דיון

horse 1212

New member
../images/Emo17.gifדיון../images/Emo17.gif

אוקיי,כבר הרבה זמן חשבתי לעשות דיון על הנושא הבא:
עבודה עם סוסים
יום אחד,אני ומישהי שעובדת בחווה וחשבנו קצת על החווה,הרכיבה,הסוסים העבודה ועוד... והגענו למסקנה,שבעצם כל העבודה עם הסוסים זה בעצם מן "שריטה בשכל".זאת-אומרת שכאילו כל העבוד עם סוסים זה סיכון אחד גדול.רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה. האם זו מן"שריטה בשכל"לעבוד ולקחת ת'סיכון הזה. או שזה בעצם מו "תחביב מיוחד". זהו.. ~ץתנסו להבין משו מזה
~

stary1

New member
../images/Emo55.gif

שום שריטה ושום נעלים. עבודה עם סוסים זו אהבה.

stary1

New member
../images/Emo55.gifועוד משהו..

לנסוע במכונית על הכביש זה לקיחת סיכון הרבה הרבה יותר גבוה.. ממה שידוע לי כולם פה נוסעים במכוניות

ormatsah

New member
מה שריטה?!?!?

שמע או שמעי לעבוד עם סוסים זה לא שריטה!!! זה כיף!! אתה יודע מה זה סיכון אבל בשביל הסיכון הזה זה שווה!!!

ram ram

New member
תגובה לדיון+מצה!!!!

מה שריטה בזה!?!?!?!?!?! כולם פה ((או לפחות הרוב)) לא יכולים לא לרכב יותר מ-2 ימים!!! אין בזה הרבה דברים מסוכנים אם אתה רוכב בטיחותי והסוס גם בטיחותי!!! אור:אתה לא רכבת מלא זמן עד היום הולדת שלי מחר!!!! דבר איתי+כנס למסנ אני צריכה לדבר איתך!!!! הנה עוד תמונות כדי שלא תציק לי כל הזמן!!!

omer71

New member
רם את מדברת על בטיחת

את מחבקת סוסים בתחת רוכבת בלי קסדה ועדדד

omer71

New member
רם את מדברת על בטיחת

את מחבקת סוסים בתחת רוכבת בלי קסדה ועדדד

Blue Eyessss

New member
לגמרי שריטה...../images/Emo47.gif

שמישהו ממכם יצביע פה על איש סוסים שפוי הוא יקבל ממני מה שהוא רוצה מי שמתעסק בסוסים הרבה שנים והוא איש סוסים אמיתי זה מתלווה בשריטה ואני לא אומרת שזה רע להפך אפילו... מה שרע זה מי שמכחיש שיש לו ת'שריטה הזאת

יש הרבה אנשים ....

שהם נמצאים בעולם הסוסים ממש לא הרבה זמן ויש להם שריטה עמוקה מאוד !!!!

GreenDay4Ever

New member
שום סריטה! אין דבר יותר כיף מזה..

וחוץ מזה כולנו קצת סרוטים.. אבל צריך לקחת סיכונים כדי להנות בחיים!

daniel1235

New member
בולשיט!!!

חוץ מזה שכל מי שאוהב סוסים הוא סרוט ומוזר אבל זה לא מסוכן בכלל!!!! כל עוד יודעים מה עושים ואיך עושים

horse 1212

New member
מממ...

לדעתי לכל אחד יש שריטה כלשהי אבל הוא פשוט לא מודע לזה
..

cavallo

New member
זה ממש לא שריטה לפי דעתי

בהמון דברים יש סיכון ואנחנו עושים אותם בכל זאת כי אנחנו מוכרחים או אוהבים אותם,סוסים זה מסוג הדברים האלו

למעלה