עכשיו עם הסבר../images/Emo3.gif
.kashmir-לא ריף גאוני מידי אבל הוא גדול ועוצמתי הרבה יותר מכול אחד מהריפים האחרים ששמתי ברשימה אני מת על הריף הזה!כיף לנגן אותו(למרות שהוא לא מיוחד כל כך/=) 2.bring it on home-כמובן שבזכות הקטע הרועש של השיר אני אוהב אותו ומה שעושה את הקטע או יותר נכון את השיר זה הריף שלו...ריף גאוני מי ששמע את ההופעה שלהם עם אירוסמית' אז שמעו שם את הריף הרבה יותר חלק וג'ימי הוסיף לא כמה דברים שעשו אותו יותר יפה
3.heartbreaker-מה להגיד?
הריף הכי גאוני שקיים שנמשך לאורך כל השיר(חות מהבתים והסולו
) תודה לאלוהים שברא את שובר הלבבות חחח 4.living loving maid-ריף שמשמש קקטע מעבר בבתים אני מת על הריף הזה והאמתי הוא מזכיר לי קצת את הריף של בלאק נייט של דיפ פרפל:S אין לי מושג למה חחח 5.מחליף לover the hills and far away-אני מדבר על הקטע שבהתחלה ובבתים פשוט יפה תחת!זה לא בדיוק ריף אבל אחד השירים והקטעים האהובים עליי של זפלין 6.the lemon song-לא מת על השיר והריף מכפר עליו למזלו
ריף גאוני 7.communication breakdown-לא ריף משהו אבל עדיין הוא מה שעושה את השיר כל כך טוב 8.whole lotta love-LOL מה להגיד
הריף הכי מוכר חוץ מעשן על המים של סגול כהה הריף שמסמל את זפלין למרות שאישית אני לא מת עליו והשיר כבר מאוס הוא חייב להיכנס לרשימה כי זה הולה לוטה לאב
9.moby dick-ריף גאוני שעובר ממש ממש יפה וחלק לסולו תופים של בונזו
10.houses of the holy-אוהב את הריף אבל לא במיוחד בכול מקרה הוא ממש יפה 11.black dog-הבעיה שלי היא לא עם הריף בדיוק אלה יותר עם השיר שגורם לריף לחזור על עצמו כל עשר שניות וזה הופך את הריף וגם את השיר למאוס.. 12.achiles last stand-ריף גאוני שיר גאוני שירה גאונית בגלל זה הוא יעבור למקום בין 3 ל4