שאלון

hilonet14

New member
נכון ^^

אבל הלהקה קיימת כבר יותר מ-20 שנה, ככה שיש להם עוד מלא שירים יפים ^^ כשאחותי הייתה גרה בבית ואני הייתי בת 5 היא שמעה הרבה את רד הוט.. *אולי אני יגנוב כמה דיסקים ישנים שלהם? מה אתה אומר
*

shaharrr53

New member
איזה יש לה?

ונכון,יש להם מלא שירים יפים. אחד הטובים הוא:Californiacation.

hilonet14

New member
נכון!!

אני חולה על השיר הזה, גם הקליפ חמוד חחח כשאני אלך אליה פעם הבאנ אני אבדוק, ואולי אקח לה אם היא תסכים.. אני לא יודעת איזה אלבומים יש לה.. =[

דנטל

New member
10

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. עוד סקס 2. עוד לישון 3. עוד לאכול 4. עוד לרקוד 5. עוד לשמוע היפ הופ 6. עוד לראות הופעות של משפחת תאקט 7. עוד מכל זה 8. עוד סקס 9. עוד סקס 10. עוד סקס כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. האדריכלים - סאבלימינל והצל 2. בית הספר הישן - סאבלימינל 3. זה הגיע עד לכאן - סאבלימינל 4. המאבק - שי360, סאבלימינל, בוסקילז, סיון 5. הוליווד - סאבלימינל 6. this love - pantera 7. jump around - house of pain 8. Jump & Spread Out (Reggaeton Remix) - Fatman Scoop feat. iri Ben-Ari 9. como vez - ozomatli כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. סקס עם חיות 2. סקס עם בני משפחה 3. באנג'י 4. אוכל אבוקדו ביודעין 5. ילדים 6. אתחתן 7. אגע בג'וק במתכוון 8. אוכל חתולים וכלבים כתוב 7 הרגלים שלך. 1. להגיד פאקינג 2. להגיד ג'יזס 3. לקלף את העור מסביב לציפורניים 4. לעשות קופי של הטקסט לפני שליחת הודעה בתפוז 5. לדבר אל חתולים 6. לישון על הצד 7. לדבר על סקס כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. הסיוט שלפני חג המולד 2. חתונת רפאים 3. ביטל ג'וס 4. סאות'פארק 5. סיפורי דגים 6. סיפור הפרברים כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. מסיבת היפ הופ 2. הופעה של משפחת תאקט 3. מופע זיקוקין 4. במיטה 5. עם חברים כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. המאהב - א.ב. יהושע 2. שעשועי מין - קסאוירה הולנדר 3. להפרד 4. האיש והקו כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. אדום 2. כסף 3. שחור תן קישורים ל- 2 אתרים נחמדים. 1. http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=12 2. http://www.web-creatures.net/stats/Translator.html ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. יהב

