דעות על משתתפי התוכנית.

עם כל הכבוד לאנה

שהיא באמת רקדנית מדהימה, הניקוד לא צריך ללכת לפי הרקדן הרי הם מקצוענים ברור שהם טובים, אלא לפי הכוכב, הם אלה שבאמת מתחרים וסמי הורי ממש לא רקדן. איך זה שגם אחרי שאחד השופטים (שכחתי את שמו) אמר שסמי לא מש רקד ואנה עשתה את רוב העבודה, הוא נותן לו ציון כזה גבוה?

galya13

New member
מסקימה עם נתיענתה

צריך לתת ניקוד לכוכבים לא לרקדנים. אולי אחוז קטן של ניקוד להחשיב לרקדן, אבל רוב האחרוז צריך להיתבסס על הריקוד של הכוכב. ובאמתכמה שאנה רקדנית הכי טובה, סמי לא ממש רוקד טוב. בכלל לא מסתכלים אליו כשהוא רוקד, הוא בכלל לא בולט. לפי דעתי מכל הכוכבים אליענה היא הכי טובה.

אלירן 005

New member
אליענה הוכיחה לכולם שצדקתי !!

באמת מגיעה לה לזכות במקום ה-1 !! ואני עוד אמרתי את זה מהתוכנית הראשונה :)

Puccit

New member
אין על אליענה היא יכולה

לפתח את הריקוד ולהיות רקדנית מקצועית אם היא תלך על זה.

ni5555

New member
אורון ואליאנה../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

התחלתי לראות את "רוקדים עם כוכבים" מהתכנית השלישית ואני מאוהבת בריקוד של אורון ואליאנה, יש בריקוד שלהם חן וריגוש ותעוזה ויופי וקסם וכוח ויצירתיות ועוד.... נהנית מכל שניה ובטוחה שכל אחד מהם יגיע רחוק בתחום שלו, בהצלחה ענקית!!!!!!

tali161

New member
../images/Emo99.gifאחח.........אליענה ואורון!

למה אתם לא זוג?!למה?! הם כ''כ מתאימים
....

avioh26

New member
הפסדובלה של אליענה ואורון מדהים

הפסדובלה הכי טוב שראיתי בחיי ראיתי הרבה ריקודי פסדובלה אבל ריקוד פסדובלה כזה אף פעם. ממש ריקוד של המטדור. אני גם בעצמי רוקד ריקודים לטינים ואני לא יודע אם אני וחברה שלי נרקוד פסדובלה כזה טוב. יופי אליענה ואורון תמשיכו כך ,עשיתם לי את הערב פשוט תענוג ומגיע לכם מקום 1.

PMENY

New member
אני מקבל פסדובלה מאוד יצירתי

חבל מאוד שהוא לא שמר אתזה לגמר. או שהוא מכין משהו הרבה יותר יפה.

edeneden1234

New member
ומאיפה אתה יודע מה יש להם בשרוול

בשביל הגמר? יש ריקודים יפים מזה, וזה עוד היה מדהים, באמת. חכה ותראה
הם רק משתפרים עם הזמן.

PMENY

New member
אני מקבל פסדובלה מאוד יצירתי

חבל מאוד שהוא לא שמר אתזה לגמר. או שהוא מכין משהו הרבה יותר יפה.

M i t s y

New member
אליענה ואורון ,כוריאוגרפיה מדהימה!!

הריקודים של תכנית 6 שלהם אמש פשוט מדהימים!! ראיתי את הפסדובלה עכשיו שוב ושוב, זה פשוט גאוני..!מקסים ומרגש :) אורון תאמץ את אליענה כזוגתך לריקודים גם אחרי שהתכנית תיגמר, אליענה הפתיעה בגדול..! יש לה את זה :) איחולי הצלחה יש לכם את זה ביחד בגדול!

shiran2020

New member
למה העיפו אותם?!! איתן הכוסוןןן

נוו באמתת? אתם רוציםם להגיד ליי שניצהה רוקדת יותר טוב?!!! נוו תראוו איזהה חמודד הואאא... יאללה לא רואה יותר תתוכנית .. זה כבר לא שווה ברור שאליענה וזה יזכו.. אולי 10% שסמי ואנהה.. בגלל שאנה רוקדת מהמם ביושש... איתןן יכוסווןןן

snier1991

New member
../images/Emo41.gifאליענה ואורון הכי טובים

אורון היה בבית הספר שלי וחתם לי אבל בכול מקרה הם הכי טובים

tallllll1

New member
איתן מ-ד-ה-י-ם

כמה בכיתי כשהעיפו אותו ואת דורית אווווףףף :(

moskor

New member
ניצה שאול

מישהו יכול להסביר לי, מה אוהבים בריקוד של ניצה. אני בעצם שואלת את עצמי, איך הם הגיעו לשלב ה 6? אני מעריכה, שבגילה, היא מנסה, ואמיצה לרקוד ולהתחרות עם צעירים ממנה , אבל לפעמים, אני שואלת את עצמי, אם היא לא מקבלת נקודות בגלל שהיא כל כך מוכרת כבר הרבה שנים, (מעל גיל 55)מופיעה בתוכניות ילדים, ובקלטות לילדים ובעלה מנצח. זה לא קצת משחק מכור? השופטים משוחדים. זו דעתי.

למעלה