מירי על ג'קו

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo41.gifמירי בגיא פינס

היתה עכשיו בגיא פינס כתבה על ג'קו וההתבטאויות שלו לאחרונה. ראיינו כמה אמנים וגם מירי אמרה משהו,לא שמעתי הכל,אלא בחצי אוזן. היא אמרה משהו עם 2 כאפות...לא שמעתי בדיוק. בכל אופן יש שידור חוזר...

hilali1

New member
../images/Emo17.gifמירי על ג'קו

טוב אני לא ממש יודעת מה ג'קו אמר על רמי קליינשטיין ולמה זה מעניין את כל המדינה מה הוא אומר. כולה נולד אתמול קודם שילמד "ללכת". בכל מקרה ראיינו את מירי עכשיו בגיא פינס והיה נראה שהיא ממש כועסת. הוא כנראה השמיץ את רמי קליינשטיין את הכתיבה שלו והשירים שלו והיא אמרה שהלוואי והוא היה כותב שורה או שתיים כמו קליינשטיין ושהוא צריך להרגע ולהתאפס העל עצמו די מהר..

hilali1

New member
ודורין אטיאס העניקה למירי חצי דרקון

על הבגדים בטקס פרסי אופיר. אמרה שהיא מכירה קצת והבגדים לא החמיאו לה וחבל.

perrinat

New member
היא אמרה שיש לה פוטנציאל

וגם לבגדים יש, אבל לא ביחד...

Rachel47

New member
נו..וזה לא נכון../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

היא בחרה להתמקד רק בשמלה הספציפית הזאת (למרות שהבנתי שהיו לה איזה 3 באותו ערב) והשמלה הזאת באמת הייתה מזעזעת

Rachel47

New member
מממ אם ההורים שלי לא זרקו../images/Emo15.gif

יש אצלי עדיין את העיתון של שישי..ושם יש את הכתבה הידועה לשמצה קראתי היום תגובות על זה קצת..הבנתי בערך את גודל האסון הכוכב התעסק בערך עם כל העולם ואישתו.. בכל מקרה.. אני אקרא (כי דווקא מעניין אותי על מה כולם זועמים) ואגיד לך בדיוק מה הוא אמר על רמי קליינשטיין בתור הקדמה...בתגובות שקראתי ציטטו את המשפט "באלי להקיא על רמי קליינשטיין"..משו בסביבות זה (משו עם השורש ק.י.א
) בקיצור..אחרי שקיבלתי מושג קלוש על מה שהוא אמר וראיתי את מה שמירי אמרה יש לי רק דבר אחד להגיד איזה מלכההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היא לא באה כמו כולם והשמיצה וקיללה אותו אבל כן עקצה..ובכלל לא בקטנה
חוצמזה שאני אוהבת לראות את מירי מדברת..לא יודעת..מאז שאני רואה ראיונות שלה וכאלה.. היא כזאת חמודה אומרת בדיוק מה שהיא חושבת..בלי גבולות כפרעליה
אקיצר אני מסכימה עם כל מילה שהיא אמרה (בשידור החוזר אני אנסה לתמלל לכם
) אהה ומה שהיא אמרה עם ה- "2 כאפות להוריד לו" זה דווקא היה מגניב כי זה בהפוך על הפוך ג'קו אמר שבאלו להוריד 2 כאפות (או סטירות..משו כזה) לרמי קליינשטיין אין..היא גאון

hilali1

New member
ראיתי שיש כתבה.. הוא לא מעניין אותי

אז לא התעמקתי.. מירי כנראה יותר בקיאה במטריה. בכל מקרה - היא ענתה לו יפה. כמו תמיד. והיה נראה שהיא ממש התעצבנה. שהם ממש כעסו עליו. שינוח..