t0mi

New member
עונהה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. צניחה חופשית 2.להיות בהופעה של גרין דיי 3.סקס :p 4.לטוס לאוסטרליה 5.להיות בת 119 :) 6.להופיע בטלוויזיה 7.ללכת להופעה של שייגעצ (שליטע) 8.לגמור את המנה חמה הזאת שאני אוכלת עכשיו 9.לגרום להורים שלי לקנות לי דיסקים שממש בא לי 10.לסיים את השאלון הזה כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). פאק, רק 9? 1. dear angel-april sixth 2.here without you-3 doors down 3.anerican idiot-green day 4. i don't wanna miss a thing-aerosmith 5.המילים הכי יפות-שייגעצ 6.when i come around-green day 7.a neverending dream-cascada 8.bad day-daniel powter 9. ניו יורק רפיח-שייגעצ כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אוכל בשר 2. אלמד יותר משעתיים ביום למבחן או משו 3.אסיים את המנה חמה הזאת 4.אמצא עוד 4 דברים לרשום שלעולם אני לא אעשה 5.אלך ערומה ברחוב 6.אדגמן (שונאת דוגמניות) 7.אחזור לאקס הכפול שלי (אפילו יש לי על זה התערבות) 8.אעדיף בן על חברה כתוב 7 הרגלים שלך. 1. להתקשר לאנשים מיד כשאני מגיעה הביתה 2. ללכת לקחת משהו מהכביסה, להגיע למטבח, לא לזכור מה רציתי ולקחת שוקולד במקום 3. להגיד שבנים זה עם זבל 4.לשמוע מוזיקה בכל רגע שאני בחדר 5. ללכת לבצפר ברגל עם האמ פי :) 6.לענות על שאלונים מסתבר 7. לצחוק כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. טיטאניק 2.גריז 3.ספיד 4אהבה לא באה בתשלומים. 5. סטירה לצרפתייה 6.תא טלפון כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. הופעה של שייגעצ 2. הופעה של גרין דיי 3.אצל חברה שלי 4. במיטה ישנה 5.אוסטרליה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. אהבה בדלתיים פתוחות 2.קיץ אחד ביחד 3. הארי פוטר 1 2 3 4.אי הילדים כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כחול 2. ירוק 3. כתום תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. אין לי כוח 2. כנ"ל ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. לחברה שלי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.להיות בניו יורק 2.בנג'י 3.צניחה חופשית 4.לעשות ילדים 5.להיות בהופעה של מקפליי 6.לעשות טיול גדול כזה בדרום אמריקה 7.להפיק מסיבה 8.להיות באילת עם חברות 9.להוציא 100 בבגרות במשו D: 10.לנגן על תופים בלהקה מגניבה כזאתי :] כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.כל השירים של מקפליי 2.כל השירים של באסטד 3.כל השירים של MCR 4.כל השירים של ניקלבק 5.כל השירים של אאביב גפן 6.כל השירים של ביט 69 7.איןלי עוד 8.איןלי עוד 9.איןלי עוד כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.אעבוד במקצוע שיבייש אותי 2.אתאבד 3.אסע לנופש בירדן או משו כזה XD 4.אוכל חרקים וכאלה 5.אשנא מוזיקה 6.אפגע באנשים שאני אוהבת 7.אהיה סמרטוט של איזה מישו 8.אשנה את הדת שלי למשו כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לשמוע מוזיקה 2.לכסוס ציפורניים 3.לבהות XD 4.לנשוך את השפה התחתונה 5.לשכוח את המפתח בבית XD 6.לשחק עם המכסה של השלט 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.ארמגדון 2.גריז 3.אבא באלגן 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.ניו יורק 2.אורלנדו 3.ארגנטינה 4.אילת 5.תאילנד כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.הארי פוטר 1 2.הארי פוטר 6 3.יש אלוהים 4.תנו לגדול בשקט כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.שחור 2.תכלת 3.אדום תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.תפוז 2.ג'יקלאב ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.נועה

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לעבוד בעבודה מעניינת. 2. להיות בעוד 2-3 מדינות. 3. לקנות משהו באוטקו. 4. לאבד את הבתולים. 5. להיות עם מישהו יותר מחצי שנה. 6. להקים משפחה. או לפחות להתחתן. 7. לפתח את הטעם המוזיקלי שלי. 8. לרכוש חברים. 9. אין לי עוד>< 10. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. guns n' roses - sweet child o mine 2. metalica - nothing else matters 3. Proclaimers - 500 Mile 4. steel dragon - we all die young 5. שייגעצ - המילים הכי יפות 6. the view - same jeans 7. מוניקה סקס - שנים חסומות 8. שייגעצ - את דומה לכלב 9. Gun's N' Roses - Knockin on Heaven's Door כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אוכל חרקים. 2. אופיע בתוכנית ריאליטי. 3. אופיע בתוכנית. 4. אעבור ניתוח למשהו שאני לא צריכה. 5. אקנה ספר ולא אקרא אותו (אף פעם). 6. אירדם בהופעה (איך אפשר??). 7. אתופף בצהריים. 8. אשתה תרכובת של דברים מגעילים. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לצעוק. 2. להביא מכות לאנשים בלי לשים לב. 3. לקלל הרבה. 4. לתקן אנשים אם הם מדברים לא נכון. 5. להתפרץ בעצבים על אנשים שלא מגיע להם. 6. לבקש סליחה גם כשאני לא צריכה. 7. לא לבקש סליחה כשאני צריכה כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. הנסיכה הקסומה 2. rock star (שכחתי איך קוראים לזה בעברית) 3. איש משפחה - הסרט 4. מדגסקרP: 5. בובספוג - הסרט 6. בחזרה לעתיד (1,2,3) כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. בבית. לא בא לי להיות בחוץ או אצל מישהו אחר אני לא ממש מרגישה כל כך טוב לצאת>< 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הרוזן ממונטה כריסטו 2. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 3. הקמצן 4. ההמלכה של קנסקי כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. אדום 2. כחול 3. ירוק תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים. 1. לא מכירה אתרים נחמדים שאני יכולה לקשר. 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. מייקיP:

