שאלת Riff's -

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif שאלת Riff's -

איזה ריפים הכי אהובים עליכם משירי הלהקה? אני יודע שיש בטח בערך מליון, אבל האלה שהכי עושים לכם את זה. נגיד איזה חמישה ריפים הכי אהובים. ואם יש שיר שלא יהיה מובן ב-100% איזה ריף אצלו, אז לציין באיזה קטע של השיר.

SaintJohn

New member
יש מקום ראשון

ושום ריף אחר בעולם לא יכול אפילו לנסות לערער עליו, וזה הריף של Whole Lotta Love. אחרי שהסדרנו את העניין הזה, אפשר להתייחס גם לאחרים: ב-The Girl I Love יש ריף ענק, אני חולה עליו כמו-כן גם הריף של The Lemon Song גדול מהחיים הריף הכבד מתוך When The Levee Breaks הוא של הבס? בכל אופן, גם הריף הזה ממוקם אצלי גבוה אחד אחרון? ללא ספק - הריף מתוך The Ocean
בטוח ב-100% ששכחתי איזה 3-4 ריפים...

Gezunthait

New member
קשמיר - הריף היחיד שסומפל כל כך

הרבה פעמים שכבר אין להקה בלי שיר שדומה לו.

AeroTom

New member
בואו נראה

יש המון שאני מאוד אוהב. אם לבחור 5 כרגע שנראה לי הכי אהובים: Whole Lotta Love - למה? כי חייבים. עד כמה שזה נטחן והכל. זה פשוט חובה ואף פעם לא נמאס מהריף הענק הזה. Living Loving Maid - פשוט מת על הריף הזה. נדלקתי עליו משמיעה ראשונה. ריף מדליק. Bring It On Home - חולה על הריף הזה גם. זה שמתחיל אחרי ההקדמה הבלוזית, ככה ב- 1:40 בתוך השיר. ענק. Misty Mountain Hop - ריף ענק שאני מאוד אוהב, שמתחיל מתחילת השיר. In My Time of Dying - הריף שנמצא בקטעי ההתחלה של השיר ומהפתיחה. אומנם זה לא ריף קצבי כמו השאר, אבל הסאונד הזה והריף של ה-Slide Guitar פשוט כ"כ עושה לי את זה. היה קשה מאוד לבחור רק 5, כמובן זה הרבה משתנה. אז הנה רשימה של עוד ריפים ענקיים של שירים שאני חולה עליהם שבהחלט ראויים לציון: Dazed & Confused (הריף שמגיע באמצע השיר, אחרי 3 דקות וחצי ככה) Communication Breakdown The Lemon Song Heartbreaker כמובן The Ocean Dancing Days The Rover The Wanton Song Sick Again (חולה על הסאונד של השיר הזה עם ריפים נהדרים)

I Disappear

New member
שלי

whole lotta love heartbreaker living loving maid black dog kashmir the rover תסתדרו עם 6
וזה בלי סדר מסויים

mine

1.kashmir 2.bring it on home 3.heartbreaker 4.living loving maid 5.four sticks 6.the lemon song 7.communication breakdown 8.whole lotta love 9.moby dick 10.houses of the holy 11.black dog 12.achiles last stand

עכשיו עם הסבר../images/Emo3.gif

.kashmir-לא ריף גאוני מידי אבל הוא גדול ועוצמתי הרבה יותר מכול אחד מהריפים האחרים ששמתי ברשימה אני מת על הריף הזה!כיף לנגן אותו(למרות שהוא לא מיוחד כל כך/=) 2.bring it on home-כמובן שבזכות הקטע הרועש של השיר אני אוהב אותו ומה שעושה את הקטע או יותר נכון את השיר זה הריף שלו...ריף גאוני מי ששמע את ההופעה שלהם עם אירוסמית' אז שמעו שם את הריף הרבה יותר חלק וג'ימי הוסיף לא כמה דברים שעשו אותו יותר יפה
3.heartbreaker-מה להגיד?
הריף הכי גאוני שקיים שנמשך לאורך כל השיר(חות מהבתים והסולו
) תודה לאלוהים שברא את שובר הלבבות חחח 4.living loving maid-ריף שמשמש קקטע מעבר בבתים אני מת על הריף הזה והאמתי הוא מזכיר לי קצת את הריף של בלאק נייט של דיפ פרפל:S אין לי מושג למה חחח 5.מחליף לover the hills and far away-אני מדבר על הקטע שבהתחלה ובבתים פשוט יפה תחת!זה לא בדיוק ריף אבל אחד השירים והקטעים האהובים עליי של זפלין 6.the lemon song-לא מת על השיר והריף מכפר עליו למזלו
ריף גאוני 7.communication breakdown-לא ריף משהו אבל עדיין הוא מה שעושה את השיר כל כך טוב 8.whole lotta love-LOL מה להגיד
הריף הכי מוכר חוץ מעשן על המים של סגול כהה הריף שמסמל את זפלין למרות שאישית אני לא מת עליו והשיר כבר מאוס הוא חייב להיכנס לרשימה כי זה הולה לוטה לאב
9.moby dick-ריף גאוני שעובר ממש ממש יפה וחלק לסולו תופים של בונזו
10.houses of the holy-אוהב את הריף אבל לא במיוחד בכול מקרה הוא ממש יפה 11.black dog-הבעיה שלי היא לא עם הריף בדיוק אלה יותר עם השיר שגורם לריף לחזור על עצמו כל עשר שניות וזה הופך את הריף וגם את השיר למאוס.. 12.achiles last stand-ריף גאוני שיר גאוני שירה גאונית בגלל זה הוא יעבור למקום בין 3 ל4

AeroTom

New member
יופי של תוספת מילים ../images/Emo45.gif

ומאוד מסכים עם Bring It On Home ו-Living Loving Maid. פשוט מת הריפים האלה והשירים האלה...

yoyoyud

New member
well

מבחינת ריפים שירים שאני ממש אוהב את הריפים שלהם והם דווקא לא "הגדולים של לז": the wanton song, D'yer maker, trampled underfoot, moby dick, the crunge ויש עוד הרבה, עם אני אזכר בעוד שאני חייב לכתוב, אני אוסיף.

Liorking

New member
כמובן

Whole Lotta Love מקום ראשון, אבל יש עוד כמה: Heartbreaker Communication Breakdown THe Rover Black Dog Rock ANd Roll Moby Dick Bring It On Home בקיצור הרבה

mybass

New member
אממ נגיד ש:

heartbraker whole lotta love rock & roll communiction breakdown וכל כך kashmir. הריף אולי הכי אהוב עליי בכלל.

AeroTom

New member
Kashmir באמת לא ברשימה שלי

ולא בגלל ששכחתי. זה שיר נהדר וריף נהדר ביותר. משום מה אבל הוא אף פעם לא דורג אצלי מאוד מאוד גבוה. לא יודע. אני חושב שיש לא מעט שירים ב-Graffiti הרבה יותר טובים. לפחות אצלי ככה. אני מחובר ללא מעט שירים שם הרבה יותר מ-Kashmir (בלי להוריד מהערך הענקי של השיר כמובן. פשוט Graffiti מלא רק בכל טוב ושירים מצויינים יד מדהימים).

noosh

New member
הא, In My Time of Dying

אני ממש אוהבת את הריף הזה, הוא נשמע כ"כ סטלני. ואיך זה שאף אחד כמעט לא הזכיר פה את Black Dog? אחד המשעשעים. את Whole Lotta Love אין צורך להזכיר. האמת שגם לא את הארטברייקר. אבל הנה, הזכרתי באלגנטיות.

למעלה