תתביישו!!
מירי מסיקה כבר עובדת מלא זמן, לא נולדה ככוכבת אתמול, מגה-סטארית וואטאבר אז מותר לה להגיד מה שבראש שלה, כמו מה שהיא אמרה לג'קו, ולג'קו אסור להגיד מה שבראש שלו כי הוא כוכב נולד רק מלפני שבוע? סו וואט?! איזה שטויות אלוהים!!! הצורה בה ג'קו התבטא הוא בדיוק הצורה בה מירי התבטאה! נגיד שג'קו אמר על רמי שצריך להעיף לו שתי כאפות (אני בטוחה שהמראיינים פיברקו את מה שהוא אמר למילים אחרות אבל בסדר), נגיד שהוא אמר אתזה, הוא דיבר על האישיות של רמי (בעיניי ג'קו צודק
וכל הכבוד לו שהוא אומר את זה ככה בלי בושה), אבל הוא בכלל לא דיבר על המוזיקה של רמי
, ככה שעדיף שמירי תהיה בשקט! הוא לא אמר שהוא כותב יותר טוב מרמי, ומה שמירי אמרה זה "ג'קו, תכתוב שורה אחת שדומה לשורות שרמי מפליץ". חוצמזה, מה כלכך צריך לאפס את ג'קו?! שהוא לא התגייס לצבא? אלוהים.. אני מאוד חיבבתי את מירי מסיקה עד שראיתי את הכתבה הזאת. עכשיו אני חושבת שהיא מזעזעת כשהיא נמנית עם כל ראשי העיירות הדפוקים שמחרימים את ג'קו, על זה שהוא הביע את דעותיו האישיות. ואתם? מה שיפה במירי זה שהיא אומרת כל מה שהיא חושבת? זה בדיוק מה שג'קו עשה. אתם בכלל מכירים את רמי/יודעים עליו משו שאתם מגינים? רחל- עם איזה בדיוק כל מילה של מירי את מסכימה? אלוהים, זה נוראי.