מוזיקה

B a r r B e e

New member
../images/Emo168.gifמוזיקה../images/Emo168.gif

סקר שלי!... 1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? 2- מי הזמר המועדף עליך? 3- מי הזמרת המועדפת עליך? 4- מי הלהקה המועדפת עליך? 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? תהנו

ME BARRRRRRRRRR

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק .. לא כבד.. אבל אם כבר אז שיהיה אכותי! 2- מי הזמר המועדף עליך? אלכס באנד // אביב גפן 3- מי הזמרת המועדפת עליך? כריסטינה אגילרה 4- מי הלהקה המועדפת עליך? דה קולינג 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אביב גפן - עצוב בלעדיין אביב גפן - סוף לאהבה דסטנדיז צ'יילד- דיינג'רוסלי אין לוב 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? וואיי יש המון..חלק מהם זה... POISON - ALICE COOPER THE CALLING - WHEREVER YOU WILL GO 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון (?).... למרות שבדר"כ אני שומעת הכול.. 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אחד... חח... 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? המון.. שאני צרבתי.. לא קניתי..(לא שזה הופך את זה לדבר יותר טוב..)

B a r r B e e

New member
יאאאאאא איי לוב יו מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תנקסססססססס <את יודעת על מה...> תיראי איזה תמונה חמודה

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif שלי../images/Emo70.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מוזיקה שחורה
2- מי הזמר המועדף עליך? טופאק נלי סנופ דוג וDMX
3- מי הזמרת המועדפת עליך? כריסטינה אגילרה (
מיי לוב) 4- מי הלהקה המועדפת עליך? דסטניז צ'יילד 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? TYHB של כריסטינה אגילרה ונלי ו DROP IT LIKE IT'S HOT של סנופ דוג 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? DIRTTY של כריסטינה 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון/ מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 8
9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? ממ לא יודעת הם די מפוזרים בחדר ואני בקושי שומעת אותם...

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי 2- מי הזמר המועדף עליך? שרון הולצמן 3- מי הזמרת המועדפת עליך? אין 4- מי הלהקה המועדפת עליך? יציאת חרום 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? "לא לבד" 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? "לא לבד" 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית
8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא סופרת 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא סופרת אבל לא הרבה!

מסטולית

New member
החוק היבש לא נרטב אף פעם...

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק 2- מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן 3- מי הזמרת המועדפת עליך? דנה ברגר נראה לי 4- מי הלהקה המועדפת עליך? מוניקה סקס, שייגעצ, אלג'יר... יש הרבה :| 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? 'כל יום שאת לא איתו' של נמרוד שיקלר 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? מה רק אחד?
אז נבחר את האם להיות בך מאוהב של אביב גפן 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? טרנאסים וזה 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? בערך 15 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? גם בסביבות ה15 נראה לי..

Swid666

New member
אני ^^

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל חוץ ממזרחית 2- מי הזמר המועדף עליך? אמינם, ווילה וואלו 3- מי הזמרת המועדפת עליך? דיידו 4- מי הלהקה המועדפת עליך? HIM 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? המממ... יש הרבה 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? יש יותר מדי 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? חח, הרבה, כמה עשרות (אם לא יותר מ-100...) 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? המממ... נראה לי לא יותר מ-20, חח

adis90

New member
מישהו צריך לעשות שאלון ארוך על זה..

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רית'ם ובלוז 2- מי הזמר המועדף עליך? רובי וויליאמס 3- מי הזמרת המועדפת עליך? ביונסה, אלישיה קיז... 4- מי הלהקה המועדפת עליך? צ'ילי פפרז 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? נאוטי גירל 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? אנג'לז-של רובי וויליאמס 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מטאל 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מספיק. 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה...אבל אני עומדת לצרוב עוד 5.

NiKi†a

New member
../images/Emo13.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ומטאל 2- מי הזמר המועדף עליך? מת'יו בלאמי. 3- מי הזמרת המועדפת עליך? אין מישי כזאת..אבל פיונה אפל נחמדה :) 4- מי הלהקה המועדפת עליך? מיוז 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Megadeth - A tout le monde 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? יש יותר מידי 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית...ודת' מטאל. 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 40 - 50 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 10 בערך.

slallum

New member
הי רגע../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

את אוהבת את Orphaned Land, הם דת'-דום אוריינטל מטאל
חחחחחחח כמה שמות תואר ללהקה אחת
ו-Children of Bodom הם גם דת'..

