דעות על משתתפי התוכנית.

nir12360

New member
משחק מכור

אם העיפו את איתן והשאירו את סמי הקרפדה אז המשחק מכור (מחפשים את החזה של בת הזוג של סמי)

pri29

New member
../images/Emo23.gifכולם מעולים

בעיני כולם מעולים מתוכנית לתוכנית הכוכבים באמת הופכים למקצוענים אבל אצל אורון ואליענה ללא ספק ראו את המקצועיות ודיוק כבר מההתחלה והיה קשה לראות מי באמת הרקדן ומי הכוכב

AVIP777

New member
הפדיחה של קושניר

תוכלו לצוטט עם איתן ודורית ופה הוא גילה לנו שהם הולכים הבייתה עוד לפני שידענו לא נורא קושניר אתה מתוק!!!!!!!

Sweet Misery

New member
זו לא פדיחה. ../images/Emo12.gif

הצ'ט נקבע כבר לפני הרבה זמן. אאל"ט היו צ'אטים גם עם משתתפים שעוד לא הודחו בשבועות הקודמים.

benzba

New member
אליענה

רציתי להגיד לך שת בטוח זוכה .. שאתה יפה... את משחקת יפה... ואת רוקדת פצצהההההה

FaithNoMore

New member
ובכן...

לדעתי ניצה הייתה אמורה לעוף היום. לא אהבתי את צורת הרקוד שלה עוד מהיום הראשון. יש בה משהוא מגושם ולא זורם והגוף שלה לא בנוי לריקוד (גם בצורתו וגם ביכולותיו). איתן אמנם לא רקדן על אבל יש בו קסם (ואני לא מדברת על כך שהוא יפיפה, ברצינות), מה שאני לא יכולה להגיד על ניצה (זו דעתי האישית, כמובן). גם הבחירה שלהם את השיר crazy in love הייתה שגויה לדעתי כי השיר עצמו לא זרם. יש משקל עצום לבחירת השיר הנכון. סמי הוא אמנם בחור שופע קסם אבל ברור לי שהסיבה היחידה שהוא נשאר היא אנה (בכנות, אנה מדהימה וגם אני שמחה שסמי נשאר רק כדי להמשיך לראות אותה : )). אני עדיין נפעמת מהריקודים של אליענה ואורון. הם מצליחים לרגש אותי כל פעם מחדש והפעם הם אפילו התעלו מעל עצמם. החיבור בינהם מושלם. הכוראוגרפיה של אורון נהדרת. אליענה הצליחה להתעלות מעל המגבלות הפיזיות שלה ולהוכיח שהיא רקדנית אמיתי. הרגש והטכניקה שלה הם דברים שלא ניתן ללמוד, יש בה משהו שאין לאף כוכב בתוכנית. אין לי ספק שהם לוקחים. אגב, הבחירה שלהם לשיר הוואלס (love sweet love) הייתה פשוט שלמות.

אליענה בקיירררררר

דבר ראשון אליענה בקיירררר רוקדת הכייי יפההה דבר שני ההופעה של הראל סקעת היום הייתה מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!

הוא היה מדהיםםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את ההופעה שלו?!!??!?! מ-ה-מ-ם!!! איזה ביצוע..

Amitus

New member
מסכימה איתך!

אליענה מ-ד-ה-י-מ-ה! וגם השופטים חושבים ככה.. הלוואי שהם ינצחו..ראיתם איך היא כמעט נרדמה בחזרות?רואים שהם משקעים!! כל הכבוד!

B MAMI

New member
איתן אורבך ההורס!

איתן לדעתי אחד הבחורים הכי יפים..חבל מאוד שהעיפו אותו מהתכנית לטעמי הוא רוקד ממש יפה. איתן חולה עלייך! מי יודע אם יש לו חברה? אם כן מי זו?

איןןן הריקוד של אליענה ואורון היה

מעולה
\ ממש אהבתי את הריקוד השני לפי דעתי גם הרעיון היה יפה. באמת היה מגיע להם ניקוד כמו שהם קיבלו. בקיצור היה מדהים. ויש לי הרגשה שסמי ואנה יצאו שבוא הבא. למרות שהם גם מעולים

noadh

New member
אתם פשוט מדהימיםם!!!!! ../images/Emo70.gif

קודם כל איתןןןןןן אתה כזההההה יפההה ולא רק כשאתה שוחה (אני שחיינית...=] ) ואתה רוקד מדהיםםם ,וחבל שאתה ודורית לא ממשיכים, אבל תמשיך לרקוד!!! =] ואליענה ואורוןןן אתם פשוט מ=ד=ה=י=מ=י=ם=!=!=! כל הכבוד תמשיכוו כככההההההה!!!!

למעלה