שאלון D:

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif שאלון D:

בנושא הפורומ DDDD:
אז.. מתי הצטרפת לפורום?
וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב...
אם מי הכרת ראשון/נה?
האם היית במפגש פורום?
אם כן, איזה?
נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^
עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^
האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה?
ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD מישל 3>~

MichelleLev

New member
ME ^.^

אז.. מתי הצטרפת לפורום? מממ.. בערך במאי-יוני 2005... וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב.. שנה וחצי XD אם מי הכרת ראשון/נה? מממ.. קארין ורונע XD האם היית במפגש פורום? כן ^.^ אם כן, איזה? הראשון ב24.8, מפגש מחזמר ^^ סה"כ הייתי כמעט בכולם מאז ^^ נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ אכן *O* עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ מממ... הרבה O-0 האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? ברור ^^ ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD מישלצ'ע D:

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי ^^

-אז.. מתי הצטרפת לפורום? אין לי מושג. מישהו זוכר? -וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... אין לי מושג. -אם מי הכרת ראשון/נה? ממש ממש אין לי מושג. -האם היית במפגש פורום? כן. -אם כן, איזה? בפגש מומולדת של ירדנצ'אןהבישיט ובלונה פארק ^.^ -נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ מאוד D: -עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ המ.. לא יודעת. גל? שושי? ליסע? ולן? ירדן? אלינור? מאיו? בר? מתן? O_O; לא יודעת אם שכחתי מישהו O_O; -האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? אכן כך D: ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD סבטלנה D:

ShuNka

New member
עונה ^_^

אז.. מתי הצטרפת לפורום? ב10.04 או משהו כזה X_X; וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... הממ, 7 חודשים בדיוק :p אם מי הכרת ראשון/נה? נראה לך שאני זוכרת? XD; אני שוכחת דברים חמש דקות אחרי שהם קורים ס-ס;; האם היית במפגש פורום? כן ^^ אם כן, איזה? בכמה @.@ נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ .. ^^;; עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אני לא מדברת עם אףאחד XDDDDDDDD (עצוב י-י;) האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? גם לפני זה צפיתי בעוד אנימות
ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD שני ^^;

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

אז.. מתי הצטרפת לפורום?יולי ה11.7 2005 וכמה זמן זה?שנה ומשו אם מי הכרת ראשון/נה?עדי האם היית במפגש פורום?לא אם כן, איזה?לא נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^אני מניך שכע עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה?עדי ^^ האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה?כע ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD מתן

kaguma2006

New member
תשובתי

עונה............... אז.. מתי הצטרפת לפורום?זה היה בדיוק כשהייתי בת 12.5,הצטרפתי ב- 10.7 וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... חמישה חודשים אם מי הכרת ראשון/נה? אני עדיין לא מכירה ממש את כולם,אבל ההודעה הראשונה שראיתי הייתה של טוצע האם היית במפגש פורום?לא,אבל אני מקווה שאהיה אם כן, איזה? נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ הלוואי עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ גלצ'אן,שלצערי היא עזבה האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? כן ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD שמי הוא אנה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif תורי~

אז.. מתי הצטרפת לפורום?
וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב...
אם מי הכרת ראשון/נה? הממ אישית כזה? נדמה לי שאת גל ^^. אה..את אורן
האם היית במפגש פורום? כע~ אם כן, איזה? X_X די רחוקים האמת. השנה עוד לא הייתי בפגש אבל פגשתי כמה חבר'ה XD נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ תמיד. עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אנאי אהבתי הנצחית :) האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? בארור ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD ע-ד-ן!!

NoriChan

New member
D< ../images/Emo113.gif

אז.. מתי הצטרפת לפורום? בינואר, שנה שעברה.
וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... גמלי אין כוח לחשב XP עוד מעט שנה בינואר @@ נראלי @@;
אם מי הכרת ראשון/נה? לא זוכרת.. נראה לי אפחד. התחלתי להכיר כמה בהדרגה.
האם היית במפגש פורום? לא XD אפעם לא D< וטוב שככה @@; אם תראו אותי מול הפנים תחטפו התקף לב על המקום ויאשימו אותי ברצח ואז אני אשלח לכלא באיזשהו מקום מבודד באפריקה ;;
אם כן, איזה? לא הייתי, אז אני לא יכולה לענות כל כך איזה ^_^;
נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ מאיפה לי?
עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ המ.... נועם צ'אן נראלי @@; (NoAmItA ChAn) בכינוי הזה
האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? ברור. לא שהספקתי לסייים אותן... יש לי עוד בהמון לצפות... אבל מה זה חשוב?
ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD שם בדוי.
לא אומרת, נראה מי ידע.
(ששששש! *לוחשת* מי שיודע לא לגלות או שהוא מת! ><;)

