השיר שלכם |תן|

ממ..

שיר לינקיני - אין..
שיר לא לינקיני - Broken של אוונסנס
כי זה אחד השירים השולטים, ולאיימי לי יש קול מדהים 3>
ליריקס - בעע לא מוצאת..
תמונע - הפוסטר שקניתי אתמול בהפנינג :]]

Lp Fairy

New member
אימלהה

לרגע חשבתי שזה החדר שלי... חחח זה נראה כאילו זה ממש איפה שאני הדבקתי אותו וגם לי יש קיר סגול..

®NuLy®

New member
יאאאא איזה פוסטר יפה!!!!!

ורק בהפנינג בירושלים יש פוסטרים מכוערים של לינקין פארק

KaUrO DoNo

New member
אני רוצה פוסטר כזההההההההההה

באילת אין ביכלל פוסטרים זונות!

תודע :]

הוא במת יפע ואני גאה בו :] וקניתי אותו בהפנינג בעזריאלי.. יש שם עוד כמה פוסטרים של לינקין <סליפנוט...> וזה די זול...

KaUrO DoNo

New member
אני קונה בתומר

קניתי פוסטר של מטאורה אבל עדיין לא תליתי וחבר שלי קנה לי פוסטר אחר מהפנינג ברחובות אבל זה מעצבן לקנות במרכז ולהביא לאילת כי זה מתקמט

giant G

New member
בהחלט ברוקן זה שיר יפה!!!

אגב שכחת לציין שזה גם עם הלהקה של החבר של איימי היפייפיה seether הינה ליריקס :) אני פשוט ממש אוהב תשיר הזה ובכלל די התחלתי לאהוב את אוונסנס בזמן האחרון אז אני יעזור לך http://www.dapslyrics.com/display.php?sid=5045

loligoth

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo46.gif

עד שכתבת את ההודעה, עלתה לי הודעה של שיגאת שרת פנימי -_-; רררר.... -
לינקיני-
לא לינקיני-imagine של ג'ון לנון ו- hey jude של הביטלס... כי... אלו שירים יפים :]
קטע אהוב-imagine-הפזמון- You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one
קטע אהוב-hey jude- So let it out and let it in, hey Jude, begin You're waiting for someone to perform with And don't you know that it's just you, hey Jude, you'll do The movement you need is on your shoulder
תמונה-הקודמת שמינסתי לעלות כבדה מידי.. :/ אז.. הנה

c 0 w

New member
=)

שיר לינקיני- One Step Closer למה- אין סיבה.. קטע אהוב- הפזמון, ו- !!!Shut up When im talkin to you !SHUT UP !SHUT UP !SHUT UP
שיר לא לינקיני- Mockingbird של אמינם למה- גם אין סיבה... :p קטע אהוב: And if you ask me too Daddy's gonna buy you a mockingbird I'mma give you the world I'mma buy a diamond ring for you I'mma sing for you I'll do anything for you to see you smile And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine I'mma break that birdies neck I'll go back to the jeweler who sold it to ya And make him eat every carat don't fuck with dad

SAMAR

New member
ME!!!!

*מהו שיר הלינקיני שלכם בזמן האחרון ולמה דווקא השיר הזה?....לינקין? אממממ...in the end כי אני מענה את כול הבי"ס שלי בחזרות שלנו להצגה בתאטרון עם השיר הזה! שומעת אותו בלופים! *קטע אהוב עליכם...אמממממ....לא יודעת...חחחח *מהו שיר הלא לינקיני שלכם בזמן האחרוןולמה דווקא שיר זה? אמממ...אין לי שמץ איך קוראים לשיר הזה...ונחשו מה? אין לי שמץ מי מבצעים אותו, זה שיר ישן נושן, אבל הוא יפה כמו החיים! *קטע אהוב עליכם...חחחחח....אין לי שמץ!!! *תמונה...נמנמנ...אני מכורה לבנאדם הזה!

למעלה