מה הטעם שלך?

כiכב ijפל

New member
אני יודעת אבל בננה מצופה זה בן בכלל

שעושה את עצמו בת, למקרה שאנשים לא הבינו.

איה990

New member
אם כך..

לכי ליגאל עמיר, אולי הוא יסכים לגעת בך.. סתם!! הוא תפוס..חחחח

T M T

New member
../images/Emo140.gif

עברי לידר - 8 יהודה לוי - 4 מיכל אמדורסקי - 8 עופר שכטר - 3 מדונה - 6 רובי ויליאמס - 6 שירי מיימון - 8 נינט - 8 מידי בוהדנה - 4 גלית גוטמן - 9 מיכל ינאי - 5 יעל בר זוהר - 4 יהודה סעדו - 2 דודי בלסר - 9 גיל ססובר - 1 הראל מויאל - 8 מואן אטיאס - 8 אייל קיציס- 8 אדם - 2 בראד פיט - 9 אנג'לינה - 9 יגאל עמיר - 1 ושימות בסבל רב קרן מיכאלי - ????? רן דנקר - 10 אליענה בקייר - 8 ליאור מילר - 5 קורין אלאל - 6 ארז טל - 1 ציון ברוך -10 אייל גולן -1 פנינה רוזנבלום -8 מוזן אייזנשטין-8 גיל ריבה - 8 דודו טופז- 2 מייקל לואיס - 4 מייקל ג'קסון -1 אלי יצפאן - 2 דנה ברגר - 8 זהבה בן- 2 אביב גפן - 1 ניראל -8 מאיה בומבילה- 4 החבר של מאיה- 4 (יש בו משהו מעוות) שרון סטון -4 ג'ייק ג'ילנהול -4 ליאוטר נרקיס - 1 שרית חדד -2 ליאון רוזנברג -8 יובל סגל -8 עומר ברנע - 4 הילה נחשון - ???? אמיר גיי גוטמן - 8 יעקב אילון - יונית לוי -1
דידי הררי -2 מרגול -2 איילת זורר -8 טום קרוז - 8 אסף אמדורסקי - צביקה פיק -1 חברה של - 1 , פרחה מלי לוי -8 לינור אברג'יל -8 שאראס -4 סבלימינל -1 גלית לוי - 8 אפרת רייטן-7 סנדרה רינגלר -1 ארקדי דוכין -1 דני רופ -8 ניר לוי -4 אילנה ברקוביץ'-8 אסי עזר -10 ג'ים קארי -4 אורנה ומשה דץ -1 רוני-8 ריקי מרטין-4 ליאור אשכנזי -8 אדי בטלר-7 עדן הראל-8 עודד מנשנש- 2 עדי כהן- ?????? פמלה אנדרסון - 1 בריטני ספירס -8

../images/Emo210.gif אבל זה עדיין לא פותר אותך!

חחחח סתם, אני צוחק... אין כוונה לפגוע כמובן!

ברשותך אני מקצר ../images/Emo3.gif

גם בגלל שהטעם שלי לא מופיע ברשימה
הטעם שלי זה וונטוורת' מילר (מייקל סקופילד) ובקיצור, החתיך מ"נמלטים".
הוא מפעיל אצלי את רפלקס היניקה של הפה וגורם לבלוטות הרוק שלי לעבוד שעות נוספות(על ניוטרל...לצערי) ( אחחח... מה הייתי עושה לו...
)

למעלה