נועם 4

New member
יום העצמאות ../images/Emo175.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לסיים בצפר 2. לקבל תעודת בגרות 3. ללמוד עיצוב 4. לגמור צבא 5. להתחתן 6. להוליד ילדים 7. לטוס לחופשה ענקית באמריקה 8. להפליג באוניה 9. לראות את הנכדים שלי 10. להיות אמא וסבתא הכי טובה שיש כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. דנידין ושורטי- כולם רוקדים 2. Wait a Minute- pussicat doll 3. Say It Right- nelly 4. i wanna love you - snop dog and akon 5. Beautiful Liar- Beyonce VS Shakira 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. יאכל ג'וקים 2. אני לא ישן עם בגדים מלוכלכים 3. אני לא יוותר על יום בלי לצחצח שיניים כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. לבן 2. ורוד 3. וכל שאר הצבעים סורי.. אין לי כוח יותר..

עונה:):):)

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.לקנות מצלמה דיגיטלית 2. לפגוש את ג'ניפר לופז 3. לטוס להוליווד 4. להפוף לזמרת 5. להיות חברה של **** 6. להגיד ל-** כל מה שאני חושבת עליה 7. לצבוע את השיער לצבע אחר ולעשות פוני שונה ממה שיש לי..=] 8. להקים מישפחה 9. לכתוב לפחות 5 שירים משליי=] 10. להפסיק להיות ביישנית!!! כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. ring the alarm --ביונסה נואלס 2. Listen -- ביונסה נואלס 3. como ama una mujer --ג'ניפר לופז 4. que hiciste --ג'ניפר לופז 5. מאמי --מירי מסיקה 6. glamours -- פרגי 7. lithium -- אוונסנס 8. everybody foold -- אוונסנס 9. with love -- הילארי דאף כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לעשן סיגריות או נרגילה 2. להישתמש בסמים 3. להישתכר!! 4. לרצוח! 5. ללמוד בבית ספר דתי!! 6. להיות בחוץ עד 2 בלילה 7. להיתחתן עים ערבי 8. לשמוע מוזיקה קלאסית כתוב 7 הרגלים שלך. 1. כשאני רואה נעל הפוכה אז אני חייבת להפוך אותה חזרה! 2.אני בודקת שהדלת של הבית סגורה לפני השינה... 3. לישכב במיטה שעה ורק אז לישון באמת.. 4. לעשות ש"ב רק בבית ספר ולא בבית. 5. לצחצח שיניים בבוקר ובערב.. 6. לשים קרם לשיער רק אחרי מיקלחת 7. לאאא!!! לעשות פן בפוניי XP ((זה לא טוב))! כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. מת על המתים 2. קיוב 3. חותנת בהפרעה 4. נערות החלומות 5. חופשיות על הבר 6. בית השעווה כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.הוליווד 2.בבית XD (אני כבר פה) =) 3. ביום חמישיי..שיגיע כבררר 4. אצל חברה שלי 5. ליד בית של ילד אחדדד כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. "נאדיה" 2. "כפכפי העץ של אנדריאה" 3."נערה ונער" 4. "יומני הנסיכה 1,2" כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כתום 2. שחור 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.המישחקים של נענע =)))) 2. תפוז =] ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. **** ((אני יודעת מי זה)) 3>

