השיר שלכם |תן|

../images/Emo168.gifהשיר שלכם |תן|

מהו שיר הלינקיני שלכם בזמן האחרון
ולמה דווקא השיר הזה
קטע אהוב עליכם
מהו שיר הלא לינקיני שלכם בזמן האחרון
ולמה דווקא שיר זה
קטע אהוב עליכם
לירקס לשיר הלא לינקיני--בקישור--
תמונה
וזהו...:)

../images/Emo79.gifהשיר שלי../images/Emo79.gif

לינקיני: אין משו במיוחד אני סתם שמעתי בזמן האחרון סתם ככה בריפרוף...
לא לינקיני: אוונסנס-Anything for you לא דעתי שיש להם את השיר הזה הוא כל כך יפה!!! קטע אהוב: I'll believe all your lies Just pretend you love me Make believe, close your eyes I'll be anything for you Nothing left to make me feel anymore There's only you and everyday I need more
ותמונההההה סתם תמונה של איימי

אוקיי שלי-

שיר של לינקין- easier to run כי זה שיר יפה שיר לא של לינקין- nightwish- wish I had an angel שורה- ההתחלה תמונה- (יש לי תמונות!!)

אמממ....

למה אין לירקס? איך אנו אמורים לדעת איזה קטע את אוהבת?? חיחיחחי סתם סתם וכן וויטיןןןןןןןןןןןןןןןן גדולים

giant G

New member
שיר ממש יפה יש לי תקליפ P: הוא של

סרט שעוד לא יצא בארץ... :p: נראה לי סין סיטי כאילו עיר החטאים אבל אל תתפסו אותי במילה בקיצור קליפ יפה שיר יפה להקה מעולה!!!

giant G

New member
אההההההה

אוקע שיר לינקיני: הרבה מאוד זמן לא שמעתי לינקין...אבל נגיד my december שזה השיר שאני הכי אוהב של לינקין... שיר לא לינקיני:evanescence-october למה אני אוהב אותו אני לא יכול לספר... שורות הכי אהובות עליי מהשיר הזה: I can't run anymore, I fall before you, Here I am, I have nothing left, Though I've tried to forget, You're all that I am, Take me home, I'm through fighting it, Broken, Lifeless, I give up, You're my only strength, Without you, I can't go on, Anymore, Ever again. תמונה... עשיתי אתמול חתימה חדשה עליהם ויש לי הרבה תמונות של אחת מהנשים הכי יפות בעולם ואולי הזמרת הכי יפה בעולם והבנאדם שהכי הייתי מת שתשיר ביחד עם צ'סטר...

Lp Fairy

New member
השיר שליייי

שיר לינקיני...נאמב.. למה..? כי...לא יודעת הוא בזמן האחרון רץ לי בראש כול הזמן... "all i want to do is be more like me and be less like you" שיר לא לינקיני...אמממ הולידיי של גרין דיי.. כי אני פשוט אוהבת אותו...:) "the shame dont want to die without a name" תמונההה פיה שאני רוצה לעשות ממנה קעקוע אמיתי..על הגב למטה בצד שמאל..

giant G

New member
אל תעשי קעקוע תעשי לי טובה אלא אם

כן את ממש בטוחה אם את רוצה לעשות סתם משו תעשי פירסינג זה נסתם אבל קעקוע לא כי יש צבעים שאפילו הלייזר לא מוריד... לדוגמא אדום או כחול בקיצור תחשבי טוב טוב לפני שאת מקעקעת על עצמך ועוד משו עצה ממני אל תעשי לפני הצבא כי עכשיו את עדיין נערה ולכי תדעי אולי בעתיד לא תרצי את זה וזה גם ככה עולה הון!!!

Lp Fairy

New member
אממ

אני עושה אותה בשחור לבן...יענו רק הקוים החיצוניים..אני לא צובעת אותה.. אני כבר 5 שנים רוצה את הקעקוע הזה...אז לא נראה לי שאני אי פעם לא ירצה אותו..

