ב-30 מלים ומטה...

ילד רע 16

New member
../images/Emo17.gifב-30 מלים ומטה...

קרדיט מלא לפורום "הבורר". מה עושים? אני נותן שאלה, נושא לדיון או כל דבר אחר שקשור ל'הנפילים' - והמגיב אליי צריך לכתוב את דעתו / תגובתו ב30 מלים בדיוק. הבא בתור שמגיב לי (לאותו הנושא) - צריך לכתוב את דעתו ב- 29 מלים, בתנאי שהאדם הראשון אכן הביע דעה ב- 30 מלים, לא יותר ולא פחות. חשוב לבדוק! וכן הלאה, 28 מלים. 27. ועד מילה אחת. אם משתמש הגיב וחרג ממס' התגובות המדויק (פחות, או יותר) - הוא נפסל, והבא אחריו צריך להגיב באותו מס' המלים (לדוגמא - אם נפסלתי וכתבתי 29 מלים במקום 28, הבא אחריי כותב 28).
מספר = מילה.
ראשי תיבות נכונים = מילה.
אייקון/אמוטיקון = מילה. והנושא לדיון הפעם - האם לדעתכם 'הנפילים' היא סדרה המתאימה לילדים ונוער בלבד, או שלמעשה היא סדרה לכל המשפחה? יכולה להיות מתאימה גם למבוגרים? לנמק. אני מזכיר, הראשון מגיב עם 30 מלים - זו דעתו. אם אכן ישנן 30 מלים, הבא אחריו עם 29, וכן הלאה . . . תתחילו.

ילד רע 16

New member
דעתי ב- 30 מלים (אני אתחיל כדי להדגים)

'הנפילים' היא לאו דווקא סדרה המיועדת לילדים ולנוער, שעת וערוץ השידור מעידים על כך. הסדרה יכולה לעניין את חובבי הז'אנר ואני ללא ספק חושב שמתאימה לכל המשפחה, לא רק לילדים. הגבתי ב- 30 מלים, הבא אחריי יגיב לאותו נושא הדיון ב- 29 מלים בלבד. הערה שחשוב לציין - לפני שכל אחד ממשיך עם תגובה אחת פחות - צריך להבדיק שהמשתמש הקודם אכן הגיב במס' המלים שהוא צריך, ואם לא רושמים לו "
" פעם אחת, ועושים במקומו את מס' המלים. המטרה: להגיע למלה אחת.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifדעתי ב-29 מילים

לדעתי הסדרה מיועדת דווקא לקהל הילדים והנוער, המבוגרים כבר עברו את העולם הבדיוני וזה לא יעניין אותם. בנוסף, הגיבורים הראשיים הם נערים ולכן למבוגרים קשה להתחבר לדמויות שהם מציגים.

דעתי ב28 מילים:]

לדעתי מי שרוצה שיראה את הסידרה וזהו. יש מבוגרים שיכולים להתחבר לסידרה ויש אפילו ילדים שלא מתחברים לסידרה אז מי שרוצה שפשוט יראה את הסידרה וזהו , היא אחלה.

7liel7

New member
דעתי ב-27 מילים

הסדרה במקורה נעשתה בשביל בני נוער ואנשים צערים, אך אין שום בעיה שאנשים יותר מבוגרים יצפו בה גם כן. מי שרוצה יכול לצפות בה ולהנות ממנה כמונו.

דעתיב27 מילים

לדעתי הסדרה מתאימה לכל אחד שאוהב את הנושא.. זה לא חייב ליהיות רק לילדים, כל אחד ומה שמוצא חן בעיניו. אני מכירה גם מבוגרים שאוהבים מדע בדיוני.

דעתי ב26 מילים:]

גם אני מכירה מבוגרים שאוהבים מדע בדיוני ואני גם מכירה ילדים ששונאים את זה (כמוני) אבל את ה"נפילים" עצמם אהבתי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifדעתי ב-25 מילים

גמאני כמוך, בהתחלה לא רציתי לצפות בנפילים בגלל שזה נחשב מד"ב, אבל אחרי שראיתי כמה פרקים הבנתי שזה מגוון בתנ"ך והיסטוריה ויש בזה גם דרמה.

דעתי ב24 מילים

אתה צודק, יש בזה דרמה, אקשן ועוד הרבה דברים טובים ואגב לדעתי ג'ייסון דנינו הולט הוא שחקן מעולה שמשחק מעולה את התפקיד שלו

דעתי ב-23 מילים

לדעתי הסדרה יכלה להתאים לכל הגילאים ולהיות סדרת המד"ב הישראלית המקורית הראשונה, אך בגלל המשחק הלקוי של חלק מהשחקנים היא מרתיעה מבוגרים מסויימים.

דעתי ב22 מילים

רמת המשחק נמוכה לא אצל כולם, ביינתים הבחנתי שרק אלון לוי משחק לא טוב ושהמשחק שלו אדיש המשחק של ליטל הוא מעולה

דעתי ב21 מייליםם

הנפילים זאת הסידרה הכי יפה בעולם כולו ומי שיגיד שלא לא מבין כלום מהחיים וזה לא אישי נגד אפחד פשוט זאתדעתי

דעתי ב20 מילים

סידרה יפה מרתקת המון הומור אני לא יודעת למה יש כאלה שוללים את זה כי זה מד"ב סידרה שונה וטובה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo127.gif למה? יש שם בדיוק 20 מילים

ספרתי כמה פעמים.

למעלה