Haunted

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo101.gif

לילה טוב לכולם
השאלה שלי מופנית לאלו שמבינים בעניינים טכניים של גיטרות חשמליות ושמירתן. ברשותי גיטרה חשמלית Ibanez S270. גיטרה מעולה. העניין הוא שבזמן השירות הצבאי די זנחתי את הנגינה, והגיטרה פשוט העלתה אבק. עכשיו כשאני משוחרר החלטתי לחזור ולהשקיע בנגינה. ושמתי לב שלפעמים המיתרים "מזמזמים" כאשר פורטים עליהם. כמו כן, הגשר הצף עושה לי בעיות. בכל פעם שאני משתמש בטרמולו, המיתרים יוצאים מכיוון. האם לשלוח את הגיטרה לסט-אפ יפתור לי את הבעיה ? והם יש פתרונות שאפשר לעשות באופן עצמאי כדי לפתור את הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעונים !

Haunted

New member
ועוד משהו

לגבי העניין עם המיתרים, ניסיתי להעלות את גובה המיתרים מהצוואר, זה לא עזר. וסוג הגשר הוא פלוייד רוז, אם זה עוזר. כמו כן, אני רוצה להחליף כמה חלקים בגיטרה. הבנתי שחלקים מקוריים של איבנז עולים הרבה. כמה עולה בערך ריבוע נעילה ? וכמה עולים הברגים הארוכים האלה שמחזיקים את הגשר ?

YogevLevi

New member
כמה זמן היא לא עברה סט אפ?

אם תקופה ממושכת היא היתה זנוחה אני מניח שהיא זקקוה לאחד.... בכל מקרה...יש מצב שהמיתרים מתים (מתי החלפת פעם אחרונה?) הזמן עושה את שלו...

Haunted

New member
בוא נגיד

שהיא לא עברה סט-אפ הרבה זמן, בלשון המעטה
אני לא חושב שהבעיה במיתרים, כי הם זמזמו גם אחרי ההחלפת מיתרים האחרונה. אגב סתם לידע כללי - כבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום, ואני צריך לרענן את זכרוני בעניין, כמה עולה בימנו סט-אפ יסודי ?

grassus

New member
יש איזה בחור שנקרא

אלון שגיא.. שאני ממליץ.. המחיר הרגיל אצלו זה 190 לפי מה שאני יודע... אבל שמעתי מישהו שעשה אצלו ב120..

למעלה