הקדישו שיר

noa8bar

New member
../images/Emo168.gifהקדישו שיר

תמיד רציתם להגיד למישהו כמה.. אתם אוהבים אותו
מתגעגעים אליו
או סתם לאחל מזל טוב ליומולדת |מתנה| שירשור חדש שנותן לכם הזדמנות להקדיש שירים לחברים או למתמודדים.. אז קדימה.. למה אתם מחכים!? תתחילו לשרשר שירים
תקדיש - תהיה מגניב(ש)

אני רוצה להקדיש ליהודית את השיר...

I love you baby... and if it's quite alright, I need you baby
אני לא יודע מי שר את השיר... זה השיר שיהודית שרה לי כהפתעה ביום הולדתי ה-29
... באמת זו הייתה הפתעת הערב

E u r o b o y

New member
אני כבר הקדשתי ליהודית שיר

אבל זה היה במסרים, מיקי יודע איזה.בכל מקרה הנה השיר שהקדשתי ליהודית: Elisabeth Andreasson-I Evight זה שיר בנורבגית שהשתתף באירוויזיון 96 וזכה במקום ה-2. (אגב, אסור לצטט שיר מלא על גבי הפורום בשל הפרת זכויות יוצרים, אז בבקשה לא לעשות זאת.מותר לצטט בית אחד או פזמון). אז השיר הזה מוקדש (שוב) ליהודית, ולמיקי שעוד יידע נורבגית

../images/Emo9.gif תודה מור, ואני כבר מדבר קצת

נורבגית
... לא הרבה, אבל אני יכול לקיים שיחה בסיסית בנורבגית... לאט לאט בסוף אדבר שוטף... תודה ויום מקסים! מיקי

noa8bar

New member
סורי בטעות ציטתי שיר שלם..

תמחק לי את ההודעה.. בבקשה!

noa8bar

New member
מוקדש לאסנת ומייקל..

טוב אז אני רוצה להקדיש לאסנת ומייקל שיר (טוב.. יותר נכון פזמון חח) עקב מסע האופניים.. איזה תותחים!?!? (השיר כתוב בלשון זכר אך הכוונה לרבים
) אתה תותח - של שרית חדד אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם אוהפתותכם..

לרמי ורונן

את השיר שהכי מתאים להם של קרח 9-איתו לנצח פזמון: "רוצה לחיות איתו לנצח, אז וודאי אשא לבטח, אותו לבעלי, נחייה כמו בעל ואישה." אל תשאלו אותי למה...אבל בא לי להקדיש להם את זה

../images/Emo90.gif מוקדש ל.. ../images/Emo9.gif

אירה
השיר הוא של קובי פרץ והוא בהקשר של ה-"ידידות המופלאה" בין רוני לאירה (גאי לא לקנאות
) בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו עד שלא יוכל לנשום בלבלי אותו *כי הוא נודניק (
הכל בצחוק לא להיעלב!) בלבלי אותו בלבלי ב-
מעיינוש

SheLinKa16

New member
אני רוצה להקדיש משהו ל..

מיקי ויהודית ולכל הקומונה המדהימה שלנו שאין עליה! זה לא שיר, אבל זה משהו נחמד. רק ממכם למדתי את זה..
תיכנסו בקישור שם למטה
יומטוב!

למעלה