Rachel47

New member
חחח ככה זה היה אצלי../images/Emo15.gif

כשהעיתון מונח על הספה בפיזור משווע אני בדרך כלל מסתכלת על..השערים
לראות אולי יש משו מעניין (נחשו מה..בדרך כלל לא) אזה ראיתי את התמונה המכוערת שלו על השער..ו..הנחתי את המוסף הנ"ל חזרה על הספה..כל כך לא עניין אותי בשיט לפי מה שהבנתי התעצבנו בצדק מירי
תמיד אפשר לסמוך עליה שבקטעים כאלה היא תדע מה לענות ותצא בכי מלכה בעולם

Rachel47

New member
נכון..../images/Emo15.gif

אבל..ישו לא היה פוגע ככה באנשים
אל תשוו אותו לישו זה מוזר מדי

EVGIRL

New member
מסכימה לגמרי../images/Emo70.gif

זה מה שיפה במירי,שהיא אומרת מה שהיא חושבת בלי לעשות חשבון לאף אחד! והוא באמת צריך לנוח..כולה נולד לפני שבוע-שבועיים שלא יחשוב את עצמו יותר מידי... חוץ מזה שאני בכלל שונאת את כל הכוכב נולד הזה...

bזוהר

New member
תתביישו!!

מירי מסיקה כבר עובדת מלא זמן, לא נולדה ככוכבת אתמול, מגה-סטארית וואטאבר אז מותר לה להגיד מה שבראש שלה, כמו מה שהיא אמרה לג'קו, ולג'קו אסור להגיד מה שבראש שלו כי הוא כוכב נולד רק מלפני שבוע? סו וואט?! איזה שטויות אלוהים!!! הצורה בה ג'קו התבטא הוא בדיוק הצורה בה מירי התבטאה! נגיד שג'קו אמר על רמי שצריך להעיף לו שתי כאפות (אני בטוחה שהמראיינים פיברקו את מה שהוא אמר למילים אחרות אבל בסדר), נגיד שהוא אמר אתזה, הוא דיבר על האישיות של רמי (בעיניי ג'קו צודק
וכל הכבוד לו שהוא אומר את זה ככה בלי בושה), אבל הוא בכלל לא דיבר על המוזיקה של רמי
, ככה שעדיף שמירי תהיה בשקט! הוא לא אמר שהוא כותב יותר טוב מרמי, ומה שמירי אמרה זה "ג'קו, תכתוב שורה אחת שדומה לשורות שרמי מפליץ". חוצמזה, מה כלכך צריך לאפס את ג'קו?! שהוא לא התגייס לצבא? אלוהים.. אני מאוד חיבבתי את מירי מסיקה עד שראיתי את הכתבה הזאת. עכשיו אני חושבת שהיא מזעזעת כשהיא נמנית עם כל ראשי העיירות הדפוקים שמחרימים את ג'קו, על זה שהוא הביע את דעותיו האישיות. ואתם? מה שיפה במירי זה שהיא אומרת כל מה שהיא חושבת? זה בדיוק מה שג'קו עשה. אתם בכלל מכירים את רמי/יודעים עליו משו שאתם מגינים? רחל- עם איזה בדיוק כל מילה של מירי את מסכימה? אלוהים, זה נוראי.

pRimaVeriTaVIV

New member
לא מדויק../images/Emo121.gif

קודם כל אני בטוח שאם הקריירה שלה הייתה מתחילה בדיוק באותו יום היא בכל זאת הייתה אומרת את זה-היא ממש לא אמרה את זה בקשר ל'מעמד' ואין לי בעיה עם מה שג'קו חושב, באמת שלא, כל אחד והדעות שלו אבל מה? ג'קו לא שמר את זה לעצמו, הוא החליט לשתף את כולם בדעות שלו, מה שנקרא הכפשה יש הרבה אנשים שאני לא סובל ואין לי שום צורך לשתף את כל העולם בזה ובקשר לזה שהוא לא אמר שהוא כותב יותר טוב מרמי, עם כזה זילזול ברור שהוא בטוח בזה וכן, צריך לאפס את ג'קו, בלי קשר לצבא, הוא צריך להירגע קצת אני לא אומר שאני מסכים לגמרי עם מה שמירי עשתה, אבל זה היה הרבה יותר מוצדק, רמי קליינשטיין עשה רע למישהו? לא, שלא בדומה לג'קו ממ ואני חייב לציין שקוראים לה רייצ'ל

למעלה