תגיד

תלתלית

New member
../images/Emo168.gifתגיד

לי, אפשר לספור געגוע? מה סופרים? אספור את האותיות, לילות חסרי שינה נשימות קטועות תגיד לי אתה אפשר לתאר כמיהה? כמו ריח של חמניות בגשם של ניו יורק או בוסטון. אתה. היום אשמע את מנגינות חיי וכל צליל יזרוק אותי אליי. אליך. היום אזכור את עצמי מחדש. תגיד לי, אם אבכה האם הדמעה שלי תגיע אליך? תמיד הפסנתר הזה מביא לי רגעי מחנק זה מאושר אני בוכה. ומגעגועיי. אפשר לספור געגוע. כל אקורד הוא צליל הכמיהה שלי אליך, עוד לילה של החמצה. אתה. שם. אני. אתה יודע, אני כבר לא לבד. אני איתי. נעים לי איתי, לפעמים טיפה פחות. אתמול היה קצת קשה, והיום אשמע את הצלילים, כמה אהבתי כשניגנת לי ניגנת בי את אהבתך. תפסיקי לחפש מוסיקאים מטורפים. ששש...די. אתה הטירוף שלי שאהבה נפשי. תגיד לי, אם אספור את כל הדברים שמזכירים לי אותך ביום, האם זה יעבור? ואם אספור את כל מי שהוא לא אתה? חמניה נובלת במגירה שלי חמנית אחת של סתיו. כמו בבוסטון. היית לי חוץ לארץ, חוסר של גבולות שאהבה נפשי. אפשר לספור את הטירוף הזה?

טאKילה

New member
תלתלית..../images/Emo24.gif

כמה שאת מדהימה דרך הכתיבה.. כמה שזה חודר ונוגע,, כל מה שיש לי לומר הוא- שתדעי אהבה גדולה,יותר גדולה מזו, אהבה שלעולם לא תעשה לך כואב בלב..

Mוניk

New member
תלתלית../images/Emo24.gif

כמה רגש יש במילים שלך מאמי גם הטרופ הזה יעבור ויביא איתו טרופ יפה מרגש עם המון אהבההההה תלתלית יהיה טוב עוד תבוא לך האהבה האמיתית והכנה כי זו שהלכה זו לא אותה האהבה לה את זקוקה מגיע לך הרבה יותר, הרבה הרבה הרבה מעבר לזה מגיעה לך אהבה טהורה מלאה בטוב ורגש אנושי כמוך תלתלית רגישה אמיתית והיא תבוא כי לאהבה אין מדינה כשהיא תבוא, היא תתנחל אצלך עמוקק בלב כלום לא יזיז אותה את האהבה שמגיעה לך תלתלית}{

תלתלית

New member
../images/Emo142.gif

חזרתי מהמופע של קליינשטיין הפסנתר שלו פרט במיתריי, העיר אותי. ועכשיו הולכים לישון. נגמר החלום. ואתה לא היית שם. משמאלי זוג מזמזם מאחוריי סב וסבתא מימיני אם ותינוקת ואתה? של מי אתה הלילה הזה? "קחי לך תפוחים ותמרים, המתיקי את יומך, הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב".. האמנם?

למעלה