מי אני שאשפוט אבל נו שווין
יש לי גישה די אגרסיבית בעניין עברי לידר-8 אני מכיר מישהו הכי דומה לו בעולם! יהודה לוי-4 בסדר.... הוא מכוער! מיכל אמדורסקי-9 מלכה! עופר שכטר-4 גמד מדונה-8 מעריץ! רובי ויליאמס-6 לא ממש שווה שירי מיימון-8 משהו בפרצוף שלה לא מסתדר לי. נינט-10 מאוהב בה! מירי בוהדנה-8 סתמית גלית גוטמן-6 מיכל ינאי-3 מישהו ראה אותה פעם בלי האיפור?
יעל בר זוהר-3
יהודה סעדו-1 הוא מגעיל אותי דודי בלסר-9 דודי תעשה לי ילד גיל ססובר-5 הראל מויאל-4 סקעת!!! מורן אטיאס-9 אייל קיציץ-6 אדם- 1 (אף פעם לא אהבתי אותו) בראד פיט-8 אנג'לינה ג'ולי-100!!!!!!
יגאל עמיר-2 קרן מיכאלי-??? רן דנקר-8 בזמן האחרון המניות שלו עולות אליענה בקייר-10 יש לה יוםי מיוחד... ליאור מילר-5 קורין אלאל-3 ארז טל-3 ציון ברוך-??? אייל גולן-1 פנינה רוזבלום-6 מורן אייזנשטיין-4 גיל ריבה-10
דודו טופז-2 מייקל לואיס-??? מייקל ג'קסון-1 אלי יצפאן-2 דנה ברגר-3 זהבה בן-2 אביב גפן-3 ניראל-1 בר רפאלי-8 מאיה בוסקילה-8 אחרי הדיאטה כמובן החבר של מאיה-8 איזה מהם? שרון סטון-4 ג'ייק גילנהול-9 ליאור נרקיס-4 שרית חדד-3 ליאון רוזנברג-9 הוא מאמי רק בגללו ראיתי Yבלילה יובל סגל-??? עומר ברנע-9 למרות שהוא מעצבן אותי הילה נחשון-8 אמיר פיי גוטמן-4 יעקב אילון-3 יונית לוי-10 מלכה! דידי הררי-3 מרגול-3 איילת זורר-8 טום קרוז-4 אסף אמדורסקי-8 צביקה פיק-1 חברה של צביקה-1 מלי לוי-9 לינור אברג'יל-8 שאראס-2 סבלימינל-1 גלית לוי-??? אפרת רייטן-6 סנדרה ריגלר-6 ארקדי דוכין-3 דני רופ-5 ניר לוי-3 אילנה ברקוביץ-8 אסי עזר-??? ג'ים קארי-6 אורנה דץ-3 משה דץ-1 רוני (דואני)-4 ריקי מרטין-4 ליאור אשכנזי-5 אדי בטלר-4 עדן הראל-8 הרואין שיק... עודד מנשה-3 עדי כהן-??? פמלה אנדרסון-4 בריטני ספירס-9