ומה אתם מצפים?

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif ומה אתם מצפים?

כידוע לכולם, היום היתה אמורה להתחיל שנת הלימודים D:
מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם?
מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים?
האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^ מוזמנים לשרשר P:

MichelleLev

New member
^.^ ../images/Emo168.gif

מחברות נחמדות שציירתי עליהן, וזה כל מה שמיוחד XD; אממ כל מה שקשור למגמת אמנות שאני אלמד בה D:
אמ, להלעות ציונים מחורבנים ._.
אמ, יש לי מדבקות של אנימה D: קנשין ופמ"א ואלפן ליד וגראווי ולאבלס ובליצ' D:

BlackEyedSpirit

New member
נמ :ם ../images/Emo29.gif

אמ~קניתי תיק חמוד של סנופי DD: ויומן מושי~ שאני הולכת לשים עליו פאטצ'ים של אנימה *-* להעלות ציונים וזה @@ אמ, אני אכין מדבקות למחברות, אני מניחה ^^;; זהו ? :X

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif וואל...

1) הכיפה של הנחמן עם הפונפון!!!! שנים אני מחפשת אותה D: 2) ללמוד -.-'''...(כן, הפעם אני אלמד...) 3) אמ... מחזיק מפתחות של מירוקו שתליתי על התיק וכמה תמונות לסילטופ...

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif או! וכמעט שככתי.

מו, פרת המחמד שלי שהולכת איתי לכול מקום (נוסך הארנהב של האני...) D:

mikokikyo

New member
אני^^

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? -יומן חמדמד כזה עם המוןהמון רשימותוכאלה^^ מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? -להעלות את הציונים, להעלות את הממוצע, להשתפר בספורט, להתחיל לחשוב יותר מהר, להפסיק לפגר בחומר בגלל הכיתה המעצבנת שלי, ו....ללמוד, פעם אחת בחיים שלי האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^ -אמאמאמ... יש לי כמה מדבקות כאלה שמדביקים על מחברות עם שם,כיתה וכאלה של אנימהO: בערךO: ^^

Just Hippo

New member
האאאאא...

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? יומן - ששמתי בו מלא מלא דברים מגניבים. כמו קריקטורות מפגרות ( צביקה פיק-אצ'ו, מנחם הורו-ביטצ'... ), ציטוטים משירים שאני אוהב, ציורים מצחיקים שמצאתי באינטרנט, בדיחות וכ'ו. מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? להיות תלמיד כמו שנה שעברה ( ממוצע שמונים עד תשעים ). האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^ את האמת? לא.

אני^^~

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם?אממ0.0 כןD: תיק שאין בארץ לאף אחד ואממ 0.0...יש עודXD; מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים?ללמוד!! להצליח;; שיצא ממני משו;; ואממ שיהיה גם כיף^_^; האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ? DD: עשיתי לי מדבקות לספרים ולמחברות של אנימהD: קנשין,היקאגו,פמ''א,כרונו כרוסייד^^ המון פמ''א^^;; הרוב של זהXD; וגם שמתי לי מדבקות ביומן שקשורות^^~ ויש לי תיליונים קטנים של פמ''א שאני תולה על הקלמרD: חע~

Nittle Grasper

New member
מיעו~

מה קניתם לשנת הלימודים החדשה שמיוחד לכם? כלום? @_@; מה אתם מצפים מעצמכם לשנת הלימודים? להכיר חברים חדשים וזה, להצליח במגמה, תהיה אשר תהיה [כרגע תקשורת, אולי בימים הראשונים יש לי אפשרות לעבור למדעי החברה אבל אני לא יודעת אם כדאי #_#], לעבור תבגרויות עם ציונים טובים T_T האם קניתם משהו של אנימה הקשור ללימודים ^.^ אממ לא חושבת, אבל חברה הורישה לי את היומן שלה משנה שעברה שמלא בתמונות של לאבלס, גרווי, פרובה וכאלה~ אז אני אעביר לשלי ברגע שאני אקנה ._.;

D:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

1. אמ...אמ... אמ... כלומ =X 2. שאני אצליח D: 3. א-אני רציתי לקנות מחברת של דרגוןבולזי ו-היה רק ג'יטי שזה פיכ ><;;; {מצברוח ילדותי ומפגר}

read or die

New member
../images/Emo69.gif

קניתי: תיק "בילבונג" קלמר "אולסטאר" מחברות מרקריםפ חדשים XP ויומן 2.אני לא מצפה מעצמי לכלום..אולי רק שאני לא ארד הקבצה OO; 3.לע XP

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אממ....

לחתימה שלך בטח יש סיפור מענין מאוד תמיד חיבבתי אותה D:

מית צאן

New member
...../images/Emo119.gif

קלמר חדש, אני מאוד אוהבת אותו אבל כולם מתעצבנים ואומרים שהוא ניילוני מידיי=/ אני דיי מבסוטה מהמחברות שלי... ומהסיכות לקלמר שקניתי באנגליה. *לאמצאתיסיכותלילקוט* אני מצפה שאני אהיה פחות בלחץ משיעורים ומבחנים, ושלעזאזל אני פעם אחת אקבל ציון מתחת ל83 ושאני לא אבכה עליו כשאני אקבל אותו-.-" אה, ואני גם פאקינג מצפה ממני שאני אלמד להסתדר עם החארות של השכבה כשהם צוחקים עליי ובועטים בי בראש בסרט לזיכרון לחללי צה"ל-.- לא קניתי שומדבר של אנימה. ישלי את הקלסר של אינו משנה שעברה. ...

Sakura Kinomoto

New member
העיקר שאת אוהבת אותו!P:

הקלמרXD אני מקווה שתמצאי המון אנשים מגניבים ולא חארות!><

MichelleLev

New member
?!

מי מרביץ לך?! איזה זונות! לא חשבתי שזה עד עדי מכות! בחיי שאם הייתי בביה"ס שלך הם היו חוטפים ממני צעקות! (אני לא תומכת במכות ^^;) הם מעצבנים אותי -______________________-

למעלה