ה"י 15.1~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
יותר רגרסיה מהתקדמות...

התחלתי ב71% בווינדריידרס. כשמצאתי צ'אנל פנוי השתמשתי בדאבל של רבע שעה ואחר כך בדאבל של חצי שעה, הגעתי ל98%(!!!!!), ואז כשהHP שלי ירד מהפגיעה של המפלצות, במקום להשתמש בשיקוי HP השתמשתי בטעות בשיקוי MP... ומתתי. בחזרה ל88%. אז ניסיתי שוב לחזור לווינריידרס. איך שהגעתי למפה המסובכת ונכנסתי לפורטל, נפלתי ישר על ביגפוט וכמובן שבלי לשים לב בכלל שמד הHP בירידה, מצאתי את הריינג'ר שלי מרחף ועם 82%... אז אמרתי סבבה, זה היה ביגפוט, זו לא אשמתי, אני מנסב שוב! וניסיתי. אז הפעם זה היה elderwraith. קיצר, 75% והיד עוד נטויה... כלפי מטה~

יוווווווווווו../images/Emo70.gif אתה לא רציניייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

אל תתאמן שם, תשתגר אליי, אני בטירה, אם אתה מת שם אתה לא עף לגמרי החוצה ולא צריך להיתקל בביגפוט או בשאר מפלצות חזקות שמסתובבות שם

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאווו..X3

קרה ליכלכךהרבה פעמים העיין הזה.... עשליתי הרבהאחוזים ואז מתתי יותר משקיבלתי אחוזים. זה מתסכל..@.@ כמו שנעמה אמרה,צאם אתה יכול תתאמן בטירה... תשתגר לשם ותישאר שם. חדר קטן רקשל ווינדריידרס שאין סיכוי שתשתגר ממנו למקום לאידוע כלשהו וגם במוות אתה לא יוצא מהטירה. ממליצה בחום=] ואל ייאוש

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמה? איפה יש חדר קטן רק של ווינדריידרס?

איפה איפה איפה? אתמול הרבצתי 4 שעות במפה הגדולה ההיא, הראשונה שמגיעים אליה אחריי הJQ, והיה קשה לשלוט שם, KSים, מוות, נפילות... הדרך חזרה לשם מהעיר מתישה וטוחנת שיקויים וזמן גלו לי!!!

ג אני שם ואתה יכול להשתגר אליי

רק תגיד לי מתי להתחבר או שמישהו יתחבר עליי ותשתגר אליי... אחלה מקום

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמממ

אחרי המפה של הווינדריידרס שאתה מתאמן בה אתה צריך להמשיך ללכת [לעלות?] למעלה עד שאתה מגיע לטירה. יש בדרך מפלצות די חזקות..:X ככה שתצטייד בשיקויים. [זה בערך 2-3 מפות] במפה האחרונה יש לך גייטקיפרס. שהם מאוד חזקים. ואם עברת אותם הגעת ליעד..:) אתה נכנס לטירה והחדר הראשון בקומה הראשונה משמאל[שאתה מצליח להיכנס אליו] הוא הווינדריידרס. או.... תבקש ממני למשל ללכת לשם ולזמן אותך בעזרת הנקודות של המשפחה. או שתשתמש בנקודות שלך=] תיקח סטוקים שלשיקויים ואל תצא משם עד שהם ייגמרו..^^ בהצלחה..D: [מצורפת תמונה של איך שהחדר נראה=0]

הטיZרית

New member
עד אתמול..

לא נכנסתי למייפל כבר מלא מלא זמן... אתמול נכנסתי ובפעם הראשונה הזמינו אותי לזאקום... הכל היה בסדר עד שהיינו צריכים לעבור לצד השני שלו.. (הלכנו 6 אנשים) כשקפצתי על הסולם.. כנראה יש איזה משהו כזה כשלוחצים על המקש "ספייס" נפתח ה NPC שאתה קרוב אליו.. הייתי מתה מפחד למות.. אז פשוט לחצתי אנטר בתיקווה שהאסון הזה יסגר ויעלם.. לצערי זה היה בדיוק הפוך.. הלחצן היה על OK ונזרקתי לכל הרוחות מהזאקום... מישהו יכול להסביר לי איך עוברים לצד השני בלי לגעת בגוף? בסוף לא הספקתי לעבור ואין לי ממש מושג איך לעשות את זה.. והיום.. נכנסתי לכמה דקות ופתאום היה אוונט... סיימתי אותו ממש מהר.. בשביל מה הגביע שמקבלים בסוף?

deisy

New member
את עולה לצד השמאלי למעלה

ממש בפינה ולוחצת חץ עליו - יש שם שיגור סמוי וזה מעביר אותך לצד השני. כדי לחזור לצד השמאלי - את עולה עד למעלה ושוב אותו דבר, בפינה העליונה הימנית לוחצת חץ עליון...ואת עוברת לצד השמאלי... כולם נופלים בזה בפעמים הראשונות

להראות שהצלחת?

הגביע לא מגניב בעינייך? ד"א תכננת למכור ZHELM או להשיג חפצים מסוימים או שסתם הלכת כי זה פעם ראשונה שהזמינו אותך?

הטיZרית

New member
חיפשו מישהו ל SE

וחסרה לי עוד נקודה אחת למיקסוס.. אז בטח הייתי סוג של פשרה

אה.....

נכון הם לא פשרה אבל צריך ליהיות סבלני מאד ולקבל את זה שיש דמויות חזקות יותר כדי ליהיות באומאסטר

Guid

New member
../images/Emo45.gif זה נכון...

זו בהחלט לא העבודה המתאימה לחסרי הסבלנות~ P:

למעלה