../images/Emo166.gifמה הטעם שלך?../images/Emo3.gif
בנים (ובנות) יקרים! עד כמה מפורסמים עושים לכם את זה
רשמתי שמות של סלבריטיז למינהם, אתם צריכים לדרג אותם מ-1 ועד 10 (רק במספרים כמובן, הערות התקבלו בשמחה). גם אם רובכם כאן גייז, תפרגנו לבנות
דרגות ציונים: 1. לא הייתי נוגע/ת בו עם מקל
2. די דוחה
3. מכוער
4. לא יודע/ת מה כולם מוצאים בו
5. יופי מגושם
6. יש בו/בה משהו.. אבל נראה קצת מוזר
7. אני נראה/נראת יותר טוב
8. נראה/נראת טוב
9. מושלם!
10. אחח, מה הייתי עושה לו..!!
אם אתם לא מכירים את הסלב, או אין לכם דיעה אפשר לדלג. תהנו: עברי לידר- יהודה לוי- מיכל אמדורסקי- עופר שכטר- מדונה- רובי ויליאמס- שירי מיימון- נינט- מירי בוהדנה- גלית גוטמן- מיכל ינאי- יעל בר זוהר- יהודה סעדו- דודי בלסר- גיל ססובר- הראל מויאל- מורן אטיאס- אייל קיציץ- אדם- בראד פיט- אנג'לינה ג'ולי- יגאל עמיר- קרן מיכאלי- רן דנקר- אליענה בקייר- ליאור מילר- קורין אלאל- ארז טל- ציון ברוך- אייל גולן- פנינה רוזבלום- מורן אייזנשטיין- גיל ריבה- דודו טופז- מייקל לואיס- מייקל ג'קסון- אלי יצפאן- דנה ברגר- זהבה בן- אביב גפן- ניראל- בר רפאלי- מאיה בוסקילה- החבר של מאיה- שרון סטון- ג'ייק גילנהול- ליאור נרקיס- שרית חדד- ליאון רוזנברג- יובל סגל- עומר ברנע- הילה נחשון- אמיר פיי גוטמן- יעקב אילון- יונית לוי- דידי הררי- מרגול- איילת זורר- טום קרוז- אסף אמדורסקי- צביקה פיק- חברה של צביקה- מלי לוי- לינור אברג'יל- שאראס- סבלימינל- גלית לוי- אפרת רייטן- סנדרה ריגלר- ארקדי דוכין- דני רופ- ניר לוי- אילנה ברקוביץ- אסי עזר- ג'ים קארי- אורנה דץ- משה דץ- רוני (דואני)- ריקי מרטין- ליאור אשכנזי- אדי בטלר- עדן הראל- עודד מנשה- עדי כהן- פמלה אנדרסון- בריטני ספירס- מקווה שלא הגזמתי
לילה טוב.
בנים (ובנות) יקרים! עד כמה מפורסמים עושים לכם את זה