NiKi†a

New member
../images/Emo3.gif

כל עוד הם לא רק דת' מטאל הכל פסדר, סתם לאדעת..הם גם ישראלים אז זה דיי מיוחד =] ואנ'לא שומעת צ'ילדרן...אבל באמת כדאי שאני אתחיל. ואני שונאת סליפנוט אם זה עוזר
.

slallum

New member
חחחחחח לא כל כך =]

סליפקנוט הם ניו מטאל מגעיל, סורי
שיראן =] מה קורע?

¥EleVatioN¥

New member
*עונה../images/Emo13.gif*../images/Emo129.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, על סוגיו, חוץ מקלאסי בערך-לרוב זה מרדים!! ופאנק-פופ, פאנק-רוק, איך שלא תקראו לזה 2- מי הזמר המועדף עליך? הממממממ אין זמרים 3- מי הזמרת המועדפת עליך? כנ"ל 4- מי הלהקה המועדפת עליך? good charlotte, ash, sum 41, guns and roses, green day, brand new ועוד ועוד 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? don't cry של גאנס, My Dice של Siddharta, iris-goo goo dolls והרשימה ארוכה
6- מה השיר המועדף עליך בכלל? iris-goo goo dollsת כל השירים של ג"ש, dont cry כמצויין לפני, Basket case-green day 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? המממממ 5 שאני אוהבת ביותר, ועוד כמה מעפנים מילדותי
9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לאדעת

pompii

New member
../images/Emo26.gif

- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק ישראלי 2- מי הזמר המועדף עליך?עברי לידר, חמי רודנר, ברי סחרוף, ארקדי דוכין, רמי פורטיס,מוש בן ארי,מוקי...יש כל כך הרבה , אין אחד אהוב במיוחד 3- מי הזמרת המועדפת עליך?מיקה קרני, דנה ברגר, רונית שחר ועוד.. 4- מי הלהקה המועדפת עליך?היהודים, איפה הילד 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אני שומעת בתקופה האחרונה הרבה את מוש. 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?אין אחד מועדף.. 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ...אולי 6 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?אממממ...בערך 15

EROTOMANIA

New member
תמיד יש מקום לגלידה!

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מוסיקה שחורה, פה ושם גם פאנק רוק ומטאל [old habits die hard] 2- מי הזמר המועדף עליך? לודקריס
3- מי הזמרת המועדפת עליך? אין. 4- מי הלהקה המועדפת עליך? NOFX, Bad Religion, Opeth 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Wonderful/Ja Rule, Ashanti, R-kelly 6- מה השיר המועדף עליך בכלל? יש המון. 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית וקאונטרי 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? בסביבות 40 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי מושג, אבל פחות מהמקוריים

netaK

New member
אני ../images/Emo13.gif

1- מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הממ...לא יודעת 2- מי הזמר המועדף עליך? רובי וויליאמס
3- מי הזמרת המועדפת עליך? כריסטינה אגילרה 4- מי הלהקה המועדפת עליך? לא יודעת 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? jet-look what youve done 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?robbie williams-angels 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מוזיקה שחורה
8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מעל 5000
9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 2?

ady18

Well-known member
תשובות

מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?מזרחית 2- מי הזמר המועדף עליך?מושיק עפיה שראל יוסי עדן עמיר בניון וקובי פרץ 3- מי הזמרת המועדפת עליך?אין 4- מי הלהקה המועדפת עליך?אין 5- מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?נצחת איתי הכול ומכחול שבור 6- מה השיר המועדף עליך בכלל?נצחת איתי הכול כמה של יוסי עדן גשם טפטף נשבע 7- איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?רוק וקלאסית ולועזית 8- כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?חצי ככה 9- כמה דיסקים (צרובים) יש לך?וחצי ככה נראה לי

למעלה