חדשות.

בJדJה

New member
אני בעד הופעה 3

אם הם מכרו יותר מידי אז שיעשו עוד הופעה

ליטול B

New member
זה לא תלוי בהם!!

לקלי יש עוד הופעות לא רק פה אז זה לא תלוי בהם וחוץ היא צריכה לנוח היא לא מכונה(טוב בעיקרון גוף האדם הוא מכונה אבל.. טוב נחתוך פה)!!
אז בקיצור הם לא קובעים!!

בJדJה

New member
חחח אני יודעת

אבל אין לקלי עוד איזה משהו מיוחד חוץ מה1 באפריל שיש לה משהו אז..אפשר לסדר משהו חחח

אם לא קיבלתי אסמס

אחרי שהזמנתי סתומרת שאין לי כרטיס.. התקשרתי ב 10 אמרו לי שיחזרו אולי תוך 24 שעות וחזרו אליי אחרי שעתיים בערך אבל לא קיבלתי אסמס?!

DreamS_HunteR

New member
התקשרתי אליהם..../images/Emo121.gif

והם אמרו שבגלל העומס לא כולם קיבלו את ההודעות אישור הזמנה. הם אמרו שעד מחר\מחרתיים בערב צריכות להגיע הודעות לכלללללללל מי שהזמין. מי שלא ייקבל מחר\מחרתיים צריך להתקשר אליהם לבדוק מה קורה עם הכרטיסים. הוא לא הבטיח לי אבל שאם לא אקבל הודעה, זה אומר שהזמנתי כרטיסים.. לכן תתקשרו לבדוק עוד יומיים. לחץ

LeRanch

New member
ואם הזמנתי דרך נציג שירות?

כי לא מקבלים אחרי זה הודעה...

DreamS_HunteR

New member
אז צריך להמתין עוד טיפה../images/Emo121.gif

הרי ברור שהאדם איטי יותר מהמכונה (והכוונה פה היא שהנציג שירות איטי יותר מהמענה הקולי האוטומטי והממוחשב
)

otollo

New member
אבל , אבל אנשים!

אני לא קיבלתי SMS והתקשרתי אליהם והם אמרו שאני אקבל את זה וזה בדרך! הם אפילו אמרו לי תכתובת שלי!

otollo

New member
מקווה../images/Emo7.gif

אני כ"כ בלחץ! אני שונא את אורנג'! שישלחו כבר!

DOR LMP

New member
אנשים דחוף!

אני חייב כרטיס להופעה של קלי לא משנה באיזה יום אם למישו יש מיותר או שהוא רוצה למכור תיצרו איתי קשר תודה

itayab1

New member
אוףףף!!!!!!!!!!!

לא קיבלתי SMS ביום שהזמנתי (זה היה היום הראשון שפתחו!) וגם אני לא רואה חיוב בויזה.. מישהו כאן רואה חיוב בויזה שלו (אפשר לראות דרך האתר שלהם) ולא קיבל SMS וגם לא כרטיס????? סעמק הם כאלה לא רציניים!!!!!

DreamS_HunteR

New member
אני ועוד המון כמוך..../images/Emo121.gif

לא חיוב ולא SMS. שוב, אורנג' אמרו שזה בגלל העומס. כולם יקבלו את הכרטיסים - וכדי להיות בטוח, אפשר להתקשר אליהם לבדוק אם אתה עדיין ברשימת ההמתנה לאלה שצריכים לקבל כרטיסים..

Twisted Shadows

New member
אתה נראה לי תקבל רק באותו יום

עד שהמכתב יגיע אליך כבר תהיה ההופעה

למעלה