שאלון

B a r r B e e

New member
עונה ../images/Emo13.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להוליד 2. לקפוץ באנג'י 3. לעשות קעקוע 4. להתחתן 5. לכתוב צוואה שמנה 6. לעסוק בוטרינריה 7. לגור בחו"ל 8. להתאהב עד כלות 9. לצאת מהחרדה 10. לגדל יותר מ10 חתולים במקביל כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.get a live , get a life (או הפוך) - אוטריה 2007 בארוויזיון 2.FIGHT - מולדובה 2007 באירוויזיון 3.סלובניה 2007... 4.רוסיה 2007... 5.יוון 2007.. 6.טורקיה 2007 7.סרביה 2007 8.אסטוניה 2007 9.בולגריה 2007, שוויץ 2007... ועוד ועוד... כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.NEVER 2.!!! 3.SAY 4.NEVER 5.! 6.! 7.! 8.! כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לנעול את הדלת של החדר. זה כבר הרגל.. 2. לשכוח 3. לא יודעת אני עייפה... 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. אפקט הפרפר 2. אינטיליגנציה מלאכותית 3. נפלאות התבונה 4. בעקבות הלב 5. היפה והחיה 6. אלדין כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. פריז 2. אמסטרדם 3. ניו יורק 4. פלורידה 5. טורקיה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הארי פוטר 2. פרחים בעליית הגג, כל הסדרה 3. מישהו לרוץ איתו 4. ג'יין אייר כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. אדום 2. שחור 3. סגול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. www.myspace.com 2. http://www.tapuz.co.il/communa/AdultsAlert.asp?communaid=8667 ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אחי הגדול! [הוא בחו"ל..
]

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifעונננה.

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להקים משפחה
2. להתאהב
3. להקים בית מחסה לחיות
4. להיות אשת קריירה מצליחה
5. להתפרסם
6. לסיים בצפר בהצלחה
7. להתחתן חתונה יפה
8. לטוס להרבה הרבה ארצות
9. לעשות צבא
10. להתנדב בצב"ח. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). זה קשה, ב245 שירים ... ><" 1. מוניקה סקס- על הרצפה 2. מוניקה סקס- גשם חזק 3. מוניקה סקס- שנים חסומות 4. אביב גפן ואריק איינשטין- יומן מסע 5. עמית פרקש- מיליון כוכבים 6. משינה- רכבת לילה לקהיר 7. משינה- אחכה לך בשדות 8. מלך האריות- האקונה מתאתה 9. שייגעצ- אבא עורך דין כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אתאבד 2. אעבור דת 3. אסכסך 4. אעשן בכלל 5. אעשן סמים 6. ארצח 7. אבגוד 8. נגמר כתוב 7 הרגלים שלך. 1. ללכת למחשב כשאני חוזרת מהבצפר
2. לתלוש ציפורניים 3. השאר באמת מפדחים X: 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. אני לא אוהבת לראות סרטים נו
2. 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. רוק"צ 2. גן עדן 3. אחרי ל"ג בעומר 4. אין עוד 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. קיץ אחד ביחד - ליאת רוטנר 2. תנו לגדול בשקט- ליאת רוטנר 3. לנצח בגדול- ליאת רוטנר 4. יומני הנסיכה- כל הסדרה כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. לבן 2. כחול 3. -- תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. תפוז. טיפשים אתם נמצאים פה! 2. קומונה בתפוז: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=3126 ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אבא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דללה

New member
עונה...

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. באנג'י 2. קעקוע 3. להתחתן 4. ילדים 5. להיות מאושרת 6. להתגייס ולהשתחרר 7. לטוס לטיול לפני ואחרי צבא 8. לחדש קשרים עם אנשים 9. לשפר את הקשר שלי עם ההורים 10. כמה תארים כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. אין מקום אחר-משינה 2. אחכה לך בשדות- משינה 3. את לא כמו כולן- משינה 4. עוד מלא מלא שירים של משינה 5.הזמן שלך- היהודים 6. כל השירים של עברי לידר 7. כל השירים של אוונסנס 8. מממ... Dream Theater - Another Day 9. כל השירים של dido כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אנהג שיכורה 2. אקפוץ מהגג
3. אבגוד 4. אקבל הצטיינות שכבתית (בתחום הלימודים לפחות) 5. אקח סמים 6. אחזור לדבר עם האקס שלי 7. "אעזור" למישהו לבגוד בחברה שלו 8. אוכל ברוקולי כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לישון המון 2. להציק
3. לשתות נס (בד"כ על בסיס חלב) חלש 4. לשתות תה עם חלב 5. לעשות שטויות ולהצטער עליהן 6. לא לקום לבצפר 7. להגיע לבצפר ואחרי שעה למצות וללכת הביתה כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. יש המון כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ברזיל 2. ניו יורק 3. במיטה שלי 4. איתו 5. איפשהו מחוץ לבית כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הבטיחי לי-הרלן קובן 2. אל תגלה- הרלן קובן 3. רודף העפיפונים 4. כל בית צריך מרפסת כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור 2. כחול 3. לבן תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=463 2. http://www.mekusharim.co.il/ זה לא נחמד, אבל לא מצאתי משהו אחר
ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. הוא

