לכווווווווווווולם (זה השיר שאני שומעת כרגע, כבר פעם 3 רצוף, כפרה על השיר הזה! חחח) "בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני יורד מן החוטים.......אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים ...כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב..." הייתי ממשיכה עד הסוף אבל המנהל אמר שאסור.....נכון אחלה שיר??
השיר הוא יום שישי בביצוע להקת בנזין "אז אני מטלפן מתכנן מתכונן מתקלח שעה מתבונן במראה מחטא יבלות ומרים משקולות משחרר כיווצים ומותח קפיצים כשהראש מסודר לא איכפת שום דבר" יש שתי סיבות לבחירת השיר: 1. כי ביום שישי יהודית
חוזרת לארץ
2. כי אנו מתכוננים (כמו המילים שציינתי זה עתה) למפגש הגדול
יהודית המקסימה שכרגע לא נמצאת כאן אבל אני מקווה שמיקי ימסור לה... השיר הוא ילדה סוכר של מוקי ואם תשימו לב למילים הוא ממש מתאים לה... "ילדה סוכר, את נוסעת ואני נשאר..." חח היא גם ממש מותק, חמודה כזו..וגם היא בדיוק נסעה מיקי אם אתה מדבר איתה בימים הקרובים בטלפון תשיר לה את השיר הזה הוא מאוד מתאים למצב!! כמובן אל תשכח לתרגם לה...
"ערב טוב" גזוז לחן: דני סנדרסון מילים: דני סנדרסון ערב טוב כל הכבוד שלא נדע מהצרות תהיו בריאים רק בשמחות ושתחיו עד מאה לפחות בתיאבון היו שלום יברך אתכם האל הטוב ושתזכו למצוות שיתגשמו כל התקוות .......