מה הטעם שלך?

T M T

New member
היה ראיון איתו

ב-7 ימים לפני שבוע שבועיים וזה נרמז בכמה מקומות שם.

../images/Emo177.gifמה אתה עובד עלינו?

זה נראה בראד פיט!! ותפרט מה היית עושה לו, זה מעניין..

טוב אז ככה../images/Emo3.gif

ולא כותב את כולם כי אין לי כוח
עברי לידר-8 יהודה לוי-4 מיכל אמדורסקי-1 עופר שכטר-6 מדונה-5 רובי וויליאמס-4 שירי מימון-8 נינט-9 מירי בוהדנה-9 גלית גוטמן-8 מיכל ינאי-8 יעל בר זוהר-4 סעדו-1 דודי בלסר-4 גיל ססובר-3 הראל מויאל-8 מורן אטיאס-8 אייל קיציס-6 בראד פיט-8 אנג'לינה-9 רן דנקר-8 אליענה-7 כאילו יפה וחמודה אבל לא מהממת פנינה-2 מורן אייזנשטיין-4 גיל ריבה-2 מייקל לואיס-4 (וראיתי אותו בביצפר 3 שנים) זהבה בן-1 ניראל-3 בר רפאלי-8 מאיה בומבילה-8 החבר של מאיה-5 ג'ייק ג'ילנהול-4 שרית חדד-7 ליאון רוזנברג-6 יובל סגל-7 עומר ברנע-1 הילה נחשון-8 מרגול-3 איילת זורר-7 טום קרוז-1 צביקה פיק-1 חברה של צביקה-2 מלי לוי-4 תוספת שלי: יעל גולדמן-11
לינור אברג'יל-6 סבלימינל-4(ואני מכיר אותו מביצפר דרך בן דוד שלי) סנדרה רינגלר-7(בלי הקטע שאני נראה יותר טוב חח) ניר לוי-5 אילנה ברקובית-5 אסי עזר-6 אורנה דץ-3 רוני-8 ליאור אשכנזי-8 אדי בטלר-WTF הוא קשור?!? עדן הראל-7 עודד מנשק-4 עדי כהן-5 פמלה אנדרסון-7 בריטני-בעבר-10 כיום-8

sexy rexy

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!

זה היה אמור להיות השרשור שלי!!!!!!!!!!!1 :'( אני חשבתי עליו מזמן פשוט לא היה לי זמן לכתוב אותוווווו! יאאא אוףףףףף לא בדיוק כזההה... אבל עם אותה כותרת... יאאאא! איזה קקה פשוט יום דפוק
אוש.

איה990

New member
סורי סורי סורי יקירי../images/Emo2.gif

יש לי עוד מלא רעיונות לשרשורים נמחדים.. אם תרצה עזרה רק תבקש
ותענה..נראה מה הטעם שלך.

sexy rexy

New member
בעעע היה לי יום קקה

באמת שאין לי חשק לענות עכשיו..
מצטער... באמת אחלה שרשור!
שיהיה לילה טוב אוש.

