שרשור הופעה

Amir Noy

New member
חדש + שאלה

היי! אני חדש :] עמיר נוי,בן 15 וחצי שומע אוונ...כבר...אמממ 5 ומשהו שנים :] מקבלים אותי? אנלא יודע..אבל שהייתי במפגש בפסח של נייטוויש וקבוצת ילדים מהפורום היו לידינו..אז מי שראה...אני הילד עם קפוצון הכחול והגינס :] והשאלה.... עכשיו שלאוונ יש תאריך להופעה... כמה עולה כרטיס? ומאיפה אני משיג אחד? :] דרכים ליצירת קשר? אממ...איסי - 315182446 מסן- [email protected] :]

b a b y c

New member
ד=ח=ן=ף!!!

אני גרה בחיפה .. איך אני מגיעה לאמפי פארק ברעננה הלוך וחזור? כי אין רכבות ב-12 בלילה .

yotem 16

New member
שלום../images/Emo83.gif

אני מניח שנשארו כרטיסים להופעה (אף אחד כאן לא יכול לדעת בוודאות...). אפשר לברר את זה ע"י שיחת טלפון קטנטנה למשרד הכרטיסים. איך מזמינים: בעיקרון מזמינים את הכרטיסים מחברת "קסטל", מלבד למי שמזמין דרך האתר של "חבר" (לחברי צבא קבע בלבד). כרטיס רגיל עולה 360 ש"ח. אם אתה חייל בשירות הסדיר- כרטיס יעלה לך 320. אם אתה בקבע, אתה יכול להזמין דרך 'חבר' כרטיס ב- 270 ש"ח. עם 430 נקודות של ישראכארט, אפשר לקבל הנחה של 80 ש"ח. להזמנת כרטיסים- *5000. שם גם ניתן לברר את כל הפרטים הלא ברורים וכו'. בבקשה לשרשר בפעם הבאה

Lost Lullaby

New member
הלוך רכבת לאנשו

אפשר ת"א או הוד"ש [יש רכבת שם לא? נראה לי הרכבת מגיעה לסגולה וזה די קרוב] ומשם אוטובוס לרעננה. חזרה... צריך למצוא אצל מי לישון

Amir Noy

New member
אאופס

התפלק לי 5 >< קיצר אני שומע אותם בסביבות 3 שנים P: מאז ככה 2004 ושחררו של fallen :]

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מחיפה..

ליד הקניון הגדול בכניסה לחיפה יש שם איזושהי תחנה מרכזית כזו ליד הרכבת אם אני זוכרת נכון תבררי באגד.

2nd me

New member
ליד קניון חיפה, תחנה מרכזית חוף הכרמל. ../images/Emo13.gif

frozen Blood

New member
או 947 לירושלים...

הוא עצור בכפס בתחנה המסכנה שם:X... ומשם אפשר להגיע באוטובוס עירוני. או אפשר גם להגיע ברכבת לתחנת כפ"ס סוקולוב.

kittycatbone

New member
947 XD

מזכיר לי קצת את כשניסינו אני עידו ואייל לחזור להוד השרון מת"א אחרי עולמות XD (למרות שבסוף לא לקחנו את האוטובוס הזה כי הוא לכפ"ס..)

McFreaKy

New member
947 מגיע לצומת רעננה.

ויש גם מאוחר. עדיף אוטובוס על רכבת כי רכבת זה לנסוע לת"א ואז לאיזור השרון, אוטובוס זה ישר לרעננה. ויש גם חזרה עד מאוחר יחסית, נראה לי, וגם מתחילים ממש מוקדם בבוקר. זו לא צריכה להיות ממש בעיה. אני אולי אגיע באוטובוס מחיפה. אלא אם יקרה נס ויהיה אוטו. X:

Prue 4 u

New member
דווקא רכבת..

להרצליה, ומשם אוטובוס אגד 29 מגיע בדיוק לפארק רעננה :] ותחנת האוטובוס היא ביציאה מתחנת הרכבת.. הרצליה עיר יעילה!!1

יותםםםםם

אני כותב מהבסיס עכשיו..איפשר לחייג *5000 מפלאפון כנראה רק מטלפון קווי..אתה יודע אם יש דרך לחייג אליהם מסלקום? מישהו?

Lost Lullaby

New member
../images/Emo166.gif שרשור הופעה ../images/Emo166.gif

כרטיס רגיל עולה 360 שקל.
אם בא לכם לוותר על 430 נקודות של ישראכרט- הכרטיס יעלה 290.
אם אתם חיילים בשירות הסדיר- כרטיס יעלה לכם 320.
אם אתם חיילים בשירות הקבע- כרטיס יעלה לכם 270. את הכרטיסים ניתן לקנות באתר http://tkts.co.il , בטלפון *5000, או בטלפון 036045000 [שזה אותו משרד כרטיסים] אםםםםםםם אתם לא רוצים לרכוש אותם בטלפון או באינטרנט, אתם יכולים לגשת למשרדי קסטל, אבן גבירול 153. בהצלחה

למעלה