לו הייתי
...

A N I g M A

New member
תשובותיישן

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? - 99
אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? - אלף האיים
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? אריטק מלון. ואבטיח. פשוט זוועה.
איזה כלי נגינה היית? פסנתר
מה עשית אתמול בלילה? למדתי למבחן במתמטיקה שהיה היום
כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? לפחות 3
כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 1
אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? - שישי כיף :))

monikaaa

New member
גרררררררררררר בררררררר הנה

# פעם היה איש שהלך הלך התעייף והתחיל לרוצ... # בולונז # אבטיח # למדתי למבחן... # אחת.. # לא היה # שבת דההה

S h A b i T

New member
חחחח

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 74 אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? שום איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? שוקו - בננה איזה כלי נגינה היית? צ'לו מה עשית אתמול בלילה? הייתי בבית חולים כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? חחחח... 7 כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 3 אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? חמישי

Dizen

New member
../images/Emo60.gif

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 9
אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? אלף האיים
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? הדבר הזה עם הסוכריות גומי הקפואות...
איזה כלי נגינה היית? פסנתר
מה עשית אתמול בלילה? למדתי למתכונת במתמטיקה
כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? 2
כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 1
אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? חמישי

יאללה גם אני

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? אממממממ לא יודעת אולי הייתי מספרת את האמת על גיל 21 והירח
אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? סלסה רוזה
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? אוי המגעיל הזה עם הדובוני גומי בפנים
איזה כלי נגינה היית? גיטרה לא מכוונת
מה עשית אתמול בלילה? כיף חיים
כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? אממממ נראה לי ש 2
כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 4 אם אני לא טועה
אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? שבת

lollapalooza

New member
מגעיל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גומיגם זה מגעיל
גומיגם זה ארטיק אגדי
מה את מבינה

יו גם אני לא הבנתי איך..

אפשר למצוא משהו מגעיל בגומי גם.. אחד הדברים הכי טעימים שיש
.

אחותי היקרה והאהובה עלי עד מאוד

גומיגם זה איכסה של דבר !!! במת !! הוא מתחרה ברמתו עם שים פס האגדי והדוחה עד דמעות .. וול אני בחורה מרובעת בכל מה שקשור לגלידה שלה , ועכשיו תנו לי האגן דאז

lollapalooza

New member
או../images/Emo70.gif עכשיו את מדברת לעניין../images/Emo70.gif

האגן דאז שולט
במיוחד הוניללללל

שאלון הזוי...

אבל התשובות ככה: אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 300 אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? רוטב חמוץ-מתוק איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? אני חוןשבת שבטעם קולה איזה כלי נגינה היית? ופים מה עשית אתמול בלילה? ראיתי את האירוח של יוני בלוך בפורום שלו. מבדר. כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? אני חושבת שאפס כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? גם אפס אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? לא הבנתי את השאלה. אבל נו שיהיה, שישי.

עונה

היום האייקונים יהיו
לכבוד הנצחון של מכבי
אין לי שמץ אני לא מכיר אותן בע"פ
אלפרדו
בשבוע האחרון לא אכלתי ארטיק לפני זה למה שאני אזכור?
תופים
ישנתי?
1 או 2
2 או 3
שישי- כי נולדתי ביום שישי

painapple

New member
אהבתי את השאלון הזה.

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 44. או 16. חשבתי שהשאלה בכלל שואלת איזה בדיחה היית מספר. ממ.. טוב. לא חשוב. פעם הבאה. אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? פטריות בשמנת. איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? מממ.. משהו מזעזע בטעם קוקוס עם שבבי קוקוס. איזה כלי נגינה היית? גיטרה. או מפוחית פה. מה עשית אתמול בלילה? הסתובבתי ביישוב בין בתים של אנשים. כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? 1. כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 2. אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? חמישי. הכי ארוך שאפשר. אפילו חמישי בבוקר מבחינתי.

סתם כדי להתחמק מתולדות

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? הייתי עתידות לא בדיחה אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? אמממ, חמוץ מתוק. אולי בעצם טבסקו איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? אני לא חושבת שאכלתי פעם ארטיק מגעיל... אני אוהבת ארטיקים.אולי בעצם החיקויים הבזויים האלו של מגנום-מגה, זה נורא איזה כלי נגינה היית?נבל. או סקסופון מה עשית אתמול בלילה? ישנתי, ולפני כן ציחצחתי שיניים, ולפני כן כפיפות בטן, ולפני כן שיגעתי את מרון וגם אכלנו אבטיח. כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? חברות ממש אף לא אחת...בנות שהכרתי... שלוש אולי בעצם בטח יותר שאני לא זוכרת. לפחות ארבע כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? שוב אף חבר, אולי 2-3 שהכרתי. אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? שבת:) למרות שזה נורא יומרני לומר את זה. אבל אני בן אדם יומרני אז שיהיה... ספיר את מרשה לי לקחת את השאלון לפורום שנת שירות?

mesh33

New member
../images/Emo82.gif אוי.... התגעגעתי....

אם יש משהו שאני שונאת יותר מסוף שנה, זה את הלחץ של סוף השנה, ואם יש משהו שאני שונאת יותר מזה- זה בגרויות ואם יש משהו שאפילו גורם לזה להראות כמו פיקניק זה היסטוריה!!!!!!!! מקצוע מאוס. אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? כנראה 3... אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? שמנת פטריות!!!!!!
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? לא נראה לי שאכלתי ארטיק מגעיל..... איזה כלי נגינה היית? תופים מה עשית אתמול בלילה? אחרי שלא יכלתי ללמוד יותר על הישגי הישוב היהודי בשנות ה30, דיברתי עם מלא אנשים שלא דיברתי איתם שנים והלכתי לישון... כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? כיום יש 2, אבל נאמר 3 כי בטוח יש לפחות אחת ששכחתי. כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 3 אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? שישי. או שבת בבוקר. או כל בוקר. טוב, זהו, נגמר תקציב הזמן החופשי שלי להיום. הלכתי ללמוד. בא לי למות. שלום.

heaven is here

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? מממממ עתידות? אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? רוטב שאבא מכין
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? אין כזה דבר
איזה כלי נגינה היית? גיטרה
מה עשית אתמול בלילה? שמעתי את השכנים צועקים, חברה שלחה לי הודעה באחת בלילה משום מה שאין לה ספר תנ"ך של המתכונת להיום. כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? 5 כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 3 אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? שישי בערב

למעלה