../images/Emo19.gif|כפית| אני עונהההה
קצת בכללי שם:שירן פירסינג:לא, אבל שבוע הבא יהיה *או לברט או אינדסטריאל* קעקועים:אין גובה:1.64 משהו כזה מידת נעליים:בלע 38-39 צבע שיער:שטני עם שחור שנשאר מאז שצבעתי אותו אחים/אחיות:אח אחד בלע משקפיים? בלע יש לי גשר?אין לי עבר פלילי:חח אין לי שפות:עברית?
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:בורות, ועכשיו קוראת המשחק של אנדר סרט מושכר שראית:אממ לא זוכרת סרט בקולנוע:כנ"ל שיר ששמעת:יאא משינה-את לא כמו כולם השיר שנתקע לך בראש:where is my mind הדיסק שקנית:חח לא יודעת הדיסק ששמעת:קריידל אוף פילט-cruetly and the beast האיש שהתקשרת אליו:אלכססס
האיש שהתקשר אליך:אודליההה *היא מוסרת דשים לכולם* תוכנית טלוויזיה שראית:אממממ משהו בערוץ שלוש אתמול בערב איש שחשבת עליו:חסוי
האם את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:אולי בעתיד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:יותר מידי
את/ה רוצה עוד פירסינג:כן שבוע הבא אני עושה או לברט או אינדסטריאל את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאאאאא אני מתה מפחדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אנגליה בלע
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:כן עישון אצל בני עשרה:לא ממש נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן..בעיקר להורים ולמורים..חח אי פעם נעצרת:לא
כמה פעמים היית מאוהבת:2 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:אמממ פעם אחת..מזמן...בתמורה..חח התחרטת על דברים שעשית:מלאאאאאאאאאאאא
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:חציל *והמבין יבין* ממתק:שוקולד מריררר סרט מצויר:יאאא מלך האריותתת
קורנפלקס:בלע לא יודעת מסטיק:כל מסטיק... צבע:שחור\אפור יום בשבוע:רביעי היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי:? תכשיט:חחח הקולרים\ספייקים שלי
וגם השרשרת עם הפנטגראם שלי חורף\קיץ:בחורף קיץ בקיץ חורף בחדר:?
האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:חברות שלי הלכת איתו לסרט:בת דודה שלי צעק עליך:אמממ המורה למ"מ אתמול..חח שלח לך אימייל:תפוז אנשים..חחח
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן, ואני לא אעשה את זה שוב בחיים
חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:בתעודה לא, בסתם מבחנים כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?חח כן
דברים אהובים: שיר אהוב:יאאא מטאליקה one אוכל אהוב:פיצהה תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורגל\כדורסל תחביב:מחשב!! והנוע"ל זמר/זמרת/להקה אהובים:קריידל אוף פילט, מטאליקה, משינה עיתון אהוב:?
וסתם: מה השעה עכשיו?אין לי כוח לבדוק תפוח או בננה?תפוחחח כחול או אדום?כחול ואדום
סתיו או אביב?שניהם מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אממ להעיר את אחי תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?שעון מעורר ריח האחרון שהרחת?ריח של חרא בפעולה שלי אתמול עם החניכים..חח
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?בלע אין לי ספר לידי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"מדרגות לגן עדן" של לד זפלין במה המבחן הבא שלכם, ומתי?יום ראשון מתכונת במ"מ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: חסוי