מוזיקה

English Muffin

New member
כבר עשו כזה בלאט...

סקר שלי!... 1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק,גראנג',פאנק 2- מי הזמר המועדף עליך?קורט קוביין 3- מי הזמרת המועדפת עליך?גוון סטאפני 4- מי הלהקה המועדפת עליך?נירוונה 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?את לא לבד של בוטן 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?דונט ספיק 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?ג'אז 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?איזה 70 ומשהוא 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?איזה 30 או 40

אני...

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק 2- מי הזמר המועדף עליך? אביב 3- מי הזמרת המועדפת עליך? מיקה קרני 4- מי הלהקה המועדפת עליך? היהודים, שייגעצ, כנסיית השכל ובוטן 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? משהו בין שנינו - אביב 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? קשה לבחור אחד... אביב - סוף העולם, לאן את הולכת, אהבנו, שיר תקווה, מצטערים, גשם כבד 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית, טראנסי, פופ, ראפ 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 3 של אביב 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 40 בערך שאני צרבתי

עונה../images/Emo9.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?-אין משו מיוחד שאני אוהבת...כימעט הכל... 2- מי הזמר המועדף עליך?-הראל סקעתתת 3- מי הזמרת המועדפת עליך?-רוניי סופרסטארר 4- מי הלהקה המועדפת עליך?-אייייייין 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?-אין אחד...יש הרבה... 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?-כל פעם זה מישתנה...לפי מה שיוצא חדש... 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?-רוק כבד 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?-אולי אחד...חחחחחח 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?-יש לי 3 (כי את כל הישנים נתתי לאחותי...)

goblinit12

New member
הכי טוב...

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק ומטאל 2- מי הזמר המועדף עליך?הסולן של להקת helloween 3- מי הזמרת המועדפת עליך?אין כל כך 4- מי הלהקה המועדפת עליך?iron maiden 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?die with youre boots on 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?זה לפי תקופות...יש מצב aces high 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ודכאון 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?1 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?מיליונים

../images/Emo86.gifאנייי

סקר שלי!... 1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רגאיי 2- מי הזמר המועדף עליך?הכי הכי
שון פול 3- מי הזמרת המועדפת עליך?אממ אין אחת כזו
4- מי הלהקה המועדפת עליך?בלו נחמדים
5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?סטלוס ואור חן- שלך
6- מה השיר המועדף עליך בכלל?אממ לא עולה לי עכשיו 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?רוק 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?בערך 20 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?60 דיסקים בערך

backstreet girl

New member
../images/Emo129.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק. 2- מי הזמר המועדף עליך? אממ..ג'ון פרושיאנטה. 3- מי הזמרת המועדפת עליך? כריסטינה אגילרה. 4- מי הלהקה המועדפת עליך? רד הוט צ'ילי פפרז. 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? sweet child o'mine של גאנס אנד רוזס. 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? breaking the girl של רד הוט צ'ילי פפרז. 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מ זרחית. 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? איזה 30. 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? איזה 10.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo29.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?
רוק. 2- מי הזמר המועדף עליך?
אביב גפן, עברי לידר. 3- מי הזמרת המועדפת עליך?
אורית שחף. 4- מי הלהקה המועדפת עליך?
אלג'יר, שייגעצ, היהודים, התעויוט
5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? בתוך הצינורות- אלג'יר 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? סוף העולם- אביב גפן 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית. 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה... 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? פחות מ-5 לדעתי..

lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך
רוק, בגדול. 2- מי הזמר המועדף עליך
יש הרבה. ג'ף באקלי נגיד. 3- מי הזמרת המועדפת עליך
אין כ"כ 4- מי הלהקה המועדפת עליך
יש המון- צ'ילי פפרז, לד זפלין, פינק פלויד, הביטלס ומי לא. 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה
יש המון. 6- מה השיר המועדף עליך בכלל
יש המון. 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל
מזרחית, בד"כ 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך
100 ומשהו 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך
אולי 3. ויש לי אותם גם במקורי.

../images/Emo121.gif

מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?
מזרחית.
מי הזמר המועדף עליך?
יוסי עדן/אייל גולן.
מי הזמרת המועדפת עליך?
רינת בר.
מי הלהקה המועדפת עליך?
מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?
שר-אל-לילות קסומים.
מה השיר המועדף עליך בכלל?
אייל גולן-צליל מיתר.
איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?
רוק כבד כבד.
כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?
1.
כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
המון.

../images/Emo26.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק וישראלי 2- מי הזמר המועדף עליך?עברי.. רובי.. נגיד 3- מי הזמרת המועדפת עליך?אלאניס מוריסט אבריל אולי 4- מי הלהקה המועדפת עליך?היהודים 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ממ כל מיני ישראלים 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?ממ יש כל מיני 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?אה זה לא ממש לא סובל פשוט לא ממש מעדיפה- מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?יש 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?פחות

The Miller

New member
אני

- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? גראנג' 2- מי הזמר המועדף עליך? ברי סחרוף 3- מי הזמרת המועדפת עליך? ג'ניס ג'ופלין 4- מי הלהקה המועדפת עליך? נירוונה 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? the cure-boys dont cry 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? metallica-master of puppets 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 150 בערך 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 150 בערך

למעלה