יום העצמאות ב-
אנשים

tweeg

New member
מת עליו

הכרית שאני נושך-ורודה הכיור שאני משפשף-ורוד הסבון שאני מרים-ורוד החגורה שאיתה אני חוגר גם מאחור-ורודה הקשיו שאני מנשנש-ורוד ויש לי עוד 300 כאלה,בדיוק פה: http://www.fxp.co.il/archive/index.php/t-8589.html

tweeg

New member
יש כמה תפוזים בפרדס שלא יאוהבו את ההודעה הזאת

בגלל שאת טירונית אני יסביר,לאתר הזה קוראים תפוז בגלל שתפוזים גדלים בפרדס אז אנשים קוראים לכל הפורומים ביחד פרדס ואנשים/פורומים נחשבים לתפוזים הבנת?יופי עכשיו הנה הצעצוע שלך,הנה,זה מובייל,מו ביי ייל,כל הכבוד יש בתפוז משהו כמו 8 פורומים של הומואים מישהו אמר שמאלניים ליברלים?לא?אז לא משנה מה שכן סחטיין על השירשור,בד"כ לוקח לאנשים זמן להבין את זה (ואז מישהו מפרסם להם את ההודעה של אומנות השירישור,בנוסף להודעה האגדית של בארט "i will search google before i ask qustions" ) נראה לי רישמית הרסנו את הפורום,אני בעד להתחיל אותו מחדש

Bliss17

New member
אני יסביר לך????

לא לא לא... אני אסביר לך!!! ואל תתנשא סבאלה... וחוץ מזה סבאלה... כשאתה מתכופף ךהרים את הסבון הורוד לא נתפס לך הגב???

tweeg

New member
איך את מדברת?חוצפה

הדור של היום שאני הייתי בגילך לא הייתי חולם להתחצף ככה למבוגרים ממני אם לא הבנת הסבון היה מטאפורה,ועכשיו זה מעלה תהיות קיומיות(ומגעילות) של אם זה היה מטאפורה אז איך לא כואב לי הגב במה שהמטאפורה היתה עליו אני מניח שאת לא רוצה תשובה לזה?חשבתי כך אנ אני זוכר את הימים הטובים בפל"מח,אז היו אנשים טובים לא כמו הילדים היום,חבורה של בנדיטים אבל אני בסדר עם זה,אני סבא מגניב,אני גזעי וקול

Bliss17

New member
פורום היסטוריה ונוסטלגיה לא פה...

חלון שני מימין חחח לא נורא סבאלה... אתה לא אמור להבין בטכנולוגיה..

tweeg

New member
איפה אני לא מוצא,איפה המשקפיים שלי?

הראיה שלי לא מה שהייתה פעם אני זוכר בימים הטובים יכלתי לראות מאום אל רשרש עד סוף פלשתינה חוץ מהימים שהאפרו פלשתינאים הסתירו לי אה,הערבושים האלה

Bliss17

New member
סתםםםם אבל יש גם תפוזים כאלו פב בפרדס...

כמו שאמרת קודם.. מצד שני "זה סוף עונת התפוזים....." מי שלא מכיר את השיר שיבוש ויכלם בבושתו...

tweeg

New member
אני לא גזען

ואני גם לא מדבר עם ערבים,אז אני לא עונה לך יותר שיר גרוע ומעצבן,אני מקווה שהוא לא חלק מהפליליסט שלך אני בעד לפתוח שרשור פליליסטים אכן כפי שאמרתי,תפוז משחקים אותה ליברלים ופותחים פורום לכל דבר כמעט מה כבר ביקשתי? פורום אלקטרוניקה,אבל לא

cmpo

New member
../images/Emo9.gif אתה באמת רוצה לראות אותנו ב- 3,4?

בבוקר? אתה.. אמ.. בטוח בתגובה הזו? ^__^

Bliss17

New member
מי שראה אותי ברוק עצמאות

בשעות הבוקר הקטנות נדהם... לא כדאי.. ומור.. טיול שנתי חחח

למעלה