כן יכולהיות שהוא חושב שרמי לא כותב טוב, זה ממש לא אומר שצריך לאפס אותו, אולי הוא צריך להירגע רק בצורה בה הוא אומר את הדברים, אבל מירי היא בטח לא זו שצריכה להעיר על זה כשהיא מדברת בדיוק באותה הצורה.. חוצמזה-איזה רע ג'קו בדיוק עשה למישהו?נו באמת.. הוא כולה אמר את הדעות שלו, יש אנשים שבחרו להיפגע מזה אבל הם בעצמם לא יודעים הכל (כמו למשל שג'קו בעצמו איבד חברים שנלחמו למען המדינה),והוא אמר שהוא לא התכוון לפגוע. הבנאדם בא ואומר את הדעות שלו אז הוא עשה רע לאנשים?כמה שיותר מנסים להוציא אותו ככה חוצמזה אז גם אני יכולה להגיד שרמי עשה רע לי בזה שהוא אמר ככה וככה והוא פגע בי. זה על אותו משקל. זה לא שג'קו בא וקילל מעריצים אז הוא עשה רע לאנשים

pRimaVeriTaVIV

New member
המפף../images/Emo121.gif

כן, אמרנו את זה, אבל הכוונה לא הייתה שאסור לו להגיד מה הוא חושב בגלל שהוא כוכב בן שבוע, הכוונה הייתה שמה הוא בא ואומר כאלה דברים על בן אדם שיש לו הרבה ניסיון, והוא בעצמו כוכב בן שבוע ונכון, זאת בדיוק הכוונה הייתה (לפחות ממה שאני הבנתי) בלאפס אותו ואם אני לא טועה, מירי נשאלה מה דעתה על הסיפור הזה, ולא נראה לי שהכוונה הייתה להשמיץ, היא אמרה את זה בתור עקיצה ממ ובקשר למלחמה
אני בכלל לא מאשים אותו שהוא לא התגייס ומבחינתי זה לא נושא ויכוח, אני מדבר כאן על מה שהוא אמר בקשר לרמי קליינשטיין וזה לא בגלל הרעיון שהוא אמר מה הוא חושב, זה בגלל איך שהוא אמר את זה וזה... אם לפחות הוא היה אומר את זה בצורה פחות בוטה זה בטוח היה פחות ביג דיל

אווווקי...תנשמי עמוק../images/Emo85.gif

תקשיבי, חמודה.. ככה: בואי נצא מנוקדת הנחה שאת צודקת, ומירי וג'קו באמת אמרו כל מה שהם חושבים בפרצוף.. אבל איך מוקי אמר? אם יש לך כזה אומץ והגיד הכל בפרצוף וכל זה, מה אתה הולך ומתחנטרש בכוכב?? מירי, עם כל הכבוד, עשתה טיפה יותר ועברה טיפה יותר ממה שג'קו עבר. וזה לא הקטע של משתמט, שעל זה אין בכלל על מה לדבר.. אז וואלה, רמי קליינשטיין כותב על תפוחים ותמרים, וג'קו כותב על מדינה זונה. לא זכור לי שרמי אמר לו משהו על זה. עם דבר אחד אני באמת מסכימה, מירי לא צריכה להלחם את המלחמות של רמי קליינשטיין. זה באמת קצת חבל. משקפיים מהממים
נועה

Rachel47

New member
להגיד לך בדיוק את המילים../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

ג'קו אמנם דיבר על האישיות של רמי (שזה גם לא בסדר..אבל שיהיה) אבל הוא כן דיבר גם על השירים שלו "בא לי להקיא עליו" נו בחייאת ושלא יגיד לי אח"כ בחדשות ערוץ 2 שהוא לא בא לפגוע כי המשפט הזה..וואלה פוגע
אמנם מירי לא הייתה אמוה להתערב בכלל ויש לה קטעים כאלה שהיא לא קשורה ובכל מקרה מגיבה אבל הלכו ושאלו אותה וזה מה שהיא חושבת ואני מסכימה יותר איתה מאשר עם ג'קו רמי קליינשטיין הוא יוצר מאוד מוערך ואני לא נגגגד ג'קו כי הוא חושב ככה אני נגד הקטע של לבוא ולהגיד את זה בעיתון לזרוק את זה מול כל המדינה (וכל הפקאצות שהצביעו לו..נראלך שהיה להם נעים לשמוע התבטאויות כאלה
) אני דווקא לא חושבת שהאלהום שעשו עליו מוצדק אבל עם מה שמירי אמרה אני מסכימה כבר לא ממש אכפת לי מהקטע של הצבא אבל מה שהוא אמר על רמי..ואני לא מגינה עליו בגלל שזה "רמי" אלא סתם כי זה ממש לא בסדר ו..זה רייצ'ל בשבילך

perrinat

New member
אני יודעת מה אני הייתי עושה לג'קו..

גוזרת לו את הציפורניים!!!!!!!!!!!!!1 זה כ"כ דוחה!!!!

Rachel47

New member
אוי הציפורניים../images/Emo5.gif../images/Emo15.gif

יווווו איך צרחת אתמול
מזה נבהלתי
וכן..קודם כל לגזור לו את הציפורניים ורק אח"כ להוריד לו 2 כאפות

למעלה