ב-30 מלים ומטה...

../images/Emo128.gifזה רק 3 מילים

סתם, חחח... ואם זה לא ברור, אז זה
, אל תכניסו את זה למשחק. כתבתי את זה בגלל מקרה אמיתי: במבט ראשון אבא שלי התלהב מסדרת מדע בדיוני רצינית ישראלית, אבל אז כשהוא ראה כמה פרקים הוא אמר שהמשחק גרוע וזה הורס את הסדרה. ברור שלא הסכמתי איתו, כמו שאתם רואים
אני פה בפורום
. אגב, אולגיטוש, אני מבין שאחרים לא מפרסמים תגובות בינתיים, אבל אני חושב שיהיה יפה אם תתני גם להם לכתוב ולא תכתבי כמה תגובות. יש אנשים שעוד לא הביעו את דעתם ואת רק "גונבת" להם מילים, ומורידה להם את המספר, ככה שיהיה להם קשה יותר להתבטא (אני יודע שהמשפט האחרון היה נשמע כמו איזה מורה לספרות אבל זה רציני...ממש אי אפשר לכתוב מה שעולה לך בראש באיזה 8 מילים שנגיע אליהם, בקצב הזה שאת כותבת כמה הודעות). בבקשה, תשאירי גם לאחרים. תודה

חחחח לא...

הסיפור ממש ממש מטומטם, אבל מה לעשות
פעם הייתי הרבה בצ'ט פה והייתה אחת שקראו לה 5 דקות, אז חשבתי שזה כינוי מפגר ורציתי לצחוק עליה, אז התחברתי בתור 5 דקות ו 5 שניות...מאז הכירו אותי בשם הזה אז החלטתי להירשם בשם הזה (בהתחלה הייתי בצ'ט עם השם הזה ועוד לא נרשמתי) וכמו שאתה יודע אי אפשר לשנות שם, ואני גם לא רוצה

אוקיי=]

חח אהבתי ת'משחק רעיון מקורי:]]] @#$ אמ בסדר שיגיבו לא עוצרת אותם:] פשוט אני רואה שבקושי מגיבים אז אני זורמת עם זה שהמשחק יתקדם וזהו :)

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהאמת שיש כאלה שמעדיפים שיהיו פחות

*מילים, ואז הם רק מחכים שנגיע לתגובות הקצרות. לא כולם יודעים להרחיב.

יש לי רק שאלה למישחק

ראשי תיבות זה מילה אחת או זו ..3....5מילים תלוי איזה מילה :נגיד כמ"ג??

ילד רע 16

New member
כמו שרשום.

כמ"ג זאת מילה אחת. בתנאי שראשי התיבות הגיוניים (כמו צה"ל, ת"ד, רוה"מ) וכו', ואתם לא ממציאים.

ילד רע 16

New member
דעתי ב- 19 מלים

מסכים מאוד מאוד עם כל מה שנאמר פה קודם לכן, זו סדרה שיכולה להתאים לכל מתעניין, הגיל לא חשוב. תמשיכו

sn22

New member
דעתי ב- 18 מילים

הסדרה מאוד יפה טובה ומעניינת, התסריט כתוב כמו שצריך, והשחקנים מעולים. מאוד אהבתי!! ואני כבר מחכה לפרק הבא!

maymay77

New member
דעתי ב-17 מילים

הסדרה מתאימה רק לילדים, כי אמא שלי למשל ראתה ולא אהבה, מד"ב לא מעניין את רוב המבוגרים.

maymay77

New member
דעתי ב-17 מילים

הסדרה מתאימה רק לילדים, כי אמא שלי למשל ראתה ולא אהבה, מד"ב לא מעניין את רוב המבוגרים.

Romibz

New member
דעתי ב-16 מילים

הסדרה מתאימה לכל גיל, זה תלוי בטעם של כל אחד אמא שלי ראתה ואהבה מאוד
.

vagz

New member
דעתי ב15 מילים

הסדרה מתאימה לילדים ולמעט מבוגרים שאוהבים מדע בדיוני, הרוב לא אוהבים...

vagz

New member
בעע יצאתי טמבל תיקון..

הסדרה מתאימה בעיקרה לילדים שאליהם מדבר במיוחד תחום המדע בדיוני ופחות למבוגרים, חוץ ממבוגרים ילדותיים בנפשם.

vagz

New member
עוד הפעם יצאתי טמבל ../images/Emo67.gif

הסדרה מתאימה בעיקר לילדים שאליהם מדבר במיוחד תחום המד"ב ופחות למבוגרים,חוץ ממבוגרים ילדותיים בנפשם.

lital20076327

New member
חחחחחחחח...משחק חמוד...דעתי ב-14 מילים..

הסדרה הנפילים זו סדרה בעיקר לבני נוער, אבל אין בעיה שגם מבוגרים יראו אותה.

OshaninushO

New member
דעתי ב-13 מילים../images/Emo3.gif

לדעתי חרשתם על הנושא - "לאיזה גיל הסדרה מתאימה" תביעו דעה על עוד דברים.

למעלה