מי אני שאשפוט אבל נו שווין

יש לי גישה די אגרסיבית בעניין עברי לידר-8 אני מכיר מישהו הכי דומה לו בעולם! יהודה לוי-4 בסדר.... הוא מכוער! מיכל אמדורסקי-9 מלכה! עופר שכטר-4 גמד מדונה-8 מעריץ! רובי ויליאמס-6 לא ממש שווה שירי מיימון-8 משהו בפרצוף שלה לא מסתדר לי. נינט-10 מאוהב בה! מירי בוהדנה-8 סתמית גלית גוטמן-6 מיכל ינאי-3 מישהו ראה אותה פעם בלי האיפור?
יעל בר זוהר-3
יהודה סעדו-1 הוא מגעיל אותי דודי בלסר-9 דודי תעשה לי ילד גיל ססובר-5 הראל מויאל-4 סקעת!!! מורן אטיאס-9 אייל קיציץ-6 אדם- 1 (אף פעם לא אהבתי אותו) בראד פיט-8 אנג'לינה ג'ולי-100!!!!!!
יגאל עמיר-2 קרן מיכאלי-??? רן דנקר-8 בזמן האחרון המניות שלו עולות אליענה בקייר-10 יש לה יוםי מיוחד... ליאור מילר-5 קורין אלאל-3 ארז טל-3 ציון ברוך-??? אייל גולן-1 פנינה רוזבלום-6 מורן אייזנשטיין-4 גיל ריבה-10
דודו טופז-2 מייקל לואיס-??? מייקל ג'קסון-1 אלי יצפאן-2 דנה ברגר-3 זהבה בן-2 אביב גפן-3 ניראל-1 בר רפאלי-8 מאיה בוסקילה-8 אחרי הדיאטה כמובן החבר של מאיה-8 איזה מהם? שרון סטון-4 ג'ייק גילנהול-9 ליאור נרקיס-4 שרית חדד-3 ליאון רוזנברג-9 הוא מאמי רק בגללו ראיתי Yבלילה יובל סגל-??? עומר ברנע-9 למרות שהוא מעצבן אותי הילה נחשון-8 אמיר פיי גוטמן-4 יעקב אילון-3 יונית לוי-10 מלכה! דידי הררי-3 מרגול-3 איילת זורר-8 טום קרוז-4 אסף אמדורסקי-8 צביקה פיק-1 חברה של צביקה-1 מלי לוי-9 לינור אברג'יל-8 שאראס-2 סבלימינל-1 גלית לוי-??? אפרת רייטן-6 סנדרה ריגלר-6 ארקדי דוכין-3 דני רופ-5 ניר לוי-3 אילנה ברקוביץ-8 אסי עזר-??? ג'ים קארי-6 אורנה דץ-3 משה דץ-1 רוני (דואני)-4 ריקי מרטין-4 ליאור אשכנזי-5 אדי בטלר-4 עדן הראל-8 הרואין שיק... עודד מנשה-3 עדי כהן-??? פמלה אנדרסון-4 בריטני ספירס-9

איה990

New member
../images/Emo166.gifהטעם שלי../images/Emo27.gif

עברי לידר- 9 כפרה עליו, כוסון.. לא ישתין לכיוון שלי לצערי יהודה לוי- 8 חמוד..לפעמים נראה זוועה, אין לי שמץ למה מיכל אמדורסקי- 8 נראת רעה, שתלטנית וזנותית עופר שכטר- 8 איש קטן ויפה מדונה- 8 גדולה מהחיים, נראת טוב יותר מפעם לפעם רובי ויליאמס- 10 כוסון שלי שירי מיימון- 9 אשה קטנה, כוסית גדולה נינט- 7 מירי בוהדנה- 8 למאות המון שיפוצים גלית גוטמן- 8 מיכל ינאי-7 יעל בר זוהר- 8 יהודה סעדו- 3 דודי בלסר- 8 גיל ססובר- 7 חמוד הראל מויאל- 7 חח סורי רותם מורן אטיאס- 2 גברית אייל קיציץ- 8 חמוד לאללה אדם- 7 עבר זמנו בראד פיט- 10 אנג'לינה ג'ולי-8 יגאל עמיר- 1 קרן מיכאלי- 8 רן דנקר- 8 אליענה בקייר- 4 ליאור מילר- 4 עבר זמנו קורין אלאל- 3 ארז טל- 2 ציון ברוך-2 אייל גולן-2 פנינה רוזבלום- 4 מורן אייזנשטיין- 5 משופצת רצח גיל ריבה- 1 דודו טופז- 7 מייקל לואיס-9 מייקל ג'קסון- 3 אלי יצפאן- 2 דנה ברגר- 2 זהבה בן-1 אביב גפן-1 ניראל-2 בר רפאלי-9 מאיה בוסקילה-2 החבר של מאיה-2 שרון סטון-8 ג'ייק גילנהול-8 ליאור נרקיס- 2 שרית חדד- 1 ליאון רוזנברג- 8 יובל סגל-8 עומר ברנע-8 הילה נחשון-8 אמיר פיי גוטמן- 10 יעקב אילון- 8 יונית לוי-8 דידי הררי-2 מרגול-1 איילת זורר-8 טום קרוז-9 אסף אמדורסקי-8 צביקה פיק-2 חברה של צביקה-1 מלי לוי-8 לינור אברג'יל-1 גבר גבר שאראס- 8 מה מצא בה.. סבלימינל- 1 גלית לוי-7 אפרת רייטן-2 יאק סנדרה ריגלר- 2 ארקדי דוכין-2 דני רופ-8 ניר לוי-8 אילנה ברקוביץ-2 אסי עזר-3 ג'ים קארי-2 אורנה דץ-2 משה דץ-2 רוני (דואני)- 7 ריקי מרטין- 8 ליאור אשכנזי-8 אדי בטלר- 7 עדן הראל-2 עודד מנשה-5 עדי כהן-1 פמלה אנדרסון-1 בריטני ספירס-8 5 ד' באמת!

