שיר ליום

../images/Emo165.gifשיר ליום

והשיר שיסגור את השנה ה58 של המדינה הוא:
הפוך
מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף ורמי פורטיס
רצועה מספר 7 באלבום "1900?" המשותף של פורטיס וסחרוף. אחד משני השירים היחידים באלבום בהם לברי יש סולו בלעדי.
מאחר ולברי עוד גרסאות יפות אחרות של השיר, למשל בהופעה, נפתחה לו פינת "דרך השווה אל המיותר" שבחנה את כל הגרסאות זו מול זו, לינק מצורף.
עוד לינק מצורף לתרגום שלי של השיר לאנגלית
ולינק שלישי לניתוח השיר, גם שלי.
אתם מוזמנים לדרג את השיר, להוסיף משפט אהוב, לכתוב מה שבא לכם עליו וכו'.
מילות השיר

וכמובן שהתפקששו המילים

לילה בבית מלון ושלג בחלון על התקרה מהבהבים אורות ניאון מתהפך מצד לצד, מנסה לישון יש משהו זר בתקתוקו של השעון ואת רחוק מכאן אני נתקף בדידות שותה ומתמלא בים של ריקנות לאן לרוץ לבד הפוך לילה בבית מלון מתאבד בניסיון לרצוח רגע בשעה של שיגעון מחבק את הבקבוק בתחושה של ניצחון הבוקר שוב הופיע ברגע הנכון ואת רחוק מכאן אני נתקף בדידות שותה ומתמלא בים של ריקנות לאן לרוץ לבד הפוך

Bari west

New member
4

אני עכשיו שומעת אותו,יש בבלוג טי.וי חדר לאוהבי פורטיס אז אתם מוזמנים להיכנס

מוצקלה25

New member
"יש משהו זר בתיקתוקו של השעון"

משפט גאוני. כל השיר מצויין. אבל אני לא טוב בלתת ציונים, פשוט שיר טוב

5!!!!!!!

אני מאוהבת בשיר הזה הוא עזר לי בתקופות קשות :] אכן כן:] מה זה עזר..כאילו ברוב הפעמים הוא גרם לי לבכות נגיד אבל פסדר זה משחרר:] שיר מושלם לטעמי.

Elfangor

New member
ה-שיר להופעות: 4.5

וגם בגירסאות אחרות שלו, פשוט שיר מדהים. והלינק ל"דרך השווה אל המיותר" מוביל לניתוח השיר (כמו הלינק הראשון) אז אם יש לך עוד את הלינק תעלה אותו שוב כי בא לי לדעת מה חשבתם ^^

5

השיר שתמיד עושה כל הופעה מדהימה, ואפילו אם שמעת אותו 5435 פעמים קודם לכן הוא עדיין גורם לך להרגיש קרחנה מטורפת!

למעלה