שלום!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo168.gifשלום!

מכירים את הלהיט ההסטרי THIS LOVE? מזמזמים את HARDER TO BREATH באוטובוס?.. אז אם אתם רוצים לדעת מי הלהקה הכל-כך מוכשרת הזאת, תכירו! זו MAROON5!! והאם כבר נכנסתם לקומונה של Maroon5?! אם לא, ואם כן, ואפילו אם אולי!!! אתם יותר ממוזמנים לעשות זאת שוב!!! תבלו!!!

Lopezit

New member
ושוב אומרים שג'ן בהריון

Univision television, which has many close ties to Dayanara Torres, Marc Anthony and Jennifer Lopez, is confirming The New York Post's scoop that Lopez is pregnant. "Her friends and family members have told us she is pregnant," a Univision exec said, offering Page Six to fly down to Miami to talk about their exclusive on the 'Christina' show, but the Richard Johnson and crew had to decline. A rep for Lopez remarked, "I'm told she's not." שיחליטו כברררררררררררררר ואיך זה יכולן להיות?!?! טוב נראה עליה בvma

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאממ..לא נראה לי..

ת'אמת אנ'לא יודעת כבר למה להאמין..אבל אם היא עובדת על אלבום חדש (וזה רשמי וזה אומר שהיא כ-ן עובדת על אלבום חדש וזה לא סתם שמועות) אז לא נראה לי שהיא בהריון..כי גם אלבום וגם הריון זה קצת יותר מדיי..לא?!

monica18

New member
יואו.....

הלוואי שהיא תהיה בהריון!!!!! אני מתה כבר לראות אותה עם בטן

itay is back

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo61.gifזה לא נראה לי נכון../images/Emo70.gif

כי מצד אחד הודיעו באתר הרשמי שהיא עובדת על אלבום חדש וזה אומר שזה 100% נכון
ואלבום והריון לא הולכים ביחד, אבל יש סיכוי שהיא נכנסה להריון אחרי שהיא התחילה עם האלבום, מה שבכלל לא נראה לי נכון, כי זה צעד מאוד לא חכם
לדעתי היא צריכה לסיים את האלבום ואז לקדם אותו ואז לעשות הפסקה ארוכה ולהכנס להריון ולנוח קצת

Lopezit

New member
אם זה היה רק אלבום...

זה היה עוד איכשהו הגיוני אבל שכחת שהיא מצלמת סרט וצריכים לצאת 2 סרטים עוד 3 חודשים והיא צריכה לקדם אותם ואז יש תסרט עם ניקול קידמן שהיא צריכה לצלם...

השמועה הזאת עוברת בפעם המיליון...

ואם זה אמיתי אז באמת מכל הלב מזל טוב באמת מגיע לה ילד... ודבר שני זה לא דבר שמתכננים מתי זה ייקרה זה פשוט קורה!! ולא משנה מה יש לה לעשות.. אז אם זה אמיתי מזל טוב ואם לא אז ימות מי שהפיץ את זה

למעלה