לו הייתי
...

Arielcohen

New member
Me

אילו הייתי סמטיק בזוקה - הייתי מספר בדיחות שחורות והרבה אילו הייתי רוטב - הייטי קטשופ. אם זה בכלל נחשב רוטב ארטיק מגעיל - לא זוכר, האמת כלי נגינה - הייתי גיטרה אתמול בלילה - ישנתי חברות בשם שני - ידידה אחת חברים בשם שי - חבר אחד אם הייתי סופ"ש - ללא ספק הייתי יום חמישי

סנטה

New member
...

1. 7 2. נענע-מנגו 3. מגנום שמפניה או משו כזה . 4. חליל צד 5. הייתי אצל ידידה עד 2 - ודיברנו המון . 6. אחת - כשהייתי בגן . 7. לא היו ... 8. שבת מה זה היה הדבר הזה לעזעזעזעל ?

tomervanono

New member
משעמם לייייייייייי

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 21
אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? שמנת פטריות
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? בומבה !! מי המציא אותו ??????
איזה כלי נגינה היית? סקסופון
מה עשית אתמול בלילה? הייתי במסיבה מעולה בירושלים ואחר כך פגשתי את הג'עלולה והג'עלול שלה
כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? אחת
כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 7
אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? אם הייתי מבין את השאלה הייתי עונה אבל אין לי מושג מה היא אומרת ... אז איך אני יכול לענות

יאאאא

אנחנו אותו רוטב רק שאני כתבתי את השם הפלצני שלו (כיאה לקצין בצה"ל שלומד באוניברסיטה הכי פלצנית בארץ)

מה נסגר איתכם אנשים???../images/Emo93.gif

בומבה לא טעים??? בומבה??? הוא שולט! איכות זו לא מילה גסה!!!

../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית?
120
אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה?
אלף האיים :)
איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת?
וואלה לא זוכרת..
איזה כלי נגינה היית?
שליש
מה עשית אתמול בלילה?
ישנתי
כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך?
4
כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך?
5
אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת?
חמישי :)

J e w l

New member
../images/Emo88.gif

אם היית מסטיק בזוקה..איזה מספר בדיחה היית? 57 אם היית רוטב- איזה רוטב זה היה? סלסה ו\או אלף האיים איזה ארטיק הכי מגעיל אכלת? פיסטוק איזה כלי נגינה היית? פסנתר מה עשית אתמול בלילה? ישנתי כמה חברות בשם 'שני' היו לך במהלך חייך? אחת כמה חברים בשם 'שי' היו לך במהלך חייך? 2-3 אם היית סופ"ש ארוך- אז מי נהן, חמישי שישי או שבת? חמישי

Icewitch

New member
הייתי..../images/Emo60.gif../images/Emo80.gif../images/Emo34.gif

~שום מספר ,הבדיחות בבזוקה גרועות !
~רוטב בולונז (שולט!!!)
~ארטיק מגעיל?!..נממ...ארטיק בטעם קוקוס..פשוט זוועה ! ~אקורדיון ,טחחח ! סתם לא.. אהמ ,או בס או תופים .
~
ישנתי... ~לפחות 6-7 ,צריך לאסור על אנשים לקרוא לילדיהם בשם שני ! ~בערך 5.. ~חחח שאלה משעשעת ,חמישי.. שישי ושבת זה סתם בלעכס.. אני פשוט מכורה לאייקונים ! לירז .

jeackyh

New member
תושבותיה של עדי

מהתמונה.. 1. פתק מספר 6 2. רוטב חמוץ מתוק 3. ארטיק עם סוכריות קופצות 4. כלי נגינה- פסנתר. 5. אתמול בלילה- חיכתי לטלפון.. 6. 2 שני 7. 2 שי 8. שבת סופ"ש ארוך נעים:)

../images/Emo6.gif

אם הייתי בזוקה הייתי בדיחה מספר 12 אם הייתי רוטב הייתי... אפשר להיות סירופ ואם כן אז מייפל ארטיק מגעיל דובדבן יש לו ריח נורא כלי נגינה אממ.. חליל נראה לי אל שתאלו למה הדבר שכול אחד רוצה לעשות ללמוד למגן בתקשורת וגם קצת לחזור על החומר לבגרות בכימיה וזאת שאלה ממש קשה היו הרבה נראה לי בערך עשר כמה שי היו נראה לי שנים או שלוש הייתי שישי בערב כי הוא שקט ורגוע אמילי אז הלכתי לי למקום אחר בזמן אחר כי אולי שם טוב יותר

למעלה