סקר

faith2

New member
אני יודעת....

גיהנום, 666, בלה בלה בלה...ספר צללים..........(?!)...עירבוב של יותר מדי דברים

tanya666

New member
אהה חחחחחחחחחחחחח

גיהנום ו666 זה סתם דברים שאני אוהבת לרשום אצלי... ובקשר לעירבובים, זה היה בצחוק, ניראה לך שיש לי את הספר הזה? חחחח ובקשר לעירבובים זה לא כ"כ קשור לכת השטן, שם עושים דברים אחרים.... העירבובים זה כמו של מכשפות שעושים כישופים.

faith2

New member
דהה אני יודעת../images/Emo3.gif

פשוט היו יותר מדי צירופים
אישית אני יותר אוהבת לחשים

האחמית

New member
../images/Emo19.gif|כפית| מעניין עם מי את הולכת

לעשות נזם..... *מגלגלת עיניים*

tanya666

New member
אממממ....

בואי נחשוב... מישהי שגם הולכת שבוע הבא לעשות עגיל (איפה שזה יהיה...)

אני עונה!

קצת בכללי שם: קארין פירסינג: יש, מתחת לשפה בצד שמאל, שכחתי איך קוראים לו. קעקועים: אין. גובה: 1.68 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום-שחור אחים/אחיות: יש, 3 אחים. בת כמה את\ה נראה\ית: נגעת בנקודה רגישה.. משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית ותנו לי להתלהב- ספרדית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: עיני ברקת. סרט מושכר שראית: לא זכור. סרט בקולנוע: לא זכור. שיר ששמעת: גלעד שגב-עכשיו טוב. השיר שנתקע לך בראש: שוטי הנבואה- ידיעה. הדיסק שקנית: חחחחחחחחחחחחח הדיסק ששמעת: חחחחחחחחחחחחח האיש שהתקשרת אליו: אישה- גניו'ש. האיש שהתקשר אליך: ג'סיקה (תשאלו את רותם..) תוכנית טלוויזיה שראית: זוג טרי. איש שחשבת עליו: המידע חסוי. האם את/ה דלוקה על מישהו: כן.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא בדיוק.. את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה. את/ה אוהבת רכבות הרים: אוהבת. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: תלוי את מי.. עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: הפסקתי לספור חחחחח השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם.. התחרטת על דברים שעשית: כמה וכמה פעמים. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: שוקולד!! סרט מצויר: מלך האריות או סוס פרא. קורנפלקס: שוגי (שוקו) מסטיק: בזוקה. צבע: ורוד!! יום בשבוע: שלישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: תות. תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: אמצע. בחדר: וואט? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אחי. ראה אותך בוכה: לא זוכרת. הלכת איתו לסרט: צעק עליך: אחי הגדול. שלח לך אימייל: לא בדיוק איש.. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? בטח.. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לפעמים. דברים אהובים: שיר אהוב: Lasgo- Cry אוכל אהוב: פיצה. תוכנית אהובה: המורדים והשיר שלנו. ספורט אהוב: לישון. תחביב: לישון. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין כאלה. עיתון אהוב: לאישה, את. וסתם: מה השעה עכשיו? 1:45 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אי.סי.קיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? נו באמת.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? רק קצת חחחחחחח רעש אחרון ששמעת? הדלת נפתחה. ריח האחרון שהרחת? דאודורנט Me וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "יפהפייה לכל הדעות". איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי.. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? הבעה- מתכונת ביום ראשון. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: חסוי.. זה רק בגלל שמשעמם לי! קארין

faith2

New member
מהממהמהמהמה???????????????

יש מתכונת יום ראשון!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? טוב לפחות לא צריך ללמוד אליה