®NuLy®

New member
אני../images/Emo9.gif

לינקני Somewhere I Belong כי אני וחברה שלי התווכחנו כל היום על המשפט I'll find myself today חחחחח וגם זה החלק שאני הכי אוהבת בשיר!! לא לינקני Makes No Difference של סאם41 כי חברה שלי שלחה לי ת'שיר ואני חורשת ועוד חודש בערך אני מקבלת ת'דיסק מחברים
תמונה של צ'סטר שהיה קטן

אוקי אז ככה....

שיר לינקיני-"from the inside" אמממ לא יודעת סיבה מדוייקת...כל הזמן נתקע לי בראש... אה כן וכל פעם שאני שומעת את ההתחלה ...לא יודעת למה...זה עושה לי פלש של מן סרט...אווירה שכזאת של מישהו הולך למשימה קשה (כמו בסרט)... קטע אהוב- הפזמון...ממש אהבתי איך שהוא מתחבר לשיר...(המוזיקה) הטון...נו הבנתם שיר לא לינקני- "Across The Universe"...שזה במקור של הביטלס אבל אני אוהבת ממש את הביצוע של פיאונה אפל! - אני פשוט מתחברת עליו חיבור יוצא דופן...ואיך שהיא שרה ...זה ממש מעביר את השיר בצורה הכי טובה (היא שרה ממש בעצב וכאילו נמעס לה מהעולם וזה)... אבל לאחרונה אני התחלתי לשמוע ממש הרבה את- "London Calling" של הקלאש...(להקת רוב בריטית מתחילת ה-70 אני חושבת) קטע אהוב מהשיר של הקלאש- "London calling to the zombies of death " קטע אהוב- "Nothing's gonna change my world"

אוי גאד...איך יכולתי לשכוח...

עוד שיר ממש אהוב אלי ובכלל להקה שאני אוהבת- פלאסיבו- "special needs " כל הפזמון - Just nineteen a sucker's dream I guess I thought you had the flavor Just nineteen a dream it seemed Six months off for bad behavior

RegiNona

New member
אז ככה........

שיר לינקיני- Don't stay למה? כי זה השיר הכי יפה ששמעתי בזמן האחרון..והצרחות של צ'סטר במיוחד בקטע של Sometimes I need you to stay away from me זה פשוט מושלם... קטע אהוב-Sometimes I feel like I trusted you too well Sometimes I just feel like screaming at myself Sometimes I’m in disbelief I didn’t know Somehow I need to be alone זה כול כך מתאים לחיים שלי במיוחד עכשיו =( השיר הלא לינקיני בזמן האחרון- Are we the Waiting-Greenday למה-למרות שאני לא ממש אוהבת גרין דיי חברה נתנה לי ת'דיסק וזה שיר פשוט מושלם ומרגיע..לפחות אותי =) קטע אהוב-Starry nights city lights Coming down over me Skyscrapers and stargazers In my head Are we we are, Are we we are The waiting unknown This dirty town was burning down in my dreams Lost and found city bound in my dreams http://greenday.donthum.com/arewethewaitinglyrics.html

RegiNona

New member
אה ו....

היום הלכנו להצגה של אנה פראנק בהבימה...(זה לא ממש קושר) אבל היה שם עוד בצפר וכול ילד שני שם היה ערס או פאקצהההה אלוהים אני כול כך שונאת אותתםםם ארררררררררר שונאת שונאת שונאתת הם כאלה מטומטמים! הם אפילו לא מביני ם מזה שואה..מפגרים..אז בהפסקה לא יכלתי כבר לראות/לשמוע אותם אז יצאתי עם חברה ושמענו שירים אז יש שיר אחד..אוף אני לא זוכרת בדיוק ת'שם אבל נראה לי go go doiis-iris אני לא בטוחה שזה השם אבל זה שיר כול כך יפה!!!! וגם super girl אני לא זוכרת של מי זה אבל זה שיר ישן ופשוט מרגיע..הייתי צריכה משו מרגיע אחרי כול הערסים&פאקצות שראיתי ושמעתי..ארררר

®NuLy®

New member
ת'אמת השיר של גרין דיי

משעמם... ולדעתי זה השיר הכי גרוע באמריקן אידיוט

RegiNona

New member
זה פשוט שיר שקט..

ואני צריכה קצת שקט ורוגע חח..צודקת זה לא השיר הכי יפה יש הרבה יותר יפים אבל אהבתי את זה...

למעלה