Nittle Grasper

New member
raindropssss!! ריאןתעשהליילד3>

אז.. מתי הצטרפת לפורום? אוקטובר הקודם, לא האחרון וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... שנה וחודש אם מי הכרת ראשון/נה? וואלה לא זוכרת +.+ אבל הכרתי כמה מקס"ו. [וזה בעצם מסביר למה אני לא זוכרת, בכמה רמות שונות XDD] האם היית במפגש פורום? כע ^^ אם כן, איזה? אממ O_O כלמיני. נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ אם משתפים פעולה ואנשים לא דוחקים אותך הצידה, כן, בד"כ. עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אממ >>" הרבה? @@" עשיתי עכשיו רשימה אבל מחקתי כי אממ לאדעת >>" אני החלטית משו ._. האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? כע זה היה אחת הראשונות ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD יורי גרגוריסקי >>" אה לא רגע זה הגימלאי הפיקטיבי שהחלטתי שאני אלמד להשתמש במחשב כמחוייבות אישית אם אני אפרוש מ... *אמרתייותרמידי* קוראיםלי ירדנ ^^

Mana Sama

New member
ני ^^

אז.. מתי הצטרפת לפורום? המ..ביום הראשון שהוא נפתח וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... גם לי אין '.' אם מי הכרת ראשון/נה? אממ..לא זוכרת XD האם היית במפגש פורום? בוודאי ^^ אם כן, איזה? הרבה..@.@ נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ בהחלט ^.^ עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ לאדעת '.' האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? בודאי =P ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD קסואי,ינקבה XD יש לי פסים סגולים! ^____^

../images/Emo221.gifעונה ;;;

אז.. מתי הצטרפת לפורום?6.10 וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב...חודש ו-5 ימים ^^; את מי הכרת ראשון/נה?אמ, למעשה אני עדיין לא מכירה פה אפאחד ><; הם היית במפגש פורום?לא... אם כן, איזה?----------------- נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^אמ, נישמע שכן
עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^--- האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה?כמובן D: ודבר אחרון... איך קוראים לך? XDקירא~

נאמ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

אז.. מתי הצטרפת לפורום? ב21 ליוני 2005 בחצות ו5 דקות #.# (מה? >_>) וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... שנה וכמה חודשים (?) @.@ אם מי הכרת ראשון/נה? המ עם הרבה XD; בעיקר עם בנות שכבר לא ממש פעילות פה |: (אסומי, טומוקו, קרעאן, ריטע, ועוד כפרעות כאלה) האם היית במפגש פורום? לא T^T אם כן, איזה? U_U נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ לא יודעת, לא הייתי באחד כזה T_T עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אמ נראה לי עם מאיו ועם נעם O.ס האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? בארור
ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD אני באמת חייבת לענות על זה? #_#

read or die

New member
חרחררר

אז.. מתי הצטרפת לפורום?לפני המון זמן בערך 0_~ וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... המון>< אם מי הכרת ראשון/נה? אלמוג ^^ האם היית במפגש פורום? אחד אם כן, איזה?היה שקסי ביותר ^^ וגלי מישמשה לי את החזייה :) נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^אעאע*___* עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אני בקושי מדברת אני עסוקה רוב הזמן :( האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה?כן. ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD קרן\קראען או כמו שידיד מוכשר אחד קורא לי "קרן הלסבית"

Himeka

New member
פאמפאמ עונה

אז.. מתי הצטרפת לפורום? מהיום הקמתו (מי שלא זוכר הייתי בהתחלה 'גברת אינויאשה' ואז 'קאטסוקי' ועכשיו 'הימהקה' וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... המון.>_> אם מי הכרת ראשון/נה? באקורה ואז אנבי ואז גל צ'אן. האם היית במפגש פורום? הייתי בהמון. אם כן, איזה? הייתי בכולם כמעט נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^חביב עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אני כבר לא מדברת הרבה.. אבל ולן האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? כע. ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD טלי

cRitiCaL KitTy

New member
<< >>../images/Emo113.gif

שעמם לי, מצאתי את עצמי לוחצת על האינויאשה הורוד... ראיתי שאלון, אז אני עונהD:(אל תהרגו אותי^_^;) אז.. מתי הצטרפת לפורום? חמישי לאוגוסט שנה שעברה, אם אני לא טועהXD; וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... לא מעט... אם מי הכרת ראשון/נה? אני מאמינה שאת גליO: האם היית במפגש פורום?יאפ אם כן, איזה? כל מיני, לא זוכרת... נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ בטחD: עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ לא יודעתO.O האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? D: בארור. ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD רוני(הנמוגה בחזרה לפורומים אחרים^_^;)

mikokikyo

New member
רוניDDDDDDDDD:

זאת את שאמרת לפני זמן רב עד מאוד שאם נתקל בכינוי הזה במקומות אחרים זאת כנראה את כי נרשמת להמוןהמון אתרים עם הכינוי הזה?D: ואמ נו, התגעגעתי, למרות שאת בטוח לא זוכרת אותיXD

למעלה