שיר השבוע

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo168.gifשיר השבוע../images/Emo168.gif

והפעם: טפטופים השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

RTur

New member
השיתוף פעולה שלכם זה משו..

|סמיילימגלגלעיניים| השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "החריף ממתיק כאב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחלה על מה לדעתך השיר מדבר?- על.. לא יודע רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בהופעות (כשהוא עוד היה עושה אותו..) אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כן, להקליט אותו בגרסת ההופעה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא ידוע לי שיש לו שיר רגש שהשיר מעורר בך- כלום סיפור אישי שלך שקשור בשיר- התחלתי לאהוב את השיר רק כששמעתי אותו בהופעה

שובי שובי שובי לים../images/Emo3.gif...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "החריף ממתיק את הכאב.." או משו כזה
. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אוהבת:] על מה לדעתך השיר מדבר?- על טפטופי נרות. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין רגעים מיוחדים. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נופ. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- הממ אין קליפ... נראלי. רגש שהשיר מעורר בך- די
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- די

שלי פאר

New member
....

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- טפטופיי הגשם הניחו לי לגעת בך... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהי שטיפטופי הגשם נגעו בה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין משהו מיוחד... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- האמת, שום רגש סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין! תתפלאו!

למעלה