linoy pal

New member
עוונהה... שאלון חמוד...[=

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.למצוא אהבה 2.לעלות על במה ופשוט לנגן ולשיר 3.לקנות חשמלית 4.לדעת מתמטיקה 5.לפגוש את רן דנקר ולהגיד לו שהוא כזה מתוווק 6.להלחין שיר שלי 7.להוציא ספר עם כל השירים שלי 8.להגיד לו... 9.לקנות תנעלים שאני רוצה... 10.להגיד לאנשים הכל בפרצוף כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.שנינו שווים-אביב גפן 2.לאלף את הסוררת-שורטי 3.תיראי זה אני-סינרגיה 4.שיר עצוב-אביב גפן 5.אהבנו-אביב גפן 6.ג'קי-היהודים 7.טיפה בים-היהודים 8.הקיץ האחרון-שפיות זמנית 9.אני לא בוכה-דנה ברגר כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.קעקוע 2.ישים לק כחול 3.יהיה מורה!! 4.לא ילבש חגות ניטים 5. אודם שחור 6.לא לשמוע מוזיקה 7.יאכל ג'וקים 8.יחבק תמורה למתמטיקה כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לכסוס ציפורניים 2.לשים לק 3.לשים לובלו אדום 4.לכתוב שירים 5.לצייר על השולחן בבצפר 6.לאכול גבינה עם כפית 7.לישון...חח כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.אישה יפה 2.סיפור אהבה בלתי נשכח...!! 3.טיטאניק...חח 4.שרק 5.בופור...ואיי אחד הסרטים היפים שראיתי בכל החיים שלי 6.מה נשים רוצות כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.ארגנטינה 2.ברזיל 3.ארה"ב 4.ירושלים 5.במיטה...[= כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.אמ...ספר? 2.הרבה זמן 3.לא קראתי 4.אבל אני מתכננת לקרוא את אם יש גן עדן כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.שחור 2.ורוד 3.חום תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.חחח אין לי כח 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.לך...[=

עונה..

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. באנג'י 2. צניחה חופשית 3. קעקוע 4. טיול ארוך בחו"ל 5. תאילנד 6. ללמוד שפה חדשה 7. לעלות תערוכה 8. לסיים בי"ס 9.ללמוד משהו מעניין 10. לטייל הרבה כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. ברי סחרוף- החיים שממול 2. אביתר בנאי- מנגינה יקרה 3. U2- one 4. אין לי כח לרשום עוד... 5. 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לשכוח כל דבר שרק אפשר 2. לאחר לכל מקום 3. לרשום תזכורות בכל מקום- יומן, פלאפון, על היד, פתקים.. 4.לא לזרוק שום דבר 5. צמחונות?.. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. הנסיכה הקסומה 2. דיסני 3. עשרה דברים שאני שונאת אצלך 4. אממ לא זוכרת עוד 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ים 2. בי"ס 3. עם חברים 4. במדבר 5. בבריכה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. יש ילדים זיגזג / גרוסמן 2. הנסיך הקטן 3. מלך החומוס ומלכת האמבטיה 4. הסיפור שאינו נגמר כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. סגול 2. צהוב 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html 2. www.debench.co.il ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. עלם

chen349

New member
עונה :))

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לנסוע לחו"ל 2. לתרום דם... 3. לתרום כסף לכל מיני אגודות... 4. ללדת ילדים... 5. להתחתן 6. לפתח קריירה 7. למצוא אהבה... 8. לבקש סליחה מאנשים.. 9. לעשות דיאטה 10. אולי אולי אולי אולי אולי להצטלם בחצי עירום P: כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. קנדי מאן - כיריסטינה אגילרה 2. הארט - כריסטינה אגילרה 3. nobody knows - pink 4.השיר החדש של ביונסה ושאקירה 5. ליסן - ביונסה 6. ליליקס - וואט איי לייק אה באווט יו... 7. אין יל כח לחשוב חח 8. כבר עניתי על מלאאא שאלונים פה =\\ 9. זה חירפן אותי חחח כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אולי להצטלם בעירום... 2. להתנשק עם בת 3. לעשן 4. לשכב לפני החתונה.. 5. לשתות מלאא אלכוהול... 6. לא זכור יל עכשיו חח 7. בעעע... 8. הכי חשוב!!!! : לא לענות יותר על שאלונים חחח... סתאםם.... P:... קצת התחרפנתי P: כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לאכול 2. לשתות 3. מחשב 4. טיוי 5. לשמוע שירים 6. =\\ 7. להעריץ את כריסטינה אגילרה :))) כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. יש הל ביצים 2. לאסי 3. יצאת גבר 4. החופשה של בין... 5. סטפ אפ 6. אמממ..... לא זכור לי עכשיו P: כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. אילת 2. אמריקה 3. קנדה 4. ארגנטינה 5. =\\ כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. בטחון עצמי 2. =\ 3. =\ 4. =\ כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. תכלת - כחול 2. כתום 3. צהוב... תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. אין יל כח חח 2. בעע ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אמממ..... דוד שלי מבאר שבע P: (הוא לא בדיור דוד אבל עדיין :))

למעלה