עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif
כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לפגוש את יעל, להיות בשבילה יותר מסתם מעריצה. 2. לנהל מערכת יחסים עם זכר שתסתיים בטוב, אם בכלל תסתיים. 3. להשתכר כ"כ שלא אוכל לראות בעיניים... בשביל החוויה וזה.. 4. ללמוד תאטרון ביורם לווינשטיין \ בית צבי \ ניסן נתיב 5. לגור בת"א 6. לשחק בהצגת תאטרון או סדרה מצליחה. 7. להתחתן, אבל לא ברבנות 8. לשכב עם מישהו, רצוי לפני גיל 16.. אבל לא מפריע לי אחרי. נאמ. 9. להיות הכי. הכי רזה או הכי יפה או הכי מוכשרת או הכי נאהבת.. פשוט להיות הכי. 10. להגמל מחרדת הילדים שלי ושיהיה לי אחד
כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. 'שיר נבואי קוסמי עליז' - עלי מוהר ויוני רכטר. המוטו שלי. 2. Suddenly I see - קייטי טאנסטול[?]. נכתב עלי
3. מיליארד טועים - אביב גפן 4. הכי יפה בעולם - מאור כהן 5. Your Song - אלטון ג'ון 6. I'm still standing - אלטון ג'ון 7. Hallowed by the name - קריידל אוף פילת'. חברות שלי מפחדות ממנו
8. יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר 9. Blue American - פלאסיבו כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. Never say never 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. 'טפו טפו טפו'. זה מטומטם, ואני אפילו לא מרוקאית או משהו.. [זה מנהג כזה שלהם, לא?] אבל אין מה לעשות.. אני מכורה. ואם אין לי עץ לידי, אני עושה על נייר כי זה עשוי מעץ
2. המילה 'פאקינג' היא הרבה מעבר למילה בשבילי.. היא דרך חייםXD 3. לשתות רק רק רק רק רק קוקה קולה. כל דבר אחר לא בא בחשבון בשום צורה שהיא 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. אהבה קולומביאנית 2. ריקי ריקי 3. שודדי הקאריביים, שני הסרטים 4. טיטאניק 5. Thirteen 6. שיקאגו כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ת"א 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. השטן לובשת פראדה \ לורן וייסברגר 2. השחף \ אנטון צ'כוב 3. הארי פוטרים למיניהם 4. 'מכשפה' ו'קוסמת' \ סיליה ריס כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. חשבתי על זה, ואני אוהבת את כולם
2. 3. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. www.google.co.il
2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. יעל
. לא, הייתי רוצה שהיא תחבק אותי