ומה אתם מצפים?

Mana Sama

New member
מיעו~

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? הממ..קניתי יומן של סנופי,אבל הוא היה מנצנץ מידי,אז עטפתי אותו בתמונות של מאנה סאמה! *.* (אחת בכל צד) ובפנים שמתי מלא תמונות של אנג'י שלקחתי מהמעריב לנוער שלי (עשרות גליונות) וזה בכל זאת לא הספיק לכל היומן! ואין צבע במדפסת! T.T אה ויש גם כל מיני תמונות של אינו ואנימות אחרות..וכל מיני דברים אחרים ולא קשורים @.@ מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? שהפעם אני אלמד,ולא אכפת לי כמה קשה זה יהיה,אני לא פורשת שוב. האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים? ^.^ המ..לא..יש לי מדבקות של אנימה שאחות של חברה שלי הביאה לי..אז סתם הדבקתי כמה ביומן..וזהו =X

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifאני^^../images/Emo190.gif מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם?יש לי יומן פאקצי של טיוטי ותיק מדיוטי פרי X.X מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים?לא להכישל במתמטיקה ולמצוא חברות נורמליות. האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים? לא אבל אני מתכוונת למלא אותו במשפטים כמו "אינוי תעשה לסאשי ילד" ו"יאמי/יוגי זה קאנון" ואולי אני אדפיס תמונות של אינויאשה,סאקורה,יוגיהו,טסובאסה,פרוט באסקט והיקארגו ואדביק ביומן

MomijiSan

New member
פיכסע בצפר ><|קרמבולה|

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? אמממ הדבקתי ביומן תמונות של להקות ושל אנימות ועשיתי ציטוטים וכלמיני שטויות XP ותיק משובץ בצבע ירוק זית מאגניב וצירתי עם טוליפ אדום על הקלמר ושמתי עליו סיכות ביטחון ^-^
מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? להסתדר עם עדר הפקאצות שיהיה לי בבצפר החדש ולהסתדר עם המורה לשם שינוי >>..
האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^ אפשר לדעת איך עושים את המדבקות של האנימות לבצפר ?!

Sakura Kinomoto

New member
D:

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם?אממ..עוד לא קניתי אותו^^; אבלע התיק המשובץ*_*
מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים?שאני אלמד ואוציא ציונים טובים ואעבור ל4 יח"ל מתמטיקה וגם אני אלמד איכשו ביולוגיה...
האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^אמממ...סטיקי נוטס עם ארנב(?) בהצלחה לכולם!~D:

B:

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? ניימ.. יומן של וואן פיס D: מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? כלומ. להיות נחמד אומשו X_X וגם להצליח בלימודים וכל הפאקים האלה D: האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים: המ כן, יומן של וואן פיס, מדבקות של אינויאשה P;

Lust chan

New member
X3;../images/Emo135.gif

קניתי יומן של פו הדוב~! >~<;;; אממ, כן Oם; וקניתי מחברת ציורים נורא קשיחה ומגניבה עם דפים עבים אבל נראה שבינתיים אני ממש לא מסתדרת איתה :X ואני מצפה ממני להיות פאנגירל מטומטמת כמו תמיד XD; ו.. חודים לעיפרון מכני שהם בקופסא של אנימה נחשבים? P=

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אני קניתי תיק וקלמר חדשים שלא מתאימים זה לזה באופן מזעזע XDוגם יומן שקסי~ *.* השנה אני מצפה מעצמי להתעורר ולהיות מרוכזת יותר בשיעורים X.X וכרגיל להכשל בערבית~ אני הולכת להתחיל ללמוד השנה פיזיקה TOT והשנה לא יהיו הילדים המצעבנים והערסים בקבוצה *_* אה, אני גם הולכת להיות מנודה חברתית~ אני מנדה את עצמי מראש XP ולא, לא קניתי שומדבר שקשור לאנימה XP (לא היה מה :X)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifקניתי תיק אנימה ממש מגניף../images/Emo9.gif

ויש בו בישים מתנשקים XD עטים חדשים ודקים מאוד מאוד..מחברות מדליקות..*_* קלמר ממש מדליק~ מצפה לחזור הביתה ב6 בערב..-.-

למעלה