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לפגוש את יעל, להיות בשבילה יותר מסתם מעריצה. 2. לנהל מערכת יחסים עם זכר שתסתיים בטוב, אם בכלל תסתיים. 3. להשתכר כ"כ שלא אוכל לראות בעיניים... בשביל החוויה וזה.. 4. ללמוד תאטרון ביורם לווינשטיין \ בית צבי \ ניסן נתיב 5. לגור בת"א 6. לשחק בהצגת תאטרון או סדרה מצליחה. 7. להתחתן, אבל לא ברבנות 8. לשכב עם מישהו, רצוי לפני גיל 16.. אבל לא מפריע לי אחרי. נאמ. 9. להיות הכי. הכי רזה או הכי יפה או הכי מוכשרת או הכי נאהבת.. פשוט להיות הכי. 10. להגמל מחרדת הילדים שלי ושיהיה לי אחד
כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. 'שיר נבואי קוסמי עליז' - עלי מוהר ויוני רכטר. המוטו שלי. 2. Suddenly I see - קייטי טאנסטול[?]. נכתב עלי
3. מיליארד טועים - אביב גפן 4. הכי יפה בעולם - מאור כהן 5. Your Song - אלטון ג'ון 6. I'm still standing - אלטון ג'ון 7. Hallowed by the name - קריידל אוף פילת'. חברות שלי מפחדות ממנו
8. יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר 9. Blue American - פלאסיבו כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. Never say never 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. 'טפו טפו טפו'. זה מטומטם, ואני אפילו לא מרוקאית או משהו.. [זה מנהג כזה שלהם, לא?] אבל אין מה לעשות.. אני מכורה. ואם אין לי עץ לידי, אני עושה על נייר כי זה עשוי מעץ
2. המילה 'פאקינג' היא הרבה מעבר למילה בשבילי.. היא דרך חייםXD 3. לשתות רק רק רק רק רק קוקה קולה. כל דבר אחר לא בא בחשבון בשום צורה שהיא 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. אהבה קולומביאנית 2. ריקי ריקי 3. שודדי הקאריביים, שני הסרטים 4. טיטאניק 5. Thirteen 6. שיקאגו כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ת"א 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. השטן לובשת פראדה \ לורן וייסברגר 2. השחף \ אנטון צ'כוב 3. הארי פוטרים למיניהם 4. 'מכשפה' ו'קוסמת' \ סיליה ריס כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. חשבתי על זה, ואני אוהבת את כולם
2. 3. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. www.google.co.il
2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. יעל
. לא, הייתי רוצה שהיא תחבק אותי

sweet shir

New member
עונה[;

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. ללכת להופעות של כל הלהקות שאני אוהבת. 2. להיות בהרבה ארצות בחו"ל. 3. להגיד לכולם מה אני באמת חושבת עליהם. 4. לעשות משהו מיוחד, וטוב. שאנשים יזכרו אותי לטובה. 5. להכיר הרבה סגנונות חיים ולבחור את האחד שהכי מתאים לי. 6. להיות מאושרת, אבל באמת-באמת מאושרת. 7. להכיר תרבויות חדשות. 8. עבודה מצליחה שמעניינת ומרתקת אותי. 9. משפחה. 10. שיהיה לי רק טוב. :) כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. Far Away - Nickelbeck 2. Iris - Goo Goo Dolls 3. She Falls Asleep - McFly 4. אינטרקום - שייגעצ. חחח אני שומעת עכשיו. לא שמעתי אותו מהחופש הגדול של שנה שעברה! :| 5. Murdered In The Mosh - Son Of Dork 6. Cancer - My Chemical Roamance 7. Bowling For Soup - 1985 8. Memory - Sugarcult 9. Thnks Fr Th Mmrs - Fall Out Boy 10. (הייתי חייבת!) Build God, Then We'll Talk - Panic! at the disco כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. בנג'י. 2. צניחה חופשית. 3. לאכול חרקים. 4. צניחה חופשית. 5. פפפ אוכל צבעי גואש? XDDDD אבל תכלס מי יודע, אולי בלי כוונה? XD 6. ו.. לודעת.. כי בתכלס.. Never say never. ^^ 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לכסוס ציפורניים >: 2. זהו..? 3. 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. יצָאת גבר. 2. אפקט הפרפר. 3. ילדות רעות. 4. החופשה. 5. משחקים נסתרים - סרט גאוני! 6. יוסי וג'אגר. 3> כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. בריטניה. 2. בהופעה של מקפליי.
3. ארה"ב. 4. בקניון עם המווווווווון חנויות שאני חושקת בהן בארה"ב, ליתר דיוק.
5. בהופעות של שאר האומנים שאני אוהבת. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. מי מבין את בטסי. 2. הארי פוטר. 3. יומניה של ג'ורג'יה ניקולסון. 4. יומני הנסיכה.
5. כל הספרים של שרון קריץ', פשוט כולם. 3> כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור. 2. ורוד. 3. חום. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. חח אנלי. 2. ... ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. דאגי פויינטר.

