שאלות

fifi1

New member
../images/Emo168.gifשאלות

שאלתם את עצמכם מה קרה ששלמה התגרש מאישתו והלך לחיות עם אישה ושלשה ילדים,מה קרה לו,מה היא עשתה לו,איך התחיל הרומן ביניהם,למה הוא התחיל,האם לשלמה היה רע בבית,איזה מין טיפוס הוא לאישתו,האם הוא בגד באישתו,לא יכול היה לתפוס צעירה רווקה,אם מישהו יודע משהו שיענה

שייני

New member
../images/Emo18.gif

אני חושבת שהתעסקות בחייו הפרטיים של הזמר הם לא מענייננו ולא רלוונטים לפורום. ההפרדה צריכה להיות ברורה בין חייו הפרטיים לבין הקריירה כזמר. המניעים של שלמה לצעדים שהוא עושה בחייו הם העסק שלו בלבד. אין סוף לדיונים שאפשר לעשות על חייו אבל למה להתעסק בזה? אם מישהו חושב אחרת שיגיד

רציני20

New member
כמה שהוא זמר...הוא גם אדם

ובתור בנאדם אז יש לו את הזכות לפרטיות שאומרת שאין לעסוק בחייו האישיים בלי סוף כי זה חדירה לפרטיות והזכות לכבוד...(למדתי את זה באזרחות לפני שנה) בכל מקרה באמת עסקנו בנושא זה רבות ותמיד התשובות הן אותן תשובות..אז השאלות האלה הן שאלות אישיות ואני חושב שגם מי שכן יודע את התשובות האמיתיות לא ממש יכול לענות כי זה קצת אישי.

fifi1

New member
../images/Emo43.gifמעניין

אני קורא מידי פעם ראיונות עם זמרים,אמנים,שחקנים,יש כאלו שנותנים למראיין לשאול שאלות גם בענינים אישיים,וזה קורה,על שלמה אף אחד לא יודע חוץ מכתיבת השירים הופעותיו ותקליטיו,אותי מעניין לדעת איזה טיפוס הוא בחיים,מהן תכונותיו לטוב או לרע

Dor K

New member
fifi1

שאלנו את עצמינו, ענינו לעצמינו, התווכחנו, בסוף השלמנו והסקנו מסקנות והנה הן כדלקמן:
זה אישה ושני ילדים, ובכלל היא עברה אליו.
לדעתי זה מה הוא עשה לה, לא מה היא עשתה לו. אולי יש איזה שהוא קשר רופף לעובדה שהאיש לא שולט ברוכסן מכנסיו, והמבין יבין.
כל מה שאמרתי עכשיו, זה מה שפורסם בעיתון. גם ככה זאת רכילות מגעילה לשמה, אבל כל אחד יכול לדעת על זה. אני לא מכיר את שלמה, ולא מכיר את גרושתו ולא את חברתו ולא את אף אחד. לא הייתי שם כשזה קרה, ואני גם לא רוצה להיות. מה שקרה שם, זה עניינו הפרטי של הזמר, הוא רק בנאדם, ואין לנו זכות לכתוב על נושא כל כך אישי שלו. מובן? שאף אחד לא יפרט מעבר לזה. חוץ מזה, תרענן כמה פעמים את דף הפורום, ותראה בטאג ליין (השורה למעלה), שמישהו שאל את זה כבר פעם, ויצא שירשור מאוד נחמד ומצחיק (וד"ש לצנים).

למעלה