חדשות.

Joll Rulzzz

New member
במקום 2 כרטיסים הם שלחו לי 5!!!!!

יוווו
מישו צריך כרטיס? יש לי אחד מיותר חח..

מי שלא קיבל היום את הכרטיסים שייכנס

לצערי גם לא נקבללל
אורנג' המטומטים האלה
אני לא מאמינה שזה קורה לי
הם היו אמורים למכור 5,000 כרטיסים ובמקום זה הם מכרו הרבה יותר.. לכן כל ה5,000 כבר קיבלו את הכרטיסים.. כל השאר לא
אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!

אני פשוט ב-ש-ו-ק../images/Emo46.gif

חברה של אחותי עובדת במוקד של *5050 ומה היא מספרת לי לפני כמה דקות??? שהם מכרו יותר מדי כרטיסים ועכשיו רק ה5,000-6,000 הראשונים שהתקשרו רק הם כבר קיבלו את הכרטיסים!!!!
ואמרתי לה, איך אני אדע אם אני ב5,000 הראשונים? אז היא אמרה לי שאם לא קיבלתי עד עכשיו..כנראה שאני כבר לא אקבל
כי כל הכרטיסים כבר נשלחו עד השעה 14:00
והיא עוד מספרת לי..שהם קיבלו הוראה להגיד לכולם "שיש עומס, שהכרטיסים צריכים להגיע שבוע הבא וכו' וכו'.." רק כדי שאנשים לא יתחילו לצעוק ולזיין להם ת'שכל בטלפון..כי הם עוד כמה ימים מנתקים את הקו הזה
אני כ"כ שונאת אותם

Twisted Shadows

New member
מידע רשמי לגבי הכרטיסים..

כל מי שקיבל SMS שמאשר את הכרטיס שלו- ביום שהוא הזמין כרטיס, יקבל את הכרטיסים. לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל כל מי שהזמין וקיבל SMS יקבל!. נמכרו בדיוק 10.000 כרטיסים ולא יותר, אז אל תאמינו לשמועות. מקווה שעכשיו הפאניקה תעבור.

Shai B

New member
../images/Emo41.gifהמצעד האמריקאי - עידכון:../images/Emo41.gif

אלבומים:
BA יורד 3 מקומות, מן המקום ה-11 אל המקום ה-14, עם מכירות של 44,804 עותקים השבוע בארה"ב. סה"כ האלבום מכר עד היום 4,855,772 בארה"ב.
סינגלים:
BOY יורד מקום אחד, מן המקום ה-19 אל המקום ה-20. WA עולה 5 מקומות, מן המקום ה-32 אל המקום ה-27.
הורדות דיגיטליות:
WA עולה 13 מקומות, מן המקום ה-46 אל המקום ה-33, עם 17,815הורדות השבוע בארה"ב. הסינגל מגיע השבוע למעמד של זהב בהורדות עם למעלה מ-100,000 הורדות דיגיטליות. סה"כ הורדות בארה"ב - 111,453. BOY יורד 11 מקומות, מן המקום ה-30 אל המקום ה-41, עם 16,194 הורדות. סה"כ הורדות בארה"ב -590,607. SUBG יורד 9 מקומות, מן המקום ה-33 אל המקום ה-42, עם 15,872 הורדות. סה"כ הורדות בארה"ב - 1,199,007.

Twisted Shadows

New member
אויש די כבר להלחיץ...

דיברתי הרגע עם אורנג'.. יש להם בעיה עם ההזמנות, בגלל כל העומס יש מלא פאקים.. לפי מה שהבנתי כרגע, כל אלו שקיבלו SMS ישר אחרי שהם הזמינו כרטיסים- קיבלו כבר או אמורים לקבל היום את הכרטיס. כל מי שלא קיבל SMS (ובבקשה תגידו לי שאני לא היחיד
)- הנושא בבדיקה, ונראה כבר מה יהיה, נקווה לטוב.

R o t e m G

New member
קיבלתי!

קיבלתי הודעהעל דואר רשום! מחר אני הולכת לקחת! יא איזה כיף! אני מתרגשת!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

היא הגיעה למצב שכבר כל כך אוהבים אותה פה (או לפחות מתלהבים מהעובדה שהיא אשכרה באה להופיע) ולכן כל שיר שהיא תוציא..אפילו וולק אוואי..יהיה מאוד מבוקש יפה לה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifלא אמרתי שלא../images/Emo15.gif

פשוט יש לה הרבה יותר יפים ממנו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנו וולק אואי עולה../images/Emo15.gif

זה גם נחמד
תודה שי

bless EM

New member
קיבלתי את הכרטיסים!!!!!!!!

אני יודעת שזה לא קשור להודעה אבל זה מרוב היתרגשות!!!! קיבלתי אותם ממש לפני כמה שניות, איזה אושר

למעלה