...
...

King of pain

New member
... ../images/Emo168.gif ...

" ... מי אתה ? מדוע יד מושטת לא פוגשת יד אחות ? ועיניים אך תמתנה רגע , והנה שפלו כבר נבוכות . גן נעול , לא שביל אליו , לא דרך , גן נעול - אדם . האלך לי , או אכה בסלע עד זוב דם ? ... " ( לזר )

ה מוזה

New member
האלך לי , או אכה בסלע עד זוב דם ?

אדם גן נעול . לכל מנעול יש מפתח קסום לכל איש ואיש הדרך המיוחדת לגעת בלבבם והדרך לשם רצופה ניסיונות והאם ללכת או להכות בסלע עד זוב דם זו הבחירה הקשה בעולם האם לכאוב מול שערי הגן לא לאבד את התקווה להנות ממקסמו המופלא או ..לבחור בדרך שונה שבה אין דם אך גם אין בה תקווה ואהבה .. "מדוע יד מושטת לא פוגשת יד אחות ? " שבוע טוב קינג

piloni

New member
אהבה מכאיבה../images/Emo101.gif

אהבה, למה את חייבת כל כך להכאיב? אם זאת אהבה , אז למה, היא לא טובה? אם זר קוצים כואב, זה מה שאת אוהבת... תן לקוצים שלך לשרוט את רגליי וזו רשימה קצרה של שירים המתארים את הכאב הכרוך בלאהוב. קינג, מבינה ללבך...

King of pain

New member
הבחירה ... המצפון ...

הבחירה הנכונה ברורה לי ... רק ששוב אני מוצא את עצמי הולך לי ... ולא על דמי שלי אני חס , בכלל לא ... פשוט לא נעים לי מהסלע ... השיר , אגב , נכתב , נדמה לי , ע"י רחל , ולא כפי שרשמתי ... לא יודע ... אבל זה ללא ספק שיר מדהים - המלים , הלחן , המהלכים ההרמוניים ... יצירת מופת ... שווה לנסות : Em/C#...........C.......B..Em מִי אַתָה , מַדוּע יָד מוּשֶטֶת B..F#.........Em.....G לא פּוֹגֶשֶת יַד אָחוֹת ? F..............C..B..Em וְעֵינַיִים אַךְ תַמְתֵנָה רֶגַע , B..F#................G..D וְהִנֵה שָפְלוּ כְּבָר נְבוֹכוֹת . E....................B......F#..Em גַן נַעוּל , לא שְבִיל אֵלָיו , לא דֶרֶךְ , B7..C..F#..Em גַן נַעוּל - אָדָם , E............B...F#..Em הַאֵלֵךְ לִי , אוֹ אַכֶּה בַּסֶלַע B7......C...F#......Em עַד זוֹב דָם , עַד זוֹב דָם ? תודה ... שבוע טוב ...
...

למעלה