האחמית

New member
../images/Emo19.gif|כפית| אני עונהההה

קצת בכללי שם:שירן פירסינג:לא, אבל שבוע הבא יהיה *או לברט או אינדסטריאל* קעקועים:אין גובה:1.64 משהו כזה מידת נעליים:בלע 38-39 צבע שיער:שטני עם שחור שנשאר מאז שצבעתי אותו אחים/אחיות:אח אחד בלע משקפיים? בלע יש לי גשר?אין לי עבר פלילי:חח אין לי שפות:עברית? הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:בורות, ועכשיו קוראת המשחק של אנדר סרט מושכר שראית:אממ לא זוכרת סרט בקולנוע:כנ"ל שיר ששמעת:יאא משינה-את לא כמו כולם השיר שנתקע לך בראש:where is my mind הדיסק שקנית:חח לא יודעת הדיסק ששמעת:קריידל אוף פילט-cruetly and the beast האיש שהתקשרת אליו:אלכססס
האיש שהתקשר אליך:אודליההה *היא מוסרת דשים לכולם* תוכנית טלוויזיה שראית:אממממ משהו בערוץ שלוש אתמול בערב איש שחשבת עליו:חסוי
האם את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:אולי בעתיד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:יותר מידי
את/ה רוצה עוד פירסינג:כן שבוע הבא אני עושה או לברט או אינדסטריאל את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאאאאא אני מתה מפחדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אנגליה בלע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:כן עישון אצל בני עשרה:לא ממש נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן..בעיקר להורים ולמורים..חח אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים היית מאוהבת:2 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:אמממ פעם אחת..מזמן...בתמורה..חח התחרטת על דברים שעשית:מלאאאאאאאאאאאא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:חציל *והמבין יבין* ממתק:שוקולד מריררר סרט מצויר:יאאא מלך האריותתת
קורנפלקס:בלע לא יודעת מסטיק:כל מסטיק... צבע:שחור\אפור יום בשבוע:רביעי היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי:? תכשיט:חחח הקולרים\ספייקים שלי
וגם השרשרת עם הפנטגראם שלי חורף\קיץ:בחורף קיץ בקיץ חורף בחדר:? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:חברות שלי הלכת איתו לסרט:בת דודה שלי צעק עליך:אמממ המורה למ"מ אתמול..חח שלח לך אימייל:תפוז אנשים..חחח האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן, ואני לא אעשה את זה שוב בחיים
חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:בתעודה לא, בסתם מבחנים כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?חח כן דברים אהובים: שיר אהוב:יאאא מטאליקה one אוכל אהוב:פיצהה תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורגל\כדורסל תחביב:מחשב!! והנוע"ל זמר/זמרת/להקה אהובים:קריידל אוף פילט, מטאליקה, משינה עיתון אהוב:? וסתם: מה השעה עכשיו?אין לי כוח לבדוק תפוח או בננה?תפוחחח כחול או אדום?כחול ואדום
סתיו או אביב?שניהם מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אממ להעיר את אחי תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?שעון מעורר ריח האחרון שהרחת?ריח של חרא בפעולה שלי אתמול עם החניכים..חח וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?בלע אין לי ספר לידי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"מדרגות לגן עדן" של לד זפלין במה המבחן הבא שלכם, ומתי?יום ראשון מתכונת במ"מ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: חסוי

SavageGirl1

New member
מצטרפת גם../images/Emo9.gif עשיתם לי חשק...

שם: ענווה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 ככה...=\ מידת נעליים:38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את\ה נראה\ית: אממ נמנעת מלענות
משקפיים? עדשות גשר? nop עבר פלילי: nop שפות: עברית,אנגלית,קצת ערבית וקצת אפריקנית (טוב נו..רק קללות..)
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:הם ירו גם בעורבים סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: אהממ לא זוכרת שיר ששמעת: Bon Jovi-always השיר שנתקע לך בראש: עוד מעט (פשוט שמעתי אותו על הבוקר עם רותם)
הדיסק שקנית: מי קונה? חחח הדיסק ששמעת: אממ באוטו, של- The Eagles. האיש שהתקשרת אליו: אבנר..מהכיתה שלי. האיש שהתקשר אליך: רותם תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו.. איש שחשבת עליו: מישהו זבל. האם את/ה דלוקה על מישהו: לא יודעת... את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש... את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי אפילו אחד. את/ה אוהבת רכבות הרים:מ-א-ו-ד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אממ פינלנד,נורווגיה ופולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי.. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא בעד ולא נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן.. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: שקר "לבנבן" אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעם אחת. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: ידוע לי רק על פעם אחת.. השם שלך הופיע בעיתון: כן. התחרטת על דברים שעשית:הרבה! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: באסה! (זה מה שאני מרגישה עכשיו פשוט=\) ממתק: שוקולד סרט מצויר: אממ מלך האריות. קורנפלקס: קוקו מסטיק: מנטה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: אממ כל טעם תכשיט: עגילים/טבעות חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני,אנוכי..אממ וגם עצמי. ראה אותך בוכה: my mother הלכת איתו לסרט: 2 ידידים ובת דודה צעק עליך: אחי הקטן והקרציה. שלח לך אימייל: דנד'וש. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ! הופעת בציבור בפיג'מה? אממ ביסודי בפורים..(לא זוכרת מה היתה התחפושת) בכית בסרט? כן! היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן!(כמעט דרסו אותי..) נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? היו כמה פעמים...
דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה... אוכל אהוב:יש הרבה..
תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב: שחייה/גלישה.. תחביב: אינטרנט,ים,לשגע אנשים (אהממ מצ'וויץ') וכו' וכו'... זמר/זמרת/להקה אהובים:כל מיניי וסתם: מה השעה עכשיו? 14:55 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ לחמניה עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? לוי'דעת אתה משועמם/ת? כרגע קצת. רעש אחרון ששמעת? שיר ריח האחרון שהרחת? בושם וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?" תמכתי את ראשי בכפי והוספתי להביט בהם וגופי כמו מחשב להתבקע במפץ אדיר"
במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אממ פסיכו' עוד שבוע מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:רררותם והדרו'ש

