ערן צור שלומי שבן ואסף אמדורסקי בהופעה משותפת! היום ועכשיו בלובי של תאטרון י-ם, משהו כזה.
L limors2 Well-known member 26/1/07 #31 ערן צור שלומי שבן ואסף אמדורסקי בהופעה משותפת! היום ועכשיו בלובי של תאטרון י-ם, משהו כזה.
L limors2 Well-known member 26/1/07 #38 לא הולכת! מאוחר מידי ולא מצאתי עם מי אז תרמתי לאנשים שיותר יהנו מהם!
D dragonit12 New member 26/1/07 #25 מי בא ב7.3?! זה יוצא בדיוק במומולדת הלועזי שלי! אבל אני הולכת על פי העברי בלבד!
L limors2 Well-known member 26/1/07 #33 לא אני! אבל נועה אמרה פעם שהיא הולכת, חפשי אותה שם אם תלכי ותמסרי לה ד"ש
L limors2 Well-known member 26/1/07 #27 איזה מעברים אינסטרומנטליים חדים../images/Emo2.gif וגם לי יש קול מגרגר כזה אבל יותר נמוך ומגרגר. הרבה
L limors2 Well-known member 26/1/07 #30 אני אוהבת תאות של פינת הצ'יז../images/Emo99.gif את כולה בכלל אין לי מצת. פלאפון זה גם בסדר?
L limors2 Well-known member 26/1/07 #39 עם כמה שלית'יום מדהים, אני לא אוהבת לשמוע שירים שנטחרים בפלייליסט בתוכנית. חבל על המקום, אפשר לשמוע שירים אחרים!
עם כמה שלית'יום מדהים, אני לא אוהבת לשמוע שירים שנטחרים בפלייליסט בתוכנית. חבל על המקום, אפשר לשמוע שירים אחרים!