../images/Emo42.gifעונה ^^

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להתחתן 2. לעשות מלא ילדים
3. לאכול טונות שוקולד 4. לפגוש את אבריל לאבין 5. לגדל ג'ירפה 6. לעשות סיידליפ 7. לטוס לחו"ל 8. לשחק בהצגה, אבל ממש הצגה, לא סתם 9. לנגן משהו נורמלי בבס 10. לטייל בכל העולם כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. complicatsd של אבריל 2. I will be של אבריל 3. Wish You Were Here של פינק פלויד 4.Around The World של רד הוט 5. Californication של רד הוט 6. all about loving you של בון ג'ובי 7. hello של אוונסנס 8. taking over me של אוונסנס 9. Far Away של ניקלבאק כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. יגיד למישהו שאני אוהבת אותו אפילו שאני לא אוהבת אותו 2. יבגוד 3. יאכל חציל, קישוא ותרד 4. יפסיק לאוכל שוקולד 5. ישמע שירים של רוני 6. יאכל לעצמי את העין 7. יעבוד בתור זונה או חשפנית וכאלה 8. ישב וירחם על עצמי כל היום כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לאכול שוקולד 2. לישון 3. לשמוע מוסיקה 4. לנגן 5. לטייל 6. לסוע על אופניים 7. ללכת לים כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. שר הטבעות 2. מלך האריות 3. לו רק 4. כלבים דלמטים 5. מולאן 6. קולד מונטיין כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. אצל אמא שלי 2. בים 3. אצל חבר שלי 4. בלונה פארק 5. באפריקה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. האלכימאי 2. אראגון 3. עלובי החיים 4. לאהוב עד מוות כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור 2. אדום 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://www.alternativly.co.il/msn_new/astrology/index.html אני מכורה
2. http://www.cartoonnetwork.com/games/index.html ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אמא מישהו יודע איך אני עושה שאני יוכל ללחוץ על הקישור וזה ישר יעבור לי לאתר?

cohenet91

New member
מאגניב :)

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. צניחה חופשית. 2. ללמוד לנגן על משהו. 3. סקס?
4. וילדים?
5. ובעל, משפחה וכל זה?
6. למצוא עבודה ש
ה. 7. לנהל פורום :) 8. צבא. 9. לעשות טיול מסביב לעולם. 10. ללכת להופעה של אמן ש
ה מחו"ל
כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. RHCP- hump de bump (נדבקתי
) 2. maroon 5- makes me wonder 3. radiohead- electioneering 4. oasis- all around the world 5. pearl jam- better man 6. nirvana- about a girl 7. pink floyd- time 8. הדורבנים- יצאנו לרקוד 9. איפה הילד- מה שעובר עליי (ממש לא בהכרח תשעת השירים האהובים עליי. סתם ניסיתי לקבץ כמה שירים חביבים :) כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. (למרות שנוור סיי נוור) 1. פירסינג באיבר המין. 2. אתעלל בחיה. 3. אזריק לעצמי הירואין. 4. אפרוש מהתיכון. 5. אופיע בתכנית אירוח סטייל ריקי לייק. 6. אקיא בכוונה. 7. אשרוף תנ"ך. 8. אהרוג מישהו. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. מחשב. 2. מוזיקה. 3. לחבק אנשים. 4. לבדוק מה השעה בפלאפון. 5. לבדוק כמה כסף נשאר לי בביג טוק. 6. לצחצח שיניים לפחות שלוש פעמים ביום. 7. לנקות את האוזניים לפחות כל יומיים. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. תא טלפון. 2. בריג'ט ג'ונס 2. 3. 50 דייטים ראשונים. 4. נפלאות התבונה. לאדעת, כשזה מגיע לסרטים יש לי הרבה חסכים :/ כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. פה :) כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו. 2. כמו גחליליות/נורית מץ. 3. הארי פוטר ה4. 4. בריג'ט ג'ונס 1! כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כחול. 2. אדום. 3. טורקיז?
תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . הממ.. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. no one. 1.

1Shir

New member
שאלון מאתגר

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.להיות בברלין 2.להיות בניו יורק 3.לעשות שיט ארוך ארוך ביאכטה 4.לרזות 5.להיות בזוגיות ארוכה וטובה 6.לסדר את החדר שלי 7.לראות חברים שלי בזוגיות 8.לקרוא ספרים 9.למצוא שוב את עוגת השוקולד שאכלתי במלון לפני זמן מה 10.לעשות טיול רגלי ארוך מאוד כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.Blue October - Calling You 2.Maximilian Hecker - Powderblue 3.Thom Yorke - Analyse 4.Stabilo - Flawed Design 5. my secret - אנה טרנהיים 6. to be gone - אנה טרנהיים 7.britney spears - someday 8.afi - love like winter 9.Dephech Mode - One Caress כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.אוכל סטייק 2.אשתכר עד שאקיא 3.אזריק לעצמי 4.אלד 5.ניתוח פלסטי 6.אשמור באדיקות מצוות דתיות 7.אשתה חלב 8.אשתה חלב עם הקורנפלקס שלי כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לשתות תה בבוקר 2.לשתות תה בהמשך היום 3.ללכת לשירותים לפני שאני הולכת לאנשהו 4.לשתות מים לפני השינה 5.לשמוע אםפי באוטובוס 6.להשתתף בפורומים תפוז 7.לשים קרם ידיים כל יום כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.חומות של תקווה 2.משחקים מהלב 3.תיקים באפלה - הסרט 4.פיתוי קטלני 5.אחי, איפה האוטו שלי? 6.בייסיק כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.מסוף כרמלית 2.מסוף רידינג 3.דיזנגוף סנטר 4.ברלין 5.ניו יורק כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.מישהו לרוץ איתו 2.יש אלוהים 3.זה ייגמר בבכי 4.החידה השישית כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.ורוד 2.תכלת 3.סגול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים. 1.IMDB 2.TV ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.חברה שלי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לעשות ילדים 2. קפיצה חופשית 3. לאכול 4. לשתות 5. לצאת למועדונים 6. לא יודעע 7. לא יודעע 8. לא יודעע 9. לסיים את העשר דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות 10. להפחיד מישהו ושיבהל לגמריייייייייייייייייייייייייייייי כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.א 2.י 3.ן 4. 5.ל י 6. 7.כ 8.ו 9.ח כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אהרוג את עצמי 2. אהרוג מישהו אחר 3. אהרוג חיה 4. אשתין בפומבי 5. לאכול בפה מלא במסעדה 6. לא יודעע 7. לא יודעע 8. לא יודעע כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לא יודעע 2. כנ"ל 3. כנ"ל 4. כנ"ל 5. כנ"ל 6. כנ"ל 7. כנ"ל כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. יש המוןן 2. 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ארה"ב 2. קנדה 3. ארגנטינה 4. צרפת 5. בריטניה כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הארי פוטר 2. הארי פוטר 3. הארי פוטר 4. הארי פוטר כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כחול 2. שחור 3. כחול ושחור תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. אין 2. אין ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. הכלב שלי [אזמה אם הוא לא בן אדםם]

5555001

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. צניחה חופשית 2. באנג'י 3. לזכות בלוטו 4. להתחתן 5. להתגרש 6. להקים עסק 7. לסיים אוניברסיטה 8. לגור בלונדון לבד 9. לעשות קעקוע 10. להתאבד? כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. ירמי קפלן - מחפשת 2. אביב גפן - אור הירח 3. חמי רודנר - גאולה 4. Infected Mushroom - Becoming Insane 5. רונה קינן - מבול 6. Death Cab For Cutie - Brothers On A Hotel Bed Radiohead - Climbing Up The Walls7. REM - Leaving New York 8. 9. היהודים - באוויר (בהופעה) כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אין 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. עישון 2. קליקים בידיים 3. 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. שמש נצחית בראש צלול 2. 13 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. לא יודעת 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. המקרה המוזר של הכלב.. 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור 2. לבן 3. אפור תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אורטל

למעלה