fucking shanti

New member
../images/Emo24.gifברוכים הבאים לי!

אני חדשה! קצת בכללי: שם:מיכל פירסינג: עדיין אין קעקוע: אין גובה: 1.66 נעליים: 38 שיער: חום עם פסים אחים:2 בת כמה את\ה נראה\ית: לא יודעת..... משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: עדיין אין... שפות: עברית, אנגלית, פרסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:האלכימאי סרט מושכר שראית:הצלצול סרט בקולנוע:לא זוכרת עבר מלא זמן שיר ששמעת: בשמלה אדומה של מופע הארנבות השיר שנתקע לך בראש:מכיר אותו של יוני בלוך הדיסק שקנית: the who-tommy, dream theater-awake הדיסק ששמעת: אנוק האיש שהתקשרת אליו: סמדי האיש שהתקשר אליך: מוריה תוכנית טלוויזיה שראית:חברים האם את/ה דלוקה על מישהו: אממממ....לא! את/ה רוצה לגור במקום אחר: נו ברור! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה פירסינג: כן! את/ה אוהבת רכבות הרים: מאאאאאאאווווווווווד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא נראה לי... להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: אני מעשנת אז..... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מאוד בעד! האם את\ה אי פעם בכית על בת:לא זוכרת יכול להיות אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: אני?! לשקר?!?! כן! אי פעם נעצרת: לא היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: יכול להיות... התחרטת על דברים שעשית: תמיד! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גנג'ה... אחלה מילה ממתק: פסק זמן סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנטה ודובדבן צבע: כחול ושחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון בווועעע ג'לי: תות תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף שולט! בחדר: החשמלית הכוסית שלי
האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:לא זוכרת... צעק עליך: אבא שלח לך אימייל:חבוש האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! הופעת בציבור בפיג'מה? בטח! בכית בסרט? כן! היית על במה? כן! חשבת שאת\ה הולך למות? כן! נכשלת במקצוע? יותר מדי... הורידו אותך כיתה? לא! הקפיצו אותך כיתה? לא! רצית להיות המין השני? קצת
דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה... תוכנית אהובה: שנות ה-70,הפיצוחיה ספורט אהוב:כדורסל תחביב: גיטרה!
זמר/זמרת/להקה אהובים:צ'ילי פפרס! עיתון אהוב:ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 19:15 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי אלא מה? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? חומוס-צ'יפס-סלט תיכון או אוניברסיטה? בעעעעעע כלום! אתה משועמם/ת? ביותר! רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת? צ'יפס וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין פה ספר במה המבחן הבא שלכם, ומתי? יום ראשון נראה לי, לא יודעת במה...
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: אפחד!

אַמִיר

New member
גנג'ה???

כאילו בא לך להגיד למה זה מילה מועדפת? חחחח איזה קטע לדעת שמישהו בפורום גר בערך 15 מטר מתחתי

למעלה