../images/Emo176.gifיאאא איזה מגנוב../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

סתם הרבה זמן לא ביקרתי כאן.. ועל השאלונים שלך אני לא מדלגת! עברי לידר- 8 יהודה לוי-8 מיכל אמדורסקי-8 עופר שכטר-8 נמוך מידי מדונה- 7 רובי ויליאמס- 10!!!! שירי מיימון- 8 מתוקה אמיתית נינט- 8 אחרי הדיאטה.. מירי בוהדנה- 9 גלית גוטמן- 10!! מהממת! מיכל ינאי- 3 יעל בר זוהר- 9 אי אפשר להתעלם ממנה.. יהודה סעדו- 6 דודי בלסר- 9 גיל ססובר- 8 חמוד הראל מויאל- 8 חמוד מורן אטיאס- 6 לפעמים נראת גברית.. אבל לפעמים סקסית בטירוף. אייל קיציץ- 10 מאמי שלי! אדם- 3 בראד פיט-8 אנג'לינה ג'ולי-8 יגאל עמיר-1 נו באמת.. קרן מיכאלי- 8 רן דנקר- 8 אליענה בקייר- 7 ליאור מילר- 7 קורין אלאל- 1 ארז טל- 3 ציון ברוך- 3 אייל גולן- 6 פנינה רוזבלום- 7 מורן אייזנשטיין- 5 גיל ריבה- 5 דודו טופז- 7 מייקל לואיס- 10!! כוסון שלי מייקל ג'קסון- 1 אלי יצפאן- 1 דנה ברגר- 8 זהבה בן-1 אביב גפן- 1 ניראל-3 בר רפאלי- 10, בובה, והיא מאד פוטוגנית! מאיה בוסקילה- 2 יאק החבר של מאיה- 8 שרון סטון-8 עדיין יפה ג'ייק גילנהול- 8 חמוד לאללה ליאור נרקיס- 1 שרית חדד-1 ליאון רוזנברג-8 יובל סגל-8 עומר ברנע-8 הילה נחשון-8 אמיר פיי גוטמן-8 יעקב אילון-7 יונית לוי-7 דידי הררי-2 מרגול-1 איילת זורר-8 טום קרוז-8 אסף אמדורסקי-8 צביקה פיק-1 חברה של צביקה-1 מלי לוי-8 רזה מידי לינור אברג'יל- 1 שאראס-8 סבלימינל-1 גלית לוי-5 אפרת רייטן-3 סנדרה ריגלר-3 ארקדי דוכין-3 דני רופ-8 ניר לוי-7 אילנה ברקוביץ-1 אסי עזר-1 ג'ים קארי-1 אורנה דץ-1 משה דץ-1 רוני (דואני)-8 ריקי מרטין-8 ליאור אשכנזי-8 אדי בטלר-8 עדן הראל-7 עודד מנשה-6 עדי כהן-6 פמלה אנדרסון-5 בריטני ספירס-7 פייר נהנתי!!

למעלה