שאלון D:

cRitiCaL KitTy

New member
^___^../images/Emo113.gif

|חיבוק-מגניב-יב"מי| לשתיכןXD(אני עצלנית מדי לכתוב פעמיים)

harar8

New member
אני

אז.. מתי הצטרפת לפורום? חח לא זוכרת וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... לא יודעת לא זוכרת אולי שנתיים ומשהו(אבל לא בטוחה) כאילו הזמן שהפורום קיים.. אם מי הכרת ראשון/נה? באקורה האם היית במפגש פורום? לא עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ כאילו מסנג'ר? אם כן אין מישהו כזה האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? ברור שכן אני מתה על אנימות.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אנאניאני

אז.. מתי הצטרפת לפורום? ב... בדצמבר מתישהו.... וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... אעממממ.... עוד חודשיים שנה D: אם מי הכרת ראשון/נה? אמ... את כולם בעצם והייתי נוראנורא מעצבנת האם היית במפגש פורום? כע אם כן, איזה? מפגש מומו לירדנעע נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ כע D: עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ אמ.. אני מתביישת לדבר... האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? כע ברור ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD שירה XDD

Horeyyy

New member
../images/Emo20.gif

אז.. מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה ימים ^^ ואז עזבתי לכמה ימימ בגלל לימודימ ועכשיו חזרתי ^_^~ וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב... כמה ימים P: אם מי הכרת ראשון/נה? מישלע. האם היית במפגש פורום? לע הייתי.. אם כן, איזה? לא הייתי נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ O_O עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ מישלע ^^ האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? אממ הייתי עוד לפני.. ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD ואנה ^^

AbaraiRenji

New member
וואטשי D<

אז.. מתי הצטרפת לפורום?-המ..לא זוכר.קצת לפניי מפגש שלא הגעתי אליו וכמה זמן זה? O_O אין לי כוח לחשב...-3 \3 וחצי חודשים אם מי הכרת ראשון/נה?-גלצ'אן הביאה אותי לפה,אז אותה Oם האם היית במפגש פורום?אכן אם כן, איזה?-המ...מומו לגלי,בלונימים,לונה פאק,אייקון-יומהולדת(לי D< ) פעמיים נכון שמפגשים זה שליטע? ^.^ כמובן OO עם איזה אדם מהפורומ אתה מדבר הכי הרבה? ^^ שני שלי 333> האם המשכת לצפות באנימות אחרי אינויאשה? ברור,אינויאשה זה איכ D< ודבר אחרון... איך קוראים לך? XD